Zaman: Cmt Ağu 30, 2025 1:08

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

**yanlış @mail**

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
-Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs ...
Read more : **yanlış @mail** | Görüntüleme : 1393 | Yanıtlar : 14 | Dizin : Gülmece

Dünya'nın En Küçük Silahı

Hoşuma Gitti Paylaşayım Dedim...Bence Bu Silah 1m. Önündeki Kuşu Bile Vuramaz ... :D

Resim
http://img226.imageshack.us/img226/8092/worldsmallestrevolver10am1.jpg
http://img226.imageshack.us/img226/3388/worldsmallestrevolver12be8.jpg
Resim
Resim
Resim
Resim
Read more : Dünya'nın En Küçük Silahı | Görüntüleme : 2131 | Yanıtlar : 16 | Dizin : Diğer

**mühendis**

Bir gün cehennem ve cennet arasına köprü yapmaya karar verilir,yarısını cennettekiler yarısınıda cehennemdekiler yapacaktır,köprü yapımı başladıktan 1 ay sonra bakılırki cehhennem tarafından çok güzel geniş bir köprü yapılmıştır,ama cennetten tık yok,zebaniler meleklere sorar"Siz neden köprü yapmıyorsunuz?" diye. Melek cevap verir"Nasıl yapalım bütün mühendisler sizde"!!!
*********************************************************************************************************************************Resim
Read more : **mühendis** | Görüntüleme : 760 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gülmece

**Dünyanın en ilginç iş kazası**

Dünyanın en komik kazası:
Bir duvarcı ustasının şantiyede başına gelen kaza ile ilgili şefine yazdigi mektup:
Sayın şantiye şefim; İş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım. Bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur
.Bildiğiniz gibi ben bir duvar ustasıyım. İnşaatın altıncı katındaki işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı. Yaklaşık 250kg kadar olduğunu tahmin ettiğim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu,
.Aşağı indim, bir varil buldum, ...
Read more : **Dünyanın en ilginç iş kazası** | Görüntüleme : 4005 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülmece

Emrah ~ Ayrılamam

Yokluğun içimde bir ateş gibi
Tutuşmuş bedenim yanıyor sanki
Ne olur terketme seven kalbimi
Gidersen sevgilim yaşayamam

Ayrılamam, sensizliğe katlanamam
Yaşayamam sen olmazsan yaşayamam

Ne kadar bağlandım sen biliyorsun
Neden bu sevdayı bitiriyorsun
Kalbinden beni sök at diyorsun
Canımın canısın ayrılamam...

Ayrılamam, sensizliğe katlanamam
Yaşayamam sen olmazsan yaşayamam...

Resim
Read more : Emrah ~ Ayrılamam | Görüntüleme : 1070 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Görümsetmeler

Orhan Pamuk Paris’te 2 konferans verecek

Nobel edebiyat ödülü sahibi yazar Orhan Pamuk’un, 24 ve 28 Nisan’da Fransa’nın başkenti Paris’te iki konferans vereceği açıklandı. Pamuk’un ziyareti 24 Nisan’ı “soykırım günü” olarak anan diaspora Ermenileri tarafından merakla bekleniyor.

Resim
Yazar Orhan Pamuk

NTV
09 Nisan 2007 Pazartesi

İSTANBUL - Pamuk, kendi romanları ve edebiyata bakışıyla, sosyal konuları anlatacağı konferanslardan ilkini 24 Nisan’da Sosyal Bilim Etütleri Yüksek Okulu’nda verecek.
Haberin devamı

İkinci konferans ise 28 Nisan’da aynı okula bağlı “İslam Ve Müslüman Dünyası ...
Read more : Orhan Pamuk Paris’te 2 konferans verecek | Görüntüleme : 933 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Genel - Güncel Konular

**Erdoğan'dan Büyükanıt'a başsağlığı mesajı **

Erdoğan'dan Büyükanıt'a başsağlığı mesajı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl'ün Yayladere kırsalında çıkan çatışmada 3 askerin şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a başsağlığı mesajı gönderdi.
Recep Tayyip Erdoğan, Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a gönderdiği mesajda, şunları kaydedildi:''Bingöl'ün Yayladere kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sonucunda 3 askerimizin şehit olmasından büyük üzüntü duydum.
Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, size ve şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim.''
Read more : **Erdoğan'dan Büyükanıt'a başsağlığı mesajı ** | Görüntüleme : 814 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

**A.B.D ikinci Viyetnam vakası**

İki günde 10 Amerikan askeri öldürüldü
Irak’taki ABD ordusu, bugün 6 askerinin daha öldürüldüğünü açıklarken, 2 günde ölen ABD askeri sayısı 10’a yükseldi.
Ordunun açıklamasında, 3 askerin, Bağdat’ın güneyinde devriye gezdiği sırada yola yerleştirilen bir bombanın infilakıyla öldüğü, bu saldırıda 1 askerin de yaralandığı kaydedildi.
Bağdat’ın güneyindeki bir başka olayda da havan topu ya da roketle düzenlenen saldırıda, 1 askerin öldüğü, 3 askerin de yaralandığı belirtilen açıklamada, Diyala ve Selahaddin vilayetlerinde daha önce yaralanan 2 ...
Read more : **A.B.D ikinci Viyetnam vakası** | Görüntüleme : 846 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

**Esir alınan İngiliz kadın asker**

Esir alınan İngiliz kadın asker: Tabut ölçüm alındı
İngiltere Kraliyet donanmasının İran tarafından 13 gün süreyle gözaltında tutulan 15 askeri arasında bulunan tek kadın Faye Turney, İran televizyonunda gösterilen itiraf mektuplarını yazmaya zorlandığını öne sürdü ve bu mektupları yazarken kendisini vatanına ihanet etmiş gibi hissettiği söyledi. Turney, hücrede soyularak bekletildiğini ve üzerini örtmesi için battaniye verildiğini anlattı...
İran’da yaşadıklarını The Sun gazetesine ve televizyon kanalı ITV’ye anlatan Turney, hikayesini basına satma kararına da, "halkın gerçekleri ...
Read more : **Esir alınan İngiliz kadın asker** | Görüntüleme : 953 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148990 ileti • Toplam 46304 başlık • Toplam 25080 üye

x