Zaman: Pzr Eki 19, 2025 0:11

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Feldkamp:“En büyük sorunumuz Carrusca“

“En büyük sorunumuz Carrusca“

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heniz Feldkamp, takımda şimdiye kadar yapılan bütün transferlerin kendisinin onayıyla olduğunu, yabancı futbolcular arasında en büyük sorunlarının Carrusca olduğunu belirtti.

Alman çalıştırıcı, Galatasaray'ın yaptığı antrenmandan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında takımı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çalışmalarına kontrollü bir şekilde başladıklarını ve futbolcularının kondisyonlarının üst seviyelerde olduğunu ifade eden Feldkamp, "Şimdiye kadar kendi aramızda küçük oyunlar oynadık. Bireylerin kendi aralarındaki uyumu konusunda daha çalışmalarımızın büyük ...
Read more : Feldkamp:“En büyük sorunumuz Carrusca“ | Görüntüleme : 782 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Futbol

Erbakan 200 generali ağlatmış !

http://image.haber3.com/haber/98705.jpg
28 Şubat sürecini ilk kez dillendiren Erbakan bakın neler anlattı !

Necmettin Erbakan'ın ağır Osmanlı nezaketi ve incelikli zekâsı tam bildiğiniz kıvamında... Ancak, söyleşimizin önceden belirlenmiş seçim konusunun dışına çıkmasıyla yüzü biraz asılıyor. Daha ısrarcı olursak kırmıyor ama artık sabır göstermeye başladığını da gizlemiyor. Buna karşın Erbakan'ın yıllardır açmadığı 28 Şubat'ın asker boyutuna az da olsa girebildik. Daha konuşulamamış onlarca başlık olmakla birlikte Erbakan'la söyleşimizin ikinci bölümü şöyle:

28 Şubat niçin yapıldı?

Laiklik kılıftı. ...
Read more : Erbakan 200 generali ağlatmış ! | Görüntüleme : 1360 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Peşmerge sınıra yığınak yapıyor

http://image.haber3.com/haber/99038.jpg
Peşmergeler Türkiye sınırına tank yığınağı yapmaya başladı.

Türkiye, terör örgütü PKK'ya yönelik olası sınır ötesi operasyonu sıkça dile getirirken, örgüte yardım ve yataklık etmekle suçlanan Kuzey Irak'taki Kürt liderler de kendi himayelerindeki Peşmerge kuvvetlerini ağır silahlarla donatarak sınıra yakın noktalara kaydırdı. İran'ın PJAK'ı, Türkiye'nin de PKK'yı vurmak için fırsat kollaması, bölgede büyük endişeye neden oluyor.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın ikinci kez tekrarladığı "Kuzey Irak'a yönelik bir operasyon şart" ifadesinin ardından, geçen hafta Dışişleri ...
Read more : Peşmerge sınıra yığınak yapıyor | Görüntüleme : 853 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Aşkınızın En Sevmediğiniz Huyları?

Sevgilinizin en nefret etiğiniz HUYLARI nelerdir?
Benim yok o yüsden yamıyorumm.

Başlık düzenlendi...NuNNi
Read more : Aşkınızın En Sevmediğiniz Huyları? | Görüntüleme : 755 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Deli fıkraları

Delinin biri mektup yazıyormuş...

Bunu görenler
- Kime yazıyorsun

Oda cevap verir:
- Kendime.
- Açta okuyalım.
- Olmaz daha göndermedim.

Mumya

Dili çözüldü keratanın...

Bir gün Mısır'da bir mumya bulunur ve bunun kaç tarihine ait olduğu öğrenilmek için Amerika, İngiltere ve Türkiye'den uzmanlar istenir. Tabii ki Türkiye'den emniyet görevlileri gider. Neyse İlk Amerikalılar başlarlar. 3-5 saat sonra çıkarlar ve olsa olsa MÖ 1300-1600 senelerine aittir derler. İngilizler girerler.

Bir kaç gün sonra çıkarlar ve ...
Read more : Deli fıkraları | Görüntüleme : 1084 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gülmece

Acemi İnternetçi

Internet:
Abi resimler var, yazılar var, aradığın herşeyi buluyor muşsun.

Yani ben daha bulamıyorum ama söylüyorum buluyorlar. Manita resimleri desem offff, offff. Tofaş'ın bile sayfası var. Bi de bunun denizde yapılası varmış, sörf, mörf bişi, onu da araştırıyorum. www: Bunlar her gördükleri yere www yazıyorlar. Bir bilgisayar görür görmez hemen bu ecnebi harfe 3 kere basın. Beni utandırmayın.
Nikneym
Alemde bi yamukluk olmasın diye kendilerine takma isim alıyolar. Gazoz Ömer'in gazoz'u, Patinaj Ali'nin patinajı gibi. ...
Read more : Acemi İnternetçi | Görüntüleme : 831 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

Dondurma Nasıl Yapılıyor?

Dondurma, hammaddesine göre sütlü ve meyveli dondurma olarak ikiye ayrılır. Sütlü dondurma yaparken süt ile birlikte şeker, salep, vanilya, kakao ve yumurta gibi malzemeler kullanılır. Meyveli dondurma hazırlarken seçenekler öyle çok ki... Portakal,limon, vişne, çilek gibi meyvelerin suları ya da püreleri kullanılır. işte bu aşamada dikkat edilecek püt noktalar var. Dondurma yapımında kullanılan meyve suyu kaynatılmaz. Çünkü kaynamış meyve suyu, doğal lezzetini yitirir. Dondurmaya katılan şekerin miktarına da çok dikkat etmek gerek. Fazlası, dondurmanın çok ...
Read more : Dondurma Nasıl Yapılıyor? | Görüntüleme : 1506 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Gökçek Vederson:"Taraftar ne istiyorsa takımda onu isti

"Taraftar ne istiyorsa takımda onu istiyor"
Resim
Resim

Yeni transferlerimizden Gökçek Vederson, teknik direktörünün görev vereceği her mevkide oynayabileceğini belirterek, "Benim mevkim sol kanattır. Sol bek, Sol açık hocamız nerede uygun görürse, oraya koyduğunda takımım için en iyisini yapmaya çalışırım" dedi. Antrenman boyunca kuş taklidi yapıp ilginç sesler çıkararak takım arkadaşları, teknik heyet ve basın mensuplarını şaşırtan, hatta "Acaba sahaya bir kanarya mı kondu?" diyerek etraflarına bakınmalarına neden olan Gökçek Vederson, adeta bir kanarya gibi ...
Read more : Gökçek Vederson:"Taraftar ne istiyorsa takımda onu isti | Görüntüleme : 762 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Boro'nun gözü yeniden F.Bahçe'de

Boro'nun gözü yeniden F.Bahçe'de

F.Bahçe'den Tuncay Şanlı'yı transfer eden Middlesbrough gözünü tekrar başka bir Fenerliye dikti. Son dönemlerde Avrupa’ya yıldızlarını ihraç ederek adını duyuran Türk futbolu, bir ilki daha gerçekleştiriyor ve Avrupa'ya bir doktor ihraç ediyor.

İngiliz ekibi, F.Bahçe’de "Ayurvedic" adını taşıyan vitamin ilaçlarını hazırlayarak, futbolcuların performansına olumlu katkı yapan ve bu alanda uzmanlaşan ünlü doktoru da renklerine bağlamak istiyor." Kavukçu için Tuncay aracı oldu". Middlesbrough, milli futbolcunun isteği üzerine temasa geçtiği Kavukçu’yu, İngiltere’ye davet ...
Read more : Boro'nun gözü yeniden F.Bahçe'de | Görüntüleme : 779 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Futbol

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149128 ileti • Toplam 46405 başlık • Toplam 25110 üye

x