Zaman: Pzt Tem 07, 2025 22:10

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Uyuyor musun ? :)

uyuyomusun…??
şimdiye kadar uymadım ama birasdan şeytana uyacam

uyuyomusun…??
yoo..uyumuyorum amuda kalkıyorum

uyuyomusun..??
yoo ..oturuyorum…

uyuyomusun….??
cevabını bildiğin soruları neden sorarsın anlamamkii

uyuyomusun…??
sence?

uyuyomusun
-hatta horluyorum.

-uyuyomusun
-yok gözlerimi dinlendiriyorum. (klasik cevap)

-uyuyomusun
-hayır çalışıyorum
-canım oğlum dersmi çalışıyosun
-yok yaa uyumaya çalışıyorum.

-uyuyomusun
-bi rahat bırakırsan uyuyacam inşAllah.

-uyuyomusun.
-asıl sen uyuyosun kocan seni aldatıyo ( oh be artıq gider ).

-uyuyor musun
-….
-uyuyor musun ismail -….
-ya ismail uyuyor musun ses ...
Read more : Uyuyor musun ? :) | Görüntüleme : 850 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

T.C guiness Rekorlarıı :) :)

MUSTAFA TOPALOĞLU: Uzaya çıkmamış tek uzaylı olma rekoru…

B. ECEVİT: En seri başbakan olma rekoru…

HÜSAMETTİN ÖZKAN : En iyi yardımcı oyuncu rekoru..

S. DEMİREL : 40 yıl ülkeyi yönetip hiçbir terslikten sorumlu olmadığını söyleyip umut olma rekoru…

T. ÇİLLER: Bir cümle içinde en çok pot kırma rekoru…

HÜLYA AVŞAR: Bir koltuğa bir bostan sığdırma rekoru…

M. BÜYÜKERMAN : Konusu her ne olursa olsun her soruya mankenlerden bahsederek yanıt verme rekoru..

ERKAN MUMCU: En hızlı ...
Read more : T.C guiness Rekorlarıı :) :) | Görüntüleme : 762 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gülmece

Tayyip'in damadına Talabani'den ihale!

İŞÇİ Partisi Lideri, gene çok önemli bilgileri kamuoyuna sürdü. Perinçek"in sözleri mutlaka değerlendirilmelidir.
Şöyle dedi;
"350 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Kürdistan Yurtseverler Birliği Karargâhı ve Müzesi inşaatının ihalesi, Mart 2007"de Tayyip Erdoğan"ın damadı Berat Albayrak"ın genel müdürlüğünü yaptığı Çalık Holding"e verildi."
Hadi buyurun bakalım.
Ticarette olur böyle gelişmeler, ne var bunda diyerek meseleyi global çağdaş gelişme düzeyinde de ele alabilirsiniz tabii!
Gel gelelim, olayı İşçi Partisi Lideri siyaseten de değerlendirince, ortaya daha değişik durumlar çıkıveriyor.. ...
Read more : Tayyip'in damadına Talabani'den ihale! | Görüntüleme : 1123 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Petkim Ve İçimizdeki Diaspora Ermenileri

Bir Fransız firması olan Danone'nin YOĞURT fabrikalarının, ABD li PEPSİCO firması tarafından satın alınmak istenmesine şiddetle karşı çıkan Fransa'nın yeni Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy,
gerekçe olarak! "stratejik" bir kuruluşumuzun yabancıya satılmasının sakıncaları var", açıklamasını yapmıştı...
Yanlış okumadınız! Stratejik kuruluş "YOĞURT" fabrikası!!!
Danonenin Türkiye'de satın almış olduğı TİKVEŞLİ sanırım CACIK fabrikasıydı!!!

PETKİM;

Zarar etmeyen bir kuruluş seçime günler kala özelleştiriyoruz diyerek!!! verilen sözler gereği ihale edildi.
Türkiyenin yaklaşık %33 petro kimya ihtiyacını karşılıyan bu güzide kuruluşumuz,tevsi ...
Read more : Petkim Ve İçimizdeki Diaspora Ermenileri | Görüntüleme : 1215 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Petkim'in Gizemli Ortağı Yahudi

Petkimi alan Eurasia Groupun üstündeki sis perdesinin ardında Kazak zengin Alexander Mashkevich çıktı. Kazakistan ekonomisinin dörtte birini kontrol eden, 1 milyar dolarlık kişisel serveti ile Forbes listesinde yer alan Mashkevich aynı zamanda Avrasya Yahudiler Konfederasyonu Başkanı.

