Zaman: Pzt Eki 20, 2025 18:58

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

BilgeKagan

Adım BilgeKagan 29/01/1986 Aksaray Dogumluyum(İstanbul Aksaray değil il Aksaray) Kahverengi gözlü siyah gür saçlı 1.73. boyundayım,İlkokulu ve Ortaokulu Cumhuriyet İlkokulu sonra orta okulu Cumhuriyet İlköğretim de okudum.Lise ise Aksaray Lisesinde okudum Halen Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünü okumaktayım..Hobilerim;Kitap Okumak gazete, dergi okumak internete takılmak ,Sigara,Alkol dan kullanmam.Aksaray da halen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirde çalışmaktayım.Bu arada tabi boş durmuyorum belgeler alıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum Heralde geleceğin ya Muhasebecisi olacağız ya da bir komutanı belki vergi ...
Read more : BilgeKagan | Görüntüleme : 869 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

DTP'de ibre Prof. Oran'a dönüyor

DTP'de ibre Prof. Oran'a dönüyor

Seçime bağımsız adaylarla giren Demokratik Toplum Partisi'nin, İstanbul 2. Bölge'de, bağımsız adaylığını açıklayan Prof. Baskın Oran'ın yerine aday gösterdiği Doğan Erbaş'a tam destek vermediği anlaşıldı. Seçime kısa süre kala, partideki tartışma Özgür Gündem gazetesinde su yüzüne çıktı. PKK üyeliğinden aldığı hapis cezasını çektikten sonra gazetede yazarlık yapan Delil Karakoçan, bağımsız adaylarla ilgili yazıda, Erbaş'ın isminden hiç söz etmedi. Baskın Oran ve Ufuk Uras ile halen cezaevinde olan 3. ...
Read more : DTP'de ibre Prof. Oran'a dönüyor | Görüntüleme : 789 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

'Beni kapak yapacaklarını bilsem TIME'a röportaj vermezdim'

'Beni kapak yapacaklarını bilsem TIME'a röportaj vermezdim'

Dünyanın en saygın haber dergilerinden biri olarak kabul edilen TIME dergisine başörtülü fotoğrafıyla kapak olan Mine Karakaş, büyük şaşkınlık yaşıyor. Daha önce Atatürk, İsmet İnönü ve Adnan Menderes gibi Türkiye'nin kaderini etkileyen isimlere yer veren dergi, bu kez başörtülü bir Türk kızını kapağına taşıdı.

Kapakta yer alan Karakaş, "Beni kapak yapacaklarını bilsem TIME'a röportaj vermezdim." diyor. Yayınlanan haberin kendisini mutlu etmediğini söyleyen Karakaş, derginin, mağduriyetini yansıtamadığını düşünüyor. ...
Read more : 'Beni kapak yapacaklarını bilsem TIME'a röportaj vermezdim' | Görüntüleme : 783 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Enerjide Türk-İran İttifakı

Enerjide Türk-İran İttifakı

Türkiye ile İran önceki gece çok kritik bir enerji anlaşması imzaladı ve Avrupa'yla enerji pazarlığında büyük koz sağladı.
Bu anlaşmayla Nabucco Projesi'nin gaz talebi karşılandı ve Avrupa'nın doğalgaz ihtiyacını Türkiye'den alması kesinleşti. Anlaşmaya göre ayrıca, Türkiye kendi doğalgaz ihtiyacının yarısını da İran'da üç sahada kendisi çıkarıp alacak.

ANKARA'da, önceki gece yarısı dünya enerji sektöründe büyük ses getiren, Türkiye'yi küresel enerji oyununda en kritik aktörlerden biri yapan, tarihi bir anlaşmaya, sessiz sedasız ...
Read more : Enerjide Türk-İran İttifakı | Görüntüleme : 703 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Bakan'ın elini sıkmayan üniversiteli tutuklandı

Bakan'ın elini sıkmayan üniversiteli tutuklandı

Erzurum'da seçmen turuna çıkan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın uzattığı eli sıkmayan ve karşılıklı 'hainlik' tartışmasına giren üniversite öğrencisi Durmuş Şahin, şikâyet üzerine 'hakaret' suçlamasıyla tutuklandı. Bakan Akdağ ise kişisel dava açma hakkını kullandığını söyledi.

