Zaman: Sal Eki 21, 2025 5:34

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Kurtlar Vadisi Elif Dedim Video Klibi

http://rapidshare.com/files/33133743/Ku ... m.rar.html

arkadaşlar bildiğiniz gibi kurtlar vadisi klipleri ile de ünlü bir dizi idi bende bundan sonra burada kurtlar vadisi ile ilgili klipleri paylaşacağım ilk olarak elif dedim video klibi ile başlıyorum iyi seyirler

Semih R.Cabalar
Read more : Kurtlar Vadisi Elif Dedim Video Klibi | Görüntüleme : 988 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Çin Okullarında 70 Yıldır Atatürk Öğretiliyor

Şanghay'da yayımlanan ''Shen Bao'' gazetesi 12 Kasım 1938 sayısında muhtemelen Londra saatiyle ''Önceki gün sabah saat 7'de Yeni Türkiye'nin kurucusu Kemal vefat etti'' haberini vermişti. O tarihli Shen Bao'yu arkadaşımız Noyan Rona bulup çıkarttı ve çevirisini yaptı. Rona'nın mezun olduğu Ankara Üniversitesi Dil-Tarih Coğrafya Fakültesi Çin Filolojisi'nin, Rusça bölümü gibi Soğuk Savaş'ın en karanlık günlerinde bile açık tutulmasının yararı on yıllar sonra anlaşılıyor.
1970'lerde Ankara'da bu bölümde okuyan gazeteci arkadaşımız Çincesini geliştirememekten yakınır, o sıralarda ...
Read more : Çin Okullarında 70 Yıldır Atatürk Öğretiliyor | Görüntüleme : 1367 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Mustafa Kemâl ATATÜRK

Türk Kahvesi - 21 / 05 / 07

Onlar ekranlarınızın gülümseten yanı… Onlar güldürürken düşündürmeyi başaran bir ikili… Onlar sizlerin gönlünde çoktan yerini almış dil üstadları, hiciv üstadları… Onlar Turgay YILDIZ ve Bahadır TOKMAK…

Onlar Türk Kahvesi… Vazgeçilmezlerinizin arasında çoktan yerini alan Türk Kahvesi, 3. Sezonlarında da perdelerini hayatın ekranı ART’de açmaya devam ediyor…

Türk Kahvesi tadından hoşlananlara ve “NE MUTLU TÜRKÜM! DİYENLERE” özel, aç veya tok karnına seyredebileceğiniz tek program…

Bu bölümde; vekillerin saçmalıklarından, çeşitli vekil adaylarından, aday teyzeden, gariban ...
Read more : Türk Kahvesi - 21 / 05 / 07 | Görüntüleme : 1101 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Türk Kahvesi

Türk Kahvesi - 20 / 05 / 07

Onlar ekranlarınızın gülümseten yanı… Onlar güldürürken düşündürmeyi başaran bir ikili… Onlar sizlerin gönlünde çoktan yerini almış dil üstadları, hiciv üstadları… Onlar Turgay YILDIZ ve Bahadır TOKMAK…

Onlar Türk Kahvesi… Vazgeçilmezlerinizin arasında çoktan yerini alan Türk Kahvesi, 3. Sezonlarında da perdelerini hayatın ekranı ART’de açmaya devam ediyor…

Türk Kahvesi tadından hoşlananlara ve “NE MUTLU TÜRKÜM! DİYENLERE” özel, aç veya tok karnına seyredebileceğiniz tek program…

Bu bölümde; vekil pazarından, sağa-sola dem vuranlardan, manken ve sözde ...
Read more : Türk Kahvesi - 20 / 05 / 07 | Görüntüleme : 1129 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Türk Kahvesi

Stratejik Bakış - 18 / 05 / 07

Stratejik Bakış SkyTÜRK

Hüsnü Mahalli ve İbrahim Karagül, Musa Özuğurlunun sorularını yanıtlıyor. Orta Doğu hakkında her şey! "Stratejik Bakış", sadece Paylaşım-Boardda.

Resim

Görüntü: XVID 25.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 103Kbps
Süre: 48 dk. 55 sn.
Boyut: 300 mb
Çözünürlük: 576x432

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Read more : Stratejik Bakış - 18 / 05 / 07 | Görüntüleme : 1747 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Stratejik Bakış

sarkozy muhalefete devam ediyor:Türkiye'nin AB'de yeri yok

Türkiye'nin AB'de yeri yok

Fransa'da yeni cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, görevi devraldıktan sonra Brüksel'e yaptığı ilk ziyarette, Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliğine muhalefetini yineledi.
Resim

Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso'yla biraraya gelen Sarkozy, seçim öncesindeki görüşlerini seçim sonrasında değiştirmesinin söz konusu olmadığını vurguladı.

