Zaman: Sal Mar 31, 2026 13:31

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Kurtlar Vadisinde Hangi Oyuncuları Görmek istersiniz????

Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi efsane nin dönmesine sadece 10 gün kaldı şafak 10 bende bu doğrultuda bu başlığı açmak istedim terör yasaklandıktan sonra kurtlar vadisi devam edecek biliyorsunuz yeni bölümleri ile kalan oyuncu kadrosu kısıtlı sizce terörde oynayan ya da oynayacak olup ta oynamayan oyuncular dizi kadrosunda olurmu yoksa yeni katılımlar olurmu olursa sizler kimleri görmek istersiniz yorumlarınızı bekliyorum
Read more : Kurtlar Vadisinde Hangi Oyuncuları Görmek istersiniz???? | Görüntüleme : 1055 | Yanıtlar : 11 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şehidin yanında dimdik yürüyelim

Bitlis'te şehit düşen Asteğmen Uzun'un cenazesinde gözyaşları sel olurken şehit annesinin sözleri yürekleri dağladı..

Bitlis'te terör örgütünce araziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen Asteğmen Sertaç Uzun'un cenazesi, Elmadağ'da toprağa verildi.

Uzun'un ailesinin Kemalpaşa mahallesindeki evinin önünde düzenlenen törene, ailesi ve yakınları ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Ankara Valisi Kemal Önal, ...
Read more : Şehidin yanında dimdik yürüyelim | Görüntüleme : 768 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Türkiye Barzani'ye defol demeli

Türkiye'yi tehdit eden Barzani'ye öfke büyürken, BBP lideri Yazıcıoğlu Kürt lidere çok sert yanıt verilmesinden yana..

Birlik Akademisi tarafından Ankara Sürmeli Oteli’nde düzenlenen “Kerkük” konulu panele BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, eski Bakan Hasan Celal Güzel, emekli Tümgeneral Alaattin Parmaksız ve ITC Türkiye Temsilcisi Ahmet Muratlı katıldı.

Panelde bir konuşma yapan Yazıcıoğlu, “Irak’ta herhangi statü değişikliğine gidilir de üniter yapısı bozulursa, Türkiye Cumhuriyeti’nin konuya müdahale hakkı doğar” dedi. Yazıcıoğlu, Kuzey Irak Bölgesel Hükümet Başkanı Mesut ...
Read more : Türkiye Barzani'ye defol demeli | Görüntüleme : 809 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Beyoğlu'nda PKK sloganları

Beyoğlu'nda, terör örgütü lehine izinsiz gösteri yapmak isteyen bir grup, polis tarafından dağıtıldı.

Beyoğlu'nda, terör örgütü lehine izinsiz gösteri yapmak isteyen bir grup, polis tarafından dağıtıldı. Olayla ilgili 15 kişi gözaltına alındı.

Kalyoncu Kulluk Caddesi üzerinde bulunan Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan terör örgütü sempatizanı 25-30 kişilik grup, örgüt lehine slogan atarak, gösteri yapmak istedi.

Bölücü terör örgütü elebaşısının posterinin ve örgütü simgeleyen flamaların açılması üzerine gruba müdahale eden polis ekipleri, 15 kişiyi gözaltına aldı. ...
Read more : Beyoğlu'nda PKK sloganları | Görüntüleme : 746 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

AK Parti teşkilatının Köşk seçimi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fırat, ve AK Parti Teşkilatı, cumhurbaşkanlığı konusunda ilk kez konuştu;

Fırat, Kanal 24 televizyonunun canlı yayınına katılarak cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin soruları yanıtladı. Demokratik toplumlarda cumhurbaşkanlığının halka açık olması gerektiğini, Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün ''cumhurun yeri'' olduğunu dile getiren Fırat, şöyle konuştu: ''İsveç benzeri, demokrasinin geliştiği dünyanın bir çok ülkesinde, cumhurbaşkanlığı binaları halka açıktır ve gezilebilir. Ama bu gibi yerlerin yasak olan alanları da bulunuyor. Buralar gezilemiyor ama bu yasak alanlar dışında dünyada ...
Read more : AK Parti teşkilatının Köşk seçimi | Görüntüleme : 697 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

**bil bakayım ben kimmim?**

:arrow: http://www.koskomik.com/copm/albums/userpics/10001/22.jpg
Resim
Read more : **bil bakayım ben kimmim?** | Görüntüleme : 812 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

**plakalar insanın kimliğidir**

Plakalar insanın kimliğidir

http://www.koskomik.com/copm/albums/userpics/10001/152_jpg.jpg
http://www.koskomik.com/copm/albums/userpics/10001/557.jpg

Resim
Read more : **plakalar insanın kimliğidir** | Görüntüleme : 910 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Hepinize Sonsuz Teşekkürler

Biz bu projeyi sizler için yaptık arkadaşlar ama sizlerde gereken desteği verdiniz tüm arkadaşlar burada bu beni çok mutlu etti açıkçası bu topici sizlere teşekkür etmek için açıyorum biz bazı haksız olaylar yaşadık ama burada daha iyilerini yapacağız emin olun kardeslerim seanpaulfb, bufera fox, yattara, cadde,besiktas67, reisbey ve şu anda yazmak için aklıma gelmeyen tüm kardeslerimize teşekkürler bizleri yalnız bırakmadınız ve herkes gereken cevabı aldı inancındayım inşallah bu siteyi çok daha iyi yerlere mod arkadaşlarımızın ...
Read more : Hepinize Sonsuz Teşekkürler | Görüntüleme : 2163 | Yanıtlar : 28 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Şu Nedir Ya!!!

Ya Nedir Şu Vallahi Ben Utandım Şundan Ya !!! Kahroldm Vallahi !!!

Read more : Şu Nedir Ya!!! | Görüntüleme : 1308 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Diğer

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148829 ileti • Toplam 46390 başlık • Toplam 25117 üye

x