Zaman: Pzr Tem 06, 2025 5:03

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Takımımız İzinli

Takımımız izinli

Takımımız, dün tamamladığı Gerede kampı sonrası bugünü izinli geçirecek. Ekibimiz hazırlıklarına yarın (Pazar) saat 20.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

KAYNAK:WWW.TRABZONSPOR.ORG.TR
Read more : Takımımız İzinli | Görüntüleme : 831 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Futbol

Ergin Keleş'e başarılı operasyon

Ergin Keleş'e başarılı operasyon
Takımımızın genç oyuncularından Ergin Keleş bugün başarılı geçen bir fıtık ameliyatı oldu.

Sağlık Kurulu Başkanımız Muhammet Mısır, "Ergin Memorial Hastenesi'nde Prof. Dr. Hasan Taşçı tarafından başarılı bir operasyondan geçirildi. Oyuncumuzun 5 hafta içerisinde sahalara dönmesini planlıyoruz" dedi

KAYNAK:WWW.TRABZONSPOR.ORG.TR
Read more : Ergin Keleş'e başarılı operasyon | Görüntüleme : 807 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Futbol

A.Uğur Zihni:"Gençleri Sokağa Atmıyoruz!.."

A.Uğur Zihni: ''Gençleri sokağa atmıyoruz''
Yönetim Kurulu Altyapı Sorumlumuz Ahmet Uğur Zihni son günlerde genç oyuncular hakkında kamuoyunda yoğunlaşan değerlendirmelerle ilgili bir açıklama yaparak, “Biz gençleri sokağa atmıyoruz, onları geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

PAF Ligi’nin statüsünde yapılan değişiklik nedeniyle eldeki sporcuların büyük çoğunluğunun bu ligde kullanılamaz hale geldiğini vurgulayan Zihni, “Bu futbolcularımızın gelişebilmeleri adına bir yerlerde oynamaları gerekli. Onları sokağa bırakamayız, bırakmıyoruz da. Bu nedenle her birini bölge takımlarımız başta olmak üzere kiralık olarak çeşitli kulüplere ...
Read more : A.Uğur Zihni:"Gençleri Sokağa Atmıyoruz!.." | Görüntüleme : 906 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Futbol

Doğan "Gerede Kampı olumlu geçti"

Ziya Doğan: “Gerede kampı olumlu geçti”
Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, 10 günlük Gerede kampının son gününde değerlendirmelerde bulundu.

Gerede kampının olumlu geçtiğini belirten Doğan, “Gerede kampında oyuncuların istekli ve arzulu çalışmaları beni mutlu etti. Verimli bir kamp dönemi yaşadık. Burada 33 kişiyle çalıştık. Ancak Trabzon’da katılımlarla birlikte takımın sayı 30 olacak. Genç oyuncuları bünyemize almıştık. Onları da Gerede kampında görme imkanını bulduk. Bu gençlerin büyük bölümünü Trabzon’da idmanlara katılamayacaklar. Çünkü oldukça fazla sayıda oyuncumuz var. ...
Read more : Doğan "Gerede Kampı olumlu geçti" | Görüntüleme : 984 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Futbol

Bir sevda masalı bu, sen inanmasan da....

Resim

"Sana mucizeler vaadedemem ama, mucize aratmayacak kadar çok sevebilirim seni"

Bir sevda masalı bu... Yazmaya henüz başlamadım... İnsan yaşarken yazamıyor bazı şeyleri, aynı kelimelerin arasında gidip geliyor.... Ne zaman yazmaya kalksam hep aynı cümleler... Onun için, yazmaya başlamadım daha...Ama bu bir masal... Bu bir sevda...

Ben seni sevdiğimde, aklım hür bir çocuktu... Ne istersem yapabileceğimi, ol dersem olabileceğini, dünyanın ekseninde ömrümü geçireceğimi sanıyordum... Ben seni sevdiğimde en çok kendimi seviyordum...Şimdiyse, seni...