Sarkozy ve Barroso'nun görüşmelerinde başlıca gündem maddesi, Avrupa Birliği Anayasası üzerindeki görüş ayrılıklarını ortadan kaldırmanın yollarını aramak oldu.

Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, anayasa konusundaki tıkanıklığı aşmanın tek yolunun, bu anlaşmayı basitleştirmek, içerdiği unsurları sadeleştirmek ...
Read more : sarkozy muhalefete devam ediyor:Türkiye'nin AB'de yeri yok | Görüntüleme : 809 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Polat Alemdar'ın Mercedes'i

Resim
Resim
Resim

S Serisi

Resim

İleri görüşlü ve bir adım ileride olun. S-Serisi.
1959. Mercedes-Benz, yenilikçi otomobil teknolojisi alanında her zaman öncü olmuştur. Böylece «Heckflosse» güvenlik alanında standartlar oluşturdu. Yolcu güvenlik hücresine ve çarpışma bölgelerine sahip ilk standart otomobildi.
2005. S-Serisi, BAS PLUS’a sahip daha da geliştirilmiş DISTRONIC PLUS ve konfor alanında yeni standartlar belirleyen yenilikleriyle Mercedes-Benz’in öncü rolünün altını tekrar çiziyor.

Donanım

Resim

Marokko padişahı bir tente istiyordu.
Ona nasıl yardımcı olabiliriz? ...
Read more : Polat Alemdar'ın Mercedes'i | Görüntüleme : 6479 | Yanıtlar : 10 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Başbakan'dan Askere Kuzey Irak için yeşil ışık

Başbakan'dan Askere Kuzey Irak için yeşil ışık

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin askerden Kuzey Irak'a bir operasyon isteği geldiği taktirde, bu talebe izin vereceklerini açıkladı.

Başbakan Tayyip Erdoğan, akşam saatlarinde ATV'ye verdiği demeçte günlerdir kulislerde süren çok önemli bir tartışmaya açıklık getirdi. Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın 12 Nisan günü "Kuzey Irak'a girmeliyiz" sözüyle ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Açıklamanın özeti şu: "Eğer askerden bir talep gelirse biz buna izin veririz"

Bu özetin detayları Erdoğan'ın ATV'yle ...
Read more : Başbakan'dan Askere Kuzey Irak için yeşil ışık | Görüntüleme : 812 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

"Apo'yu zehirlediniz sizi öldürecektim"

"Apo'yu zehirlediniz sizi öldürecektim"

Adının Ebru Kara olduğunu söyleyen ancak bu ismin büyük olasılıkla sahte olduğu belirtilen kadın canlı bomba ilk ifadesinde, “Apoyu zehirlediniz, o yüzden ben de sizi öldürecektim” dedi.

Adana’da sırt çantasındaki 11 kilo 300 gram A- 4 plastik patlayıcı ve 2 el bombasıyla takside yakalanan kadın canlı bombanın sorgusu sürüyor. Adının Ebru Kara olduğunu söyleyen ancak bu ismin büyük olasılıkla sahte olduğu belirtilen kadın canlı bomba ilk ifadesinde, “Apoyu zehirlediniz, o yüzden ...
Read more : "Apo'yu zehirlediniz sizi öldürecektim" | Görüntüleme : 930 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Diyarbakır barosu"saldırı siyasal durumla ilişkili"

"Diyarbekir Barosu Ankara’da meydana gelen, 6 kişinin öldüğü 100 civarında kişinin de yaralandığı bombalama olayını yaptığı bir basın açıklaması ile kınadı.

Diyarbekir Barosu tarafından yapılan açıklamada, saldırının Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasal durumla ilişkili olduğunu düşündükleri ifade edildi

Açıklamada şöyle denildi;

“Türkiye, hukukun mevcut kurallarına saygıyı hiçe sayan, demokrasiye karşı çıkan, barış ve uzlaşı ortamı istemeyen kesimlerin amaçladığı provakatif bir eylemin sonuçları ile karşı karşıyadır.

Bu saldırı, sivil, savunmasız insanlara karşı gerçekleştirilen, ulusal üstü hukukun ve ...
Read more : Diyarbakır barosu"saldırı siyasal durumla ilişkili" | Görüntüleme : 748 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149131 ileti • Toplam 46408 başlık • Toplam 25111 üye

x