Şahin cezaevine götürülürken, "Bakan'a hakaret etmiş olsam, yanındaki korumaları hemen müdahale ederdi. Ama böyle bir şey olmadı. Bakan Bey'in canı sağ olsun, ben tokalaşmak zorunda değilim. İstediğim eli sıkarım" dedi. Şahin'in avukatı Uğur Alkuş, "İddianame ...
Read more : Bakan'ın elini sıkmayan üniversiteli tutuklandı | Görüntüleme : 676 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Erdoğan, Türkiye’ye ANAP’ın hediyesidir

Erdoğan, Türkiye’ye ANAP’ın hediyesidir

İddia ediyorum: Anavatan Partisi’nin basireti bağlanmasaydı, bugün Türkiye’de RTE diye bir siyasetçi ve AKP diye bir parti yoktu.
Önce, eski defterleri karıştırmak nereden çıktı, 13 sene sonra bu konu nereden aklıma geldi, onu söyleyeyim.

Hürriyet’in haberi ‘ERDOĞAN’IN RAKİBİ, CHP’DE İLHAN KESİCİ’ diyordu.

“Türk siyasetinde Demirel ailesinin damadı olarak tanınan DPT eski Müsteşarı İlhan Kesici, Baykal’ın davetini kabul ederek, milletvekili adaylığı için CHP’ye katıldı. 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisi adayı Tayyip Erdoğan’a ...
Read more : Erdoğan, Türkiye’ye ANAP’ın hediyesidir | Görüntüleme : 1405 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Oya Küçümenden AĞIT

7 Temmuzdaki "Teröre Lanet Mitingi" çağrısı için Kanaltürkte yayınlanan jenerikte Oya Küçümenin seslendirdiği bir parça yer aldı bu şarkının ismini ve albümünü bilen varsa bana bildirirse sevinirim....
Read more : Oya Küçümenden AĞIT | Görüntüleme : 1786 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Diğer

Orta Asyadaki Turk Piramitleri

Orta Asya’da, Cin’in Xi’an kenti yakinlarindaki, Buyuk Uygur Turk Imparatorlugundan kalma Turk Piramitlerini anlatmaya gecmeden once, tarihte ve bugun piramit kulturune kisaca bir goz atmak istiyoruz.

Piramitler denince aklimiza ilk once Misir Piramitleri gelmektedir.

Bunun nedeni de butun dunyadaki basin yayin kuruluslarinin Misir piramitlerine ilgi gostermesindendir. Modern(!) dunyanin Misir piramitleri ilgilenmesinin altinda da bu piramitlerden cikan goz kamastirici hazineler yatmaktadir. Bu piramitlerin ozelliklerini siralayarak, bugunun teknolojisi ile yapilmalarinin cok zor oldugunu soyleyerek, insanlari, bu yapilari ...
Read more : Orta Asyadaki Turk Piramitleri | Görüntüleme : 2497 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Türk Tarihi

Umumi Muhabbed

Kurallar bellidir;

* Kişiliğe saldırmak
* Tartışma çıkarmak
* Art arda mesaj yollamak
* Ahlâksız cümleler kurmak
* Siyasi parti propagandası yapmak
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

Kesinlikle yasaktır. Kurallar herkes için geçerlidir.

İyi sohbetler...
Read more : Umumi Muhabbed | Görüntüleme : 6812 | Yanıtlar : 169 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

PKK bolucu degildir

Altaylı: PKK bölücü değil

Fatih Altaylı'dan olay yaratacak sözler... PKK bölücü değil dedi ve ekledi;

Yeni Harman dergisine röportaj veren Fatih Altaylı, PKK'ya ilişkin şok bir bakış açısı paylaştı.

AK Parti hükümetinin Güneydoğu sorunu ile ilgili politikalarını nasıl bulduğuna yönelik soruya şu yanıtı verdi:

"Kürt Sorunu demek çok doğru değil. Bir kısım Kürt'ün sorunu olabilir belki. Çünkü PKK gibi düşünmeyen, bölücü olmayan, gerçi PKK'nın da bölücü olduğu kanaatinde değilim ben. Tam olarak yani bu konudaki ...
Read more : PKK bolucu degildir | Görüntüleme : 2847 | Yanıtlar : 35 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149131 ileti • Toplam 46408 başlık • Toplam 25111 üye

x