Petkimi alan sır isim, Avrasya Yahudiler Konfederasyonu Başkanı, Kazak işadamı Alexander Mashkevich... Mashkevich, Petkimi alan konsorsiyumda yer alan Investment Industrial Group Eurasianın sahibi. 1 milyar dolarlık kişisel servetiyle Forbes listesinde 620nci sırada yer alan Mashkevich, 5 milyar dolarlık tahmini ...
Read more : Petkim'in Gizemli Ortağı Yahudi | Görüntüleme : 905 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Erdoğan Bombayı Patlattı : Uzlaşırım

Erdoğan bombayı patlattı : Uzlaşırım

BAŞBAKAN Erdoğan, merakla beklenen konulardaki açıklamasını AKŞAM’a yaptı. 22 Temmuz seçimlerinin ertesi ve yeni cumhurbaşkanının seçim stratejisi Türkiye’de gündemi değiştirecek gibi... Çünkü Erdoğan, 11’inci Cumhurbaşkanı’nı (Sezer’in halefi) yeni Meclis’in seçeceğini söyledi.

ERDOĞAN bu konuda şöyle konuştu: Şu an gerekçeli kararı bekliyoruz. Arkadaşlarım da çalışma yapıyor. Hem Bakanlar Kurulu’nda hem de MYK’da görüşeceğiz. Ama mahkeme kararı bu seçime yansımayacak, ekime kalacak gibi. Görünen o ki yeni cumhurbaşkanını yeni Meclis’imiz seçecek. ...
Read more : Erdoğan Bombayı Patlattı : Uzlaşırım | Görüntüleme : 1001 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Çeteci Subaya Anında İhraç

Çeteci Subaya Anında İhraç

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) çeşitli nedenlerle ihraç edilen subay ve astsubayların, çete haberlerinde eski rütbeleri ile anılmalarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir grup emekli generalle yemek veren Büyükanıt’ın, “Adam ordudan tardedilmiş, ama gazetelerde yer alan haberlerde hâlâ kendisinden emekli asker diye söz ediliyor. Bu durum beni çok üzüyor” dediği belirtildi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMIŞIZ

Büyükanıt’ın tepkisi, TSK’da bir gelenek haline gelen ve Genelkurmay ...
Read more : Çeteci Subaya Anında İhraç | Görüntüleme : 1138 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

"Müdahale Sert Karşılık Bulur

"Müdahale sert karşılık bulur"

Kuzey Irak'ta temaslarda bulunan Irak hükümet sözcüsü Ali Dabbağ, Kuzey Irak'taki bölgesel yönetimin başkanı Mesud Barzani ile görüştü. Dabbağ, Türkiye'nin olası sınır ötesi operasyonuyla ilgili olarak, ''Operasyon gerçekleşirse Iraklıların karşılığı sert olacaktır'' dedi.
Kuzey Irak'tan yayın yapan IKDP'ye bağlı Zagros TV'nin haberine göre, Mesud Barzani'nin yanı sıra bölgesel Kürt yönetiminin Başbakanı Neçirvan Barzani ile görüşen Dabbağ, Türkiye'nin kendi iç sorunlarına yönelik kendi sınırları dışında çözüm aramaması gerektiğini söyledi.
Irak'ın, başka ...
Read more : "Müdahale Sert Karşılık Bulur | Görüntüleme : 819 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

Baydemir'den ROJ TV şoku

Baydemir'den ROJ TV şoku

Baydemir dün gece ROJ TV'ye çıktı. PKK için söylediği sözler inanılmaz!
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve kapatılan DEP'in eski milletvekili Hatip Dicle dün gece, Türkiye'nin kapatılması için defalarca girişimde bulunduğu uydu aracılığıyla PKK çizgisinde yayın yapan Roj TV’nin stüdyo konuğu oldu.

Programa Baydemir ve Dicle'nin yanı sıra İHD eski Genel Başkanı Yusuf Alataş, Prof. Dr. Cengiz Güleç katıldı.

"SİLAHLI KÜRT MUHALEFETİ"

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir son gelişmelerin bölgede ...
Read more : Baydemir'den ROJ TV şoku | Görüntüleme : 953 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Hak davası ile kan davasını karıştırmak

Hak davası ile kan davasını karıştırmak
Şimdi bazıları buna askeri savunma yazısı diyecek. Ya da daha ileri gidip, demokrasiden, hukuktan, özgürlüklerden nasiplenmemiş statükocu bir kişinin reaksiyonu diyecek. Bunları önemsemiyorum.

Türkiye'nin içinde bulunduğu derin siyasi kriz ve kamplaşma, her iki taraftan yana tavrını koyanları da çok ciddi bir savrulmaya doğru sürüklüyor. İki keskin cephe alabildiğine çatışırken, bu ülkenin, insanlarının nasıl zarar gördüğüne pek kimsenin dikkat ettiği yok. Birileri ülke kurtarma adına, birileri de demokrasi ve özgürlük ...
Read more : Hak davası ile kan davasını karıştırmak | Görüntüleme : 1067 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148750 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x