Sana dair ilk ...
Read more : Bir sevda masalı bu, sen inanmasan da.... | Görüntüleme : 2529 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Susuyorsun... Devam Et...

http://img259.imageshack.us/img259/456/stemlym7kzmd3kh1.jpg

Susuyorsun... Devam Et...

Bir zamanlar seni bir uçurumun kıyısından tuttuğumu ve kurtardığımı söylerdin. Buna karşılık, ne söyleyeceğini bilemeyen bir insanın, sol yanı şenlenen kadın rolünü oynuyordum. Yaşadıklarından inatla ders almaya çalışan, her şeye rağmen sevgiye olan inancını yitirmemiş, kıyısından deli, ucundan çocuk, gözleri denize girince yeşile çalan küçük bir kadının tatlı tesellisiydi belki de güzel sözler duymak. Seni gerçekten de kurtardığıma inandırmıştın beni...

Susuyorsun...Devam Et...

Her güzel başlayan aşklar gibi şendik, heyecanlıydık, beklemedeydik..Görüşebileceğimiz zamanların ...
Read more : Susuyorsun... Devam Et... | Görüntüleme : 1042 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Pardon! Acaba sizi sevebilir miyim?

Resim
Neden?

Neden olacak, korkuyorum!
Korkuyor musun?
Evet ya, korkuyorum.
Cunku seni seversem hemen huyun suyun degisecek.
Sende sevdigim seyler farklilasacak.
Simaracaksin. Begenmez olacaksin artik beni.
Cunku ben artik muhtac olmus olacagim sana, senin gozunde.
Oyle degil mi?

Bilmez misin?
Muhtac olmak acizliktir.
Simdi seni sevdigim icin cezalandiracaksin beni biliyorum!
Hor goreceksin.
Bekleteceksin.
Aramayacaksin.
Menfaatlerin on plana cikacak.
Sayet menfaatlerinide sevmezsem beni sileceksin.
Yalan mi? Sileceksin iste!

Sonra her gun benden azar azar uzaklasacagini seyredip ...
Read more : Pardon! Acaba sizi sevebilir miyim? | Görüntüleme : 983 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Hamit siftah yaptı

Hamit siftah yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını Hong Kong'ta sürdüren transfer döneminin hızlı ekibi Bayern Munih, ilk maçında Brezilya ekibi Sao Paulo'yu 2-1 yendi. Bavyera ekibine zaferi milli futbolcumuz Hamit Altıntop'un serbest vuruşu getirirken, diğer gol de yeni transfer Klose'den geldi.

Hong Kong Ulusal Stadı'nda 40 bin futbolseverin izlediği maça Bayern'in 3 yeni transferi Sosa, Klose ve Hamit ilk onbirde başlarken, beklenen isimlerden Toni ve Ribery forma giymedi. Karşılaşmaya iyi başlayan Brezilya ekibi, 19. dakikada Marcel ...
Read more : Hamit siftah yaptı | Görüntüleme : 907 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Futbol

ABD'nin Askeri Ataşesi Kayboldu....Öldürüldü!

LEFKOŞA (A.A)

ABD'nin Kıbrıs Rum kesimindeki askeri ataşesinin kayıp olduğu bildirildi.

ABD Büyükelçiliğinden yapılan açıklamaya göre, Thomas Mooney ile yaklaşık üç gündür temas kurulamadı.

Mooney'nin siyah renk 1996 model bir Chevrolet Impala SS kullandığı ve aracın camlarının renkli, plakasının ise 48 CD 47 olduğu belirtilen açıklamada, Mooney hakkında bilgisi olanların en yakın polis merkezine bildirmesi istendi.

Thomas Mooney'nin “askeri ataşe” olduğu öğrenildi.

kaynak:hürriyet
Read more : ABD'nin Askeri Ataşesi Kayboldu....Öldürüldü! | Görüntüleme : 1349 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Japonlar Bu....

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim