Zaman: Sal Şub 10, 2026 6:47

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Şükrü Kızılot "Mazot 1 YTL olacak mı?"

Bu günlerde en çok aldığımız soru bu. Bir TV programı ya da canlı telefon bağlantısı veya karşılaştığımız kişiler soruyor:

"Mazot 1 YTL olacak mı?"
Siyasi parti liderlerinin açıklamalarına ve seçim bildirgelerine bakıyoruz: Kimine göre olacak, kimine göre de olmayacak. Bazılarına göre de 1 YTL’nin bile altına inecek. Vatandaşın kafası iyice karıştı.

NEREDEN ÇIKTI?

Bazı okurlarımız da "Durup dururken, mazotun 1 YTL’ye indirilmesi de nereden çıktı?" diye soruyorlar.

Nedeni belli; yaklaşan genel seçimler.

Çiftçilikle ya da ...
Read more : Şükrü Kızılot "Mazot 1 YTL olacak mı?" | Görüntüleme : 1070 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

herkeze bye

arkadaşlar çok soğuksunuz semihte olmasa kendimi buzdolabında hissedecektim walla,bu ortamdan sıkıldım zaten fenerlilerin arasına gelmişim,bence siz benim siteye(13-18 yaş çocuk bahçesi adı!!! :mrgreen: ) NuNNi... gelin,neyse uzun lafın kısası kendimi banlıyorum.

Güle güle. Sana o zevki bırakmayız.

Barış hallediver. :)

| Panzehir.

Read more : herkeze bye | Görüntüleme : 736 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

RTE "367 üstü olsun..."

Batman’da 5 bin kişiye seslenen Başbakan Erdoğan, seçimlerden sonra Türkiye’yi bir cumhurbaşkanı seçimi krizi beklediğini söyledi ve "Sizden 367’nin üstünde bir rakamla yetki istiyorum" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan, Batman ve Erzincan’da yaptığı konuşmalarda 22 Temmuz seçimlerinden sonra Türkiye’nin "Cumhurbaşkanlığı seçimi krizi ile karşı karşıya olacağını" kaydederek, "Sorumluları tarihe, millete hesabını veremeyeceklerdir" dedi. Batman Turgut Özal Bulvarı’nda düzenlenen mitingde yaklaşık 5 bin kişiye hitap eden Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı sürecine değindi şunları söyledi:

KRİZ ...
Read more : RTE "367 üstü olsun..." | Görüntüleme : 723 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Kızımı Paris Hilton’a bile benzettiler

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, kızı Kübra Gül türbanla diploma törenine katıldığı için Bilkent Üniversitesi hakkında soruşturma başlatan YÖK’e ve bazı yazarlara sert tepki gösterdi.

Kızı Kübra’ya yapılanların hoşgörüsüzlük olduğunu savunun Gül, "Bazı yazarlar da kızımı Paris Hilton’la karşılaştıracak kadar alçaldılar" dedi. Gül’ün kızı Kübra Gül, 4 yıl boyunca perukla derslere girdiği Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 13 Haziran’da mezun olmuştu. Mezuniyet törenine kırmızı - beyaz desenli türbanıyla katılan Kübra Gül, diplomasını "sahneye çıkmadan" protokol sırası ...
Read more : Kızımı Paris Hilton’a bile benzettiler | Görüntüleme : 866 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Geleceğin Adında Gizliymiş -hm-

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ...
Read more : Geleceğin Adında Gizliymiş -hm- | Görüntüleme : 896 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türkiye'de Böyle Kar Yok

Hazır yaz ayındayken, resimlerle de olsa içiniz serinlesin. :) Sanırım çoğunuz böyşe bir kar görmediniz. :roll: =)

Resim

Resim

http://img258.imageshack.us/img258/7097/image003dh4.jpg

Resim

Resim

Resim

Read more : Türkiye'de Böyle Kar Yok | Görüntüleme : 1171 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Diğer

Aldatan Erkeğin Pişmanlığı

Aldatan Erkeğin Pişmanlığı

Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim...
Yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi
için hastanelerde geçirmiştik.
Karım, her evlilik yıldönümümüzde
ikimizin fotoğrafını çerçeveler,
"Bunlar bizim hayatımızın
gölgeleri" derdi..

Öldüğünde, yedi tane resmimiz vardı.
97'nin bir gecesinde onu
aldattım. Oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi
ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim.
Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım.
Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece:
"Biliyorum" dedi.

İzmir'e kar yağdığı gün, ...
Read more : Aldatan Erkeğin Pişmanlığı | Görüntüleme : 1113 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şehitlerin sancağını raptiyeyle astılar

http://image.haber3.com/haber/97003.jpg
Mevlana sergisinde tarihi sancaklar raptiyelerle delinerek sergilendi...

Ayasofya Müzesi'nde açılan Mevlana sergisinde Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma tarihi sancaklar raptiyelerle platforma tutturulunca delik deşik oldu..

UNESCO Mevlana yılı etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Aşk Ocağında Can Olmak - İnsanlığın Mirası: Mevlana Celaleddin-i Rumi" adlı sergide "raptiye şoku" yaşanıyor. İstanbul Ayasofya Müzesi'nde, Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç, Prof. Dr. Nurhan Atasoy, Prof. Uğur Derman, Tuğrul İnançer, Dr. Nuri ...
Read more : Şehitlerin sancağını raptiyeyle astılar | Görüntüleme : 832 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ve İnsan Programında Atatürk'e Özel O An'lar

Küçük ama anlamlı bir mücadele
Resim

Atatürk fotoğraflarını renklendiren Ateş Akkor ve Engin Gökdeniz’in çalışmalarından biri. Tarih, 24 Temmuz 1927… Yer, Dolmabahçe Sarayı... Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhurbaşkanı sıfatıyla İstanbul'a ilk gelişinden 23 gün sonra. Sarayın merdivenlerinden inerken birisi elini öpmeye çalışıyor. O ise elini öptürmemek için direniyor. Ulusu daima üstte tutmanın erdemini hatırlatıyor. Ayrıca ‘o’ anda kendisinden yıllar yıllar sonra elini öptürmek için uzatan politikacılarımıza ders vermeye devam ediyor. Mücadelelerin adamı ‘o’ anda küçücük ...
Read more : Ve İnsan Programında Atatürk'e Özel O An'lar | Görüntüleme : 1561 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

İşte "Vatan Millet" Öpücüğü...

Reyting ve promosyon uğruna "sanatın(!)" suyunu çıkardılar. Son kasetinin tanıtımı için Kanal D'ye çıkan Özcan Deniz, Seda Sayan'ı canlı yayında yere yatırdı.

Deniz, "Vatan ve millet için öpeceğim bu kadını, görürsünüz!" deyip, Sayan'ı dudaklarından öptü...

Bunlardan sonra bir de dikkatlice, o anı tekrarlatıp izlediler!..

Özcan Deniz, bunu kasetinin reklamı için yaptı... Seda Sayan'ın derdi de programının reytingiydi... Ancak onları izleyen seyircilerin "bir daha, bir daha" tezahüratlarını anlamak, mümkün olmadı.

Ne diyelim... Darısı ...
Read more : İşte "Vatan Millet" Öpücüğü... | Görüntüleme : 997 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Sinema & Tiyatro

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149175 ileti • Toplam 46460 başlık • Toplam 25159 üye

x