Zaman: Pzr Tem 06, 2025 18:29

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Vista Yine Kırıldı,Olay Tarihe Geçti!

Bir hacker grubu Vista'yı kırmayı başardı...

Bir hacker grubu Vista'yı kırmayı başardı. Olay tarihin en başarılı crack işlemi olarak gösteriliyor

Bill Gates bir kaç gün önce, WinHEC 2007 konferansında, Vista satışlarının iyi gittiğini ve 100 günde yaklaşık 40 milyon lisanslı Vista satıldığını katılımcılarla paylaşmıştı.Bu haberin üstünden çok geçmeden bir hacker grubunun Windows Vista'yı tamamen kırdığı ve yeni yöntemin bir önceki kırma işleminden çok daha üstün olduğu gündeme bomba gibi düştü.

Daha önce sitemizden de ...
Read more : Vista Yine Kırıldı,Olay Tarihe Geçti! | Görüntüleme : 1317 | Yanıtlar : 9 | Dizin : Bilim ve Teknoloji

Youtube'un en çok izlenen yorumcusu.

Galatasaray'ın 17 Mayıs 2000'de aldığı UEFA Kupası Türk futbol tarihine geçen en büyük zafer olurken bu tarihi maç belleklere TRT spikeri Levent Özçelik'in sesiyle kazındı. İki ay süren bir telefon trafiğinin ardından nihayet beklenen görüşme gerçekleşiyor; Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde. Şimdi pek rastlanmıyor sokak aralarında iki taşın arasından topu geçirip “Gooll, Tanju vuruyor ve golll'' diyerek sevinen çocuklara. Çocukların futbol yıldızlığını düşlemelerinde radyo veya televizyondan izledikleri maçları anlatan spikerlerin payı çok büyüktür. O yüzden ...
Read more : Youtube'un en çok izlenen yorumcusu. | Görüntüleme : 1485 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Futbol

Siyasetin üzerindeki yeni hayalet: Darbe korkusu

Siyasetin üzerindeki yeni hayalet: Darbe korkusu
Resim

TÜSİAD öncülüğündeki Türk işadamları ilk defa Batı dünyasına, “Türkiye’de artık darbe olmaz” garantisi verdi. Ama bazı cunta kalıntılarının varlığı da net olarak biliniyor. Peki, bu süreçte neler olabilir?
Resim

Aksiyon’un 28 Şubat semptomları kapağını başta algılayamamıştım. Hatta garipsemiştim. Ama yaşadığımız süreç sizi tamamen haklı çıkardı.”

Bu sözler iş dünyasının önde gelen isimlerinden birine ait. İşadamının bahsettiği Aksiyon kapağı 25 Eylül 2006 tarihini taşıyor. Siyaset sahnesinde yaşanmakta olan son ...
Read more : Siyasetin üzerindeki yeni hayalet: Darbe korkusu | Görüntüleme : 1147 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Devlet ve Siyaset

Men Dakka Dukka

Men Dakka Dukka

--------------------------------------------------------------------------------

Halife Harun Reşit’in bir bahçesi varmış.
O bahçesinde de çok sevdiği bir de gül fidanı...
Bir gün bahçıvanına şöyle demiş:

- "Bu fidana gözün gibi bak! Güzel bir gül tomurcuklanıp da açıldığında bana haber ver."

Bahçıvan geceleri bile gider, kontrol edermiş fidanı.
Bakışlarından bile sakınır, üzerinde titrermiş.
Geceleri rüyalarına girdiği bile olurmuş.
O da sevmeye başlamış fidanı.
Tomurcuklar çıkmaya başlamış.
Hele bir tanesi varmış ki, diğerlerinden çok daha ...
Read more : Men Dakka Dukka | Görüntüleme : 876 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

halonun öleceği önceden açıklandı mı(eski bir röportaj)

arkadaşlar arşivlerde gezerken bunu buldum ilk vadi serisinden bir röportaj bu sönmz atasoy diyor ki beni raci ve bahadır öldürmeye kıyamadı ama birgün öleceğim kör kurşunlara hedef olacağım diyor sizce bu kurşunlar yalçın bulutun silahından çıkan kurşunlarmıydı röportaj aşağıda yorumlarınızı bekliyorum

