Zaman: Pzt Tem 07, 2025 6:51

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Burçların Elazığ Versiyonu

Burçların Elazığ Versiyonu

Goyunun Herifi (KOÇ)
Şansız döni, işler yoluna giri... Ekonomiz birezim düzelecek...

Tosun (BOĞA)
Siz siz olun galp gırmayın... Galp gırmah golaydır ama yapmah çoh zordur...

Çütüzler (İKİZLER)
Ne gadar sevünsez azdur... Aşk da, iş de yolunda...Bayram etsez yeridir...

Çayan (YENGEÇ)
Size uzun bi yol görüni... Tatil zamanı del, ama gine siz bilirsiz...

Orman Ağası (ASLAN)
Çoh sevineceğiz bi haber alacahsız... Postacı gapızı çaldı çalacah...

Kelle (BAŞAK)
Anlaşılan siz dedigoduyu çoh sevisiz... Milleti ...
Read more : Burçların Elazığ Versiyonu | Görüntüleme : 983 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülmece

23 Temmuz Sabahı Gazete Manşetleri

23 Temmuz sabahı gazeteler

AKP: % 45 CHP: % 45 Diğerleri: % 10

Cumhuriyet: Ordu Göreve!
Yeni Şafak: Allah Yardımcımız Olsun
Sabah: Yukarı sakal, aşağı bıyık
Milliyet: AB sonuçtan memnun mu?
Radikal: AB sonuçtan memnun değil mi?
Hürriyet: İkisi de bizim partimiz
Fotomaç: Uzatmalar, olmadı penaltılar.
Bulvar: Litvanyalı Tanya demokrasimize hayran.

AKP: % 90 Diğerleri: % 10

Cumhuriyet: Ordu derhal göreve!
Yeni Şafak: Maşallah Maşallah!
Sabah: 12 ciltlik Kur’an Tefsiri sadece 10 kupona.
Milliyet: AB ...
Read more : 23 Temmuz Sabahı Gazete Manşetleri | Görüntüleme : 2214 | Yanıtlar : 20 | Dizin : Gülmece

Portre: Cassio de Souza Soares Lincoln

22 Ocak 1979 yılı Sao Bras do Suacui, Brezilya doğumlu orta saha oyuncusu 1.77 m. boyunda ve 71 kilo.

Futbola 10 yaşında Atletico Mineiro’da adım atan Cassio Lincoln, 1997 yılında profesyonel futbol yaşantısına yine bu kulüp forması altında başladı.

2001 yılına kadar formasını giydiği Atletico Mineiro’da 50 karşılaşmada görev alan Lincoln, 4 gol kaydetti.

2001 yılında Bundesliga ekiplerinden Kaiserslautern’e transfer oldu. İlk sezonunda üstün bir performans sergileyen Lincoln, 2001-2002 sezonunda Bundesliga’da oynadığı 21 maçta, 8 ...
Read more : Portre: Cassio de Souza Soares Lincoln | Görüntüleme : 817 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

CHP'ye bombalı saldırı

CHP'nin Beyoğlu'ndaki seçim bürosu önünde bir patlama meydana geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Beyoğlu'ndaki seçim bürosu önünde bir patlama meydana geldi. Bölge güvenlik kordonu altına alınırken, patlamanın atılan bir ses bombasından kaynaklandığı şüphesi üzerinde duruluyor.

Olay, Okmeydanı Hasat Sokak numara 5'teki CHP Seçim İrtibat Bürosu önünde saat 22.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, patlamada ölen yada yaralanan olmazken, seçim bürosunun camları kırıldı.

Patlama nedeniyle çevrede büyük bir panik yaşandı. Olayın ardından bölgeye çok ...
Read more : CHP'ye bombalı saldırı | Görüntüleme : 844 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Haberler

Erdoğan'ın yüzde 40 iddiası

Başbakan Erdoğan, 22 Temmuz'da yüzde 40'ın üzerinde oy alacaklarını iddia etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''kamuoyu araştırmalarında 28 Mart seçimlerinde aldıklarının üzerinde bir oy oranına ulaştıklarının görüldüğünü'' söyledi.

