Zaman: Pzr Tem 06, 2025 21:46

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

?

?

Aralık 2000, Hürriyet.
İşsizlik geriledi, yüzde 5.6'ya düştü.

Ekim 2001, NTV.
İşsizlik geriledi, yüzde 8.5'e düştü.

Aralık 2002, Takvim.
İşsizlik geriledi, yüzde 9'a düştü.

Eylül 2004, Milliyet.
İşsizlik geriledi, yüzde 9.3'e düştü.

Mayıs 2005, Vatan.
İşsizlik geriledi, yüzde 9.5'e düştü.

Temmuz 2005, Radikal.
İşsizlik geriledi, yüzde 10'a düştü.

Aralık 2005, Zaman.
İşsizlik geriledi, yüzde 10.3'e düştü.

Aralık 2006, Sabah.
İşsizlik geriledi, yüzde 10.4'e düştü.

Mart 2007, Referans.
İşsizlik geriledi, yüzde 10.5'e düştü.

Nisan 2007, ...
Read more : ? | Görüntüleme : 757 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Genel - Güncel Konular

tataroğlu ailesi fuatın intikamını kimden alacak(anket)

TATAROĞLU AİLESİ, FUAT TAMER'İN İNTİKAMINI KİMİNLE ALACAK?

Resim
Tataroğlu Ailesi ve Polat Alemdar arasındaki güç gösterisi, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 5. bölümüne damgasını vurdu.

Nefesleri kesen bu bölümde, uzun bir aradan sonra zor bir karar verip yeniden eline silah almak zorunda kalan Polat Alemdar ve ekibi, Tataroğulları’nın oğlu Fuat Tamer’i kaçırdı. Son sahnede, “Halo ölürse, adamınızın ölüsünü teslim ederim. Halo kurtulana kadar her gün, Fuat da ölüp ölüp dirilecek” diyen Polat, Fuat Tamer’i vurdu.

Sizce, Tataroğlu ...
Read more : tataroğlu ailesi fuatın intikamını kimden alacak(anket) | Görüntüleme : 3599 | Yanıtlar : 11 | Dizin : Anket

5.Bölüm Replikleri

POLAT:halonun dökülen her damla kanı için onları kana bulicam!!

FUAT:bunlar şehrin göbeğinde bize saldırırmı?
BULUT:şehrin göbeğinde burnunu kırmadılarmı??

ABDÜLHEY:erhan ağırlık dedektörü dediğin kiloya göre hareket ediyo senin ağırlığında kedi varmı

FUAT:nereye gidiyoruz?
MEMATİ:yemeye,masa ayırttım iki kişilik

POLAT:davut tataroğlunun canı hiç acımadı.Canının acımamasının nedeni bugüne kadar beni tanımamasıdır!!...

POLAT:ben polat alemdar ailemden akıttığınız her damla kan için kanınız akıcak.Halo ölürse adamınızın ölüsünü getiririm.Halo ölürse Fuatta her gün ölüp ölüp dirilicek!!!

Sen yağmur ol ben bulut elbet ...
Read more : 5.Bölüm Replikleri | Görüntüleme : 1009 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

kurtlar bildiğiniz gibi(reytingler burada)

KURTLAR VADİSİ BİRİNCİ

17 Mayıs Perşembe akşamı, beşinci bölümüyle nefesleri kesen Kurtlar Vadisi Pusu, yine zirvede... İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 5. bölümünün ratingleri…

Kurtlar Vadisi Pusu, 5. bölümüyle genel izleyicide 12,80 izlenme oranı (rating), 38,60 izlenme payı (share) ile ve AB kategorisinde 12,00 izlenme oranı (rating), 35,40 izlenme payı (share) ile birinci oldu.

HEDEF KİTLE : A/B
17 MAYIS 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU SHOW ...
Read more : kurtlar bildiğiniz gibi(reytingler burada) | Görüntüleme : 782 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

TBMM'de ''gusül abdesti'' tartışması

http://image.haber3.com/haber/85485.jpg
AKP'li milletvekilleri ile CHP'liler arasında bu sefer de "gusül abdesti" tartışması çıktı...
TBMM Genel Kurulunda, 17 yeni üniversite kurulmasına ilişkin kanun tasarısı görüşülürken, “gusül abdesti” tartışması yaşandı.

CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu, tasarının çerçeve 8. maddesi üzerinde konuşurken, Lüleburgaz ilçesindeki bir ilköğretim okulunda din bilgisi öğretmeninin öğrencilere, gusül abdestinin de yer aldığı ve günlük yaşamla ilgili dini bazı tavsiyelerin yer aldığı bir liste dağıttığını söyledi. Kesimoğlu, dün Cumhuriyet Gazetesinde yayımlandığını söylediği listeyi, Genel Kurulda ...
Read more : TBMM'de ''gusül abdesti'' tartışması | Görüntüleme : 907 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Nasıl Sızdı?

KORU O GECE TRT'YE NASIL SIZDI

Cumhurbaşkanlığı seçimi için iptal kararı çıktıktan birkaç saat sonra Abdullah Gül, TRT 1'de canlı yayına çıkmıştı.O yayını Yeni Şafak gazetesi yazarı ve Kanal 7 programcısı Fehmi Koru yönetince kurum karıştı

EKRANDA CANLI MORAL GECESİ

Dışişleri Konutu'ndaki yayını Fehmi Koru yönetti. Sabah' tan Ergun Babahan, Zaman'dan Ekrem Dumanlı, Milliyet'ten Fikret Bila ve Radikal'den İsmet Berkan katıldı.

GÜL'E YAKIN İSİM: KORU

1 MAYIS akşamı adaylığı fiilen iptal olan Gül, ...
Read more : Nasıl Sızdı? | Görüntüleme : 842 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Suyunu Boşa Harcama

Hepimizin bildiği gibi tüm dünyada Küresel Isınmayla savaşılmakta. Ancak aramızda bazıları varki bu duruma aldırış bile etmiyorlar. Benim sizden istediğim en azından suyumuzu boşa harcamamamız. Çünkü barajlardaki sular çok hızlı bir şekilde tükeniyor. Yaza susuz giriyoruz yani.

Bizim evin kapısına bırakmışlar kağıdı. Suyunu Boşa Harcama diye yazıyor. Altında da bir web sitesi var. Sağ olsunlar böyle birşey hazırlamışlar, belki gören olur da neler olacağını anlar diye.

Sitenin adını vermekten çekinmiyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Read more : Suyunu Boşa Harcama | Görüntüleme : 2493 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Küresel Isınma / Ekoloji

Baykal'a haksızlık yapılıyor arkadaşlar

Bir dönemin CHP Genel Sekreteri Ertuğrul Günay, adaylık için AKP ile el sıkışma noktasına geldi.

Ordu ya da İzmir’den adaylığı konusunda uzlaşma noktasına gelindiği belirtilirken, Günay, yıllardır sağ partilerden kendisine teklif geldiğini kaydetti. Günay, CHP’de siyaset yapmasının engellendiğini belirterek, “Çeşitli engellemelerle karşılaşan bir insan olarak elbette farklı alanlardan, en üst düzeylerden ilgi gösterilince sevgi ve teşekkür duyguları da hissediyorsunuz” diye konuştu.
Türkiye’de siyasetin yeniden kurulduğunu söyleyen Günay, sağ ve sol tanımlamalarını da “babadan kalma söylemler” ...
Read more : Baykal'a haksızlık yapılıyor arkadaşlar | Görüntüleme : 689 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Yıldız hemşire Diyarbakır'dan aday

Astsubay eşi 11 yıl önce şehit düşen Yıldız Namdar, Diyarbakır'dan bağımsız olarak seçimlere giriyor.

Astsubay eşi Murat Namdar 11 yıl önce Sivas'ta gözlerinin önünde PKK tarafından şehit edilen hemşire Yıldız Namdar, Diyarbakır'dan bağımsız aday olarak milletvekili seçimlerine giriyor. Dilekçesini vermek için 25 Mayıs'ta Diyarbakır'a gideceğini söyleyen bir çocuk annesi Yıldız Namdar, "Cebimde param yok ama yüreğim ve cesaretim var. Ben Diyarbakır'da vatanı, milleti, bayrağını seven kişilerin sayısının çoğunlukta olduğunu biliyorum. Dik duruşumdan, onurumdan taviz ...
Read more : Yıldız hemşire Diyarbakır'dan aday | Görüntüleme : 782 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148749 ileti • Toplam 46121 başlık • Toplam 25016 üye

x