Kurtlar Vadisi'nde ölüm sırası Halo'da!
Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi'ne 64. bölümde "Halo" karakteriyle katılan ve kısa sürede herkesin beğenisini kazanan Sönmez Atasoy, 15 yıldır kendisine gelen tüm dizi tekliflerini geri ...
Read more : halonun öleceği önceden açıklandı mı(eski bir röportaj) | Görüntüleme : 1004 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Yaşasın okulumuz-polat alemdar konusma(video)

Arkadaşlar hepiniz izlemişsinizdir kurtlar vadisi pusunun reklam aralarında necati şaşmaz yaşasın okulumuz kampanyası ile ilgili bir konusma yapıyor bende bu videoyu buldum paylaşmak istedim link aşağıdaki gibidir:
Read more : Yaşasın okulumuz-polat alemdar konusma(video) | Görüntüleme : 935 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Zana AİHM'e gidiyor

http://image.haber3.com/haber/90208.jpg

Leyla Zana ve arkadaşları bir kez daha AİHM'nin yolunu tutacak...

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın DTP'den atılmalarını istediği DEP eski milletvekili Leyla Zana ve arkadaşlarının bağımsız aday olup olamayacağı tartışılırken, gözler Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'na çevrildi.

YSK Başkanı Muammer Aydın, "YSK, aday gösterilen kişileri sabıka ve eğitim durumu gibi seçilme yeterlilikleri yönünden inceler, bu kişilerin aday olup olmayacakları, kurul kararı ile duyurulacak.'' dedi. Zana ve arkadaşları ise Yargıtay'ın aldığı kararın siyasi olduğunu savunarak konuyu Avrupa İnsan ...
Read more : Zana AİHM'e gidiyor | Görüntüleme : 851 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Herkes aday ya Polat?

Herkes aday ya Polat?

SEÇİMLER öncesinde herkes milletvekili adayı olmak için savaşıyor. Bir grup ekran ünlüsü de uygun parti bulup Millet Meclisi’ne kapağı atmak için büyük bir yarışa girmiş durumda. Metin Şentürk, Ferdi Tayfur, Ozan Orhon, Şebnem Kısaparmak bu kişilerden bazıları. Gelişmeleri merakla izlerken bir okur grubundan e-posta geldi... “Herkes aday oluyor ama onların katılımı partilerin kazanımını etkilemeyecek. Türkiye’nin liderlere ihtiyacı var, örneğin bir milliyetçi parti Polat Alemdar adıyla maruf Necati Şaşmaz’ı listesine katarak seçime ...
Read more : Herkes aday ya Polat? | Görüntüleme : 700 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

emre günaydın şov yaptı:allah türk'ü korusun

'ALLAH TÜRK’Ü KORUSUN'
Malatya’da 1’i Alman 3 kişinin öldürülmesi olayının kilit ismi Emre Günaydın ilk kez basın karşısında şov yaptı.
Resim

18 Nisan’da Malatya’daki Zirve Yayınevi’nde biri Alman 3 kişinin katledildiği olayın kilit ismi Emre Günaydın dün sağlık kontrolünden geçirildi. Hastane çıkışında karşısında gazetecileri gören Günaydın, “Allah Türk’ü korusun” diye bağırdı. Yoğun güvenlik önlemleri altında Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne “Akrep” adı verilen zırhlı polis aracıyla getirilen Emre Günaydın’a, polis yeleği ve şapkası giydirildi. Oğlunun hastaneye ...
Read more : emre günaydın şov yaptı:allah türk'ü korusun | Görüntüleme : 1132 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bir Hikaye...

Temizlikçi!

Yaşadığı şehirden, bulunduğu ortamdan kısacası
yaşantısından sıkılan bir adam,
cebindeki az miktar para ile yanına hiçbir şey almadan
bulunduğu kenti terk edip daha önce hiç bilmediği bir ülkeye gitmiş. Oraya
henüz alışmaya
çalışırken birden bir ses duymuş. Bir çığırtkan, avazı çıktığı kadar
bağırıyormuş:
- Tiyatro! Gelin! Kaçırmayın! Bu akşam Tiyatro!...
Adam hayatında hiç tiyatroya gitmemiş ve inanılmaz
derecede merak etmiş. Biletin nereden alındığını öğrenmiş. Bilet fiyatı
cebindeki tüm para kadar olmasına rağmen hiç
tereddütsüz ...
Read more : Bir Hikaye... | Görüntüleme : 870 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x