Erdoğan, TGRT Haber Televizyonunda katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Diğer partilerin seçim bildirgelerinde çiftçilere yönelik vaatler bulunduğunun hatırlatılması ve AK Parti'nin bu kesime yönelik eksikleri olup olmadığının sorulması üzerine Erdoğan, iktidarları döneminde mazot desteği uygulamasını başlattıklarını söyledi.

Bunun yanında çiftçiye yönelik prim desteği ile kredi ...
Read more : Erdoğan'ın yüzde 40 iddiası | Görüntüleme : 785 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Kürtler Pekaka'yı Kovsun

ABD'nin PKK ile mücadele özel temsilcisi Joseph Ralston'dan Kuzey Irak'a çağrı

ABD'nin terör örgütü PKK ile mücadele özel temsilcisi emekli general Joseph Ralston, kuzey Iraklı Kürtlerin PKK'ya karşı daha etkili bir tutum benimsemesi gerektiğini belirterek, "Kuzey Iraklı Kürtlerin PKK'ya baskı uyguladığını ve teröristleri kovduğunu görmek isterim" dedi.

Stratejik ve Uluslararası Etüdler Merkezi adlı düşünce kuruluşunda bir panelde konuşan Ralston, PKK'nın, masumları katleden bir terör örgütü olduğunu vurgulayarak, "Onlara hoşgörü gösterilemez, onlara herkes oldukları gibi, ...
Read more : Kürtler Pekaka'yı Kovsun | Görüntüleme : 661 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Türkiye'ye Ağır Suçlama

Rumlardan MGKya Tepki

Kıbrıs Rum yönetimi Dışişleri Bakanı Lillikas MGK bildirisine sert yanıt verdi
Kıbrıs Rum yönetimi Dışişleri Bakanı Yorgos Lillikas, Türkiyenin, Ortadoğuda düzeni bozan unsur olduğunu savunarak, bunun yalnızca Kıbrısa karşı olan davranışıyla değil, diğer ülkelere yönelik davranışlarıyla da ortaya çıktığını savundu.

Rum Radyosu, Brüksele hareketinden önce Larnaka Havaalanında açıklama yapan Yorgos Lillikasın, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısından sonra yapılan açıklamayla ilgili olarak, Türkiyenin yaklaşımını değiştirmemesi ve çağdaş siyasetler benimsememesi durumunda, Avrupa Birliğine ...
Read more : Türkiye'ye Ağır Suçlama | Görüntüleme : 778 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

einstein bulmacası...

Acaba dünyada zeki olan 2% insandan biri misin?
Bu soruda hiçbir şekilde şaşırtmaca yoktur,tamamen mantığa dayalıdır.
Mantıklı bir şekilde çözüme ulaşılabilir.Bol Şanslar!!!
1. 5 tane ev var ve hepsi ayrı renk.
2. Her evde oturanın ayrı bir uyruğu var.
3. Hepsi de ayrı bir içecek içiyor,ayrı bir hayvan besliyor ve ayrı bir marka sigara içiyor.
4. Bu 5 insanın hiçbiri öbürünün yaptığını yapmıyor.Yani sigara ayrı,içeceği ayrı,beslediği hayvan ayrı ve evi ayrı.
SORU:BALIK kime ait?
AÇIKLAMALAR: ...
Read more : einstein bulmacası... | Görüntüleme : 848 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Ebru Gündeş - Geberiyorum [2007] Çıkış Parçası !!!

Ebru Gündeş - Geberiyorum Çıkış Parçası !!!

http://www.effendy.nl/images/evenements/ebrugundes2.jpg

http://rapidshare.com/files/38586826/Ebru_Guendes_-_Geberiyorum__2007_.rar

Sifre: guncelmeydan
Read more : Ebru Gündeş - Geberiyorum [2007] Çıkış Parçası !!! | Görüntüleme : 906 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

biraz zor bi denge oyunu.....

buradan...

.....ama keyifli. eğlenirsiniz umarm . ben 30,38 yaptım en fazla. eeee uğraşsm daha fazla da yapardım ama neyse:)

kolay gelsin.
Read more : biraz zor bi denge oyunu..... | Görüntüleme : 1943 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x