Zaman: Sal Eki 21, 2025 1:48

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Başbakanla bölücüler gurur duyuyor

Başbakanla bölücüler gurur duyuyor

Gaziantep’te partisinin mitinginde konuşan MHP Lideri Bahçeli, Erdoğan’a yüklendi. Bahçeli, "Başbakan ’Türkiye seninle gurur duyuyor’ sloganıyla teselli arıyor. Evet sizinle iftihar edenler var. Bölücüler koalisyon için sana desteğe hazır, seninle gurur duyuyorlar" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin bir hafta sonra yeni bir istikamette yol almaya başlayacağını belirterek, "22 Temmuz AKP’den kurtuluş günü olacaktır" dedi. Partisince Gaziantep’in İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitinge ’Devletin başına Devlet gelecek’ sloganlarıyla platforma çıkan Bahçeli, ...
Read more : Başbakanla bölücüler gurur duyuyor | Görüntüleme : 926 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

Genç Kızın Sorusuna Güzin Ablanın Cevabı :) :) kopppp

GENÇ KIZIN SORUSUNA GÜZİN ABLANIN CEVABI.....

Sevgili Güzin abla ben 17 yasinda bir kizim internette kendime yeni bir erkek arkadas edindim.

Onu çok seviyorum.O da beni seviyormus.Bana seni ailemle tanistircam dedi.

Buna çok sevindim.Beni evlerine davet etti.Ailesiyle tanistirmak için.Evlerine gittigimde evde kimse yoktu.

Bana birazdan gelirler dedi.Onlari beklerken birer kola içelim dedi.Bende olur dedim.

Odasina geçtik*kolamizi içerken erkek arkadasim birden uyumaya basladi.

Güzin abla sence erkek arkadasimin hastaligi ne

GÜZIN ABLA'NIN CEVABI : Kizim seni ...
Read more : Genç Kızın Sorusuna Güzin Ablanın Cevabı :) :) kopppp | Görüntüleme : 1330 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Gülmece

Oy ırzınızdır satmayın

Oy ırzınızdır satmayın

Iğdır ve Erzurum mitinglerinde konuşan Baykal, hükümetin dağıttığı bedava kömür ve erzakı kastederek, "Bunlara oy vermeyin. Oy senin ırzın, şerefin. Sakın satmayın" dedi. Ortalıkta haritaların dolaştığını belirten Baykal, Türkiye’nin yol ayrımında olduğuna dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal vatandaşlardan bedava dağıtılan kömür ve erzak için oylarını satmamalarını istedi. Baykal partisinin Iğdır Zübeyde Hanım Meydanı’ndaki mitinginde konuştu. Mitinge bir saat gecikmeli gelen ve alanda bulunan kalabalığa hitap eden Baykal, şunları söyledi: ...
Read more : Oy ırzınızdır satmayın | Görüntüleme : 675 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Haftanın Konusu: “Aşk Bir Ömür Sürer Mi?”

Aşk bir ömür sürer mi? Aşkın bir ömrü var mı? Varsa ne kadar? Aşkın ömrünü uzatmak için ne yapmalı? Aşkın gözü kör mü? Her yaşta aşık olunur mu? Sevmeyi biliyor muyuz? Aşkın bittiği noktada ne yapmalı?

Siz ne dersiniz? Aşk bir ömür sürer mi?
Read more : Haftanın Konusu: “Aşk Bir Ömür Sürer Mi?” | Görüntüleme : 2319 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Etkinlikler

Günahlardan Arınma Vakti!...

Herbirimizin içine kurulan kürsü bize sesleniyor, bizi hesaba çekiyor. Düşünüyor musun! farkediyor musun! Tevbe ediyor musun! Tevbe suları sonsuz çağların şırıltısını, aydınlığını, engin ufukların pırıltısını taşıyıp duruyor... Bu taşı yoldan niçin kaldırmadım ben! bu çiçeğe bu hafta niçin su vermedim ben! şu çocuğun saçlarını niçin okşamadım ben! komşunun kapısını bir kez olsun çalmadım mı ben! alnımı secdeye bir kez olsun koymadım mı ben!... Derken ben, benlikten sıyrılıyor ve Ramazanı Şerifin müjdecisi, Recebi Şerifin oruçlarına, hayırlarına, ...
Read more : Günahlardan Arınma Vakti!... | Görüntüleme : 880 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Dinimiz İslam

Ne var, ne yok¿?

Ne var, ne yok¿? SKYTÜRK

Gazeteci Serdar Akinan soruyor, Nihat Genç yanıtlıyor…

http://img159.imageshack.us/img159/9452/24ry7.jpg

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 98Kbps
Süre: 60 dk. 13 sn.
Boyut: 300 MB
Çözünürlük: 592x608

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Read more : Ne var, ne yok¿? | Görüntüleme : 2417 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Ne var, ne yok¿?

Hakimin Dört Suçu

Hakimin Dört Suçu

Hazreti Ömer Radıyallahü Anh, hilafeti zamanında Hımıs ileri gelenlerine bir mektup yazıp çevredeki fakirlerin kendisine bildirilmesini isteyerek yardım edeceğini bildirdi. Hımıs'lılar Şam ve civarında bulunan fakirlerin bir listesini Halife Hazreti Ömer'e arzettiler. Hazreti Ömer (R.A.) gelen listeyi açıp baktığında listenin başında kadı olarak ta'yin ettiği Sa'd bin Amir'in ismini görüp listeyi getirenlere hakiminin malî durumunu sordu. Onlar:

- Hakimimiz hakikaten gayet fakirdir. Çünkü rüşvet olacağı korkusundan, en küçük bir hediyemizi bile kabul ...
Read more : Hakimin Dört Suçu | Görüntüleme : 824 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dinimiz İslam

İran - Türkiye anlaşmasına ABD karşı çıktı!

Türkiye ile İran arasında Avrupa'ya doğalgaz taşımak için yapılan anlaşmaya ABD taş koydu..

ABD, Türkiye ile İran arasındaki doğalgaz mutabakatına sert tepki gösterdi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği sözcüsü Kathryn Shallow, ''ABD, İran ile yapılan her türlü işbirliğine karşıdır'' dedi.

Elçilik sözcüsü ABD'nin İran'a yatırım yapılmasına ve İran'la herhangi bir şekilde işbirliğine gidilmesine karşı olduğunu belirtti.

Shallow, İran'ın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı kararları aleyhine nükleer faaliyetlerine devam ettiğini savunarak, "Bu şartlarda İran'a ...
Read more : İran - Türkiye anlaşmasına ABD karşı çıktı! | Görüntüleme : 1050 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149131 ileti • Toplam 46408 başlık • Toplam 25111 üye

x