Zaman: Cum Eki 24, 2025 18:25

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Modern Beddualar

Modern Beddualar

Bilgi İşlem Bedduaları

Mouse'un kırıla.
Tıklayamayasıca...
Hatların kopa da hiç bir yere bağlanamayasın.
Disk'lerin "crash" ola...
File'larına virüs bulaşa...
Networklerden atılasın.
Database'in patlaya...
Security key'lerin deşifre ola.
Back-upların bozulsun da geçmişe dönemeyesen.
Kartuşun bite

Ekonomik Beddualar
Repo'da açığa düşesen, faiz sana zarar yaza.
İMKB 100 endeksin 1600 direncini kıramaya.
Uygun kur bulmaya, pozisyon açığına düşesen
Reuters'in arızalana, rate'leri izleyemeyesen.
Paran aracı kurumda kala, iç edile; Dövize endeksli kredi alasan.
"Zede"lenesen Merkez Bankası ...
Read more : Modern Beddualar | Görüntüleme : 865 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Gülmece

Bilgisayarcının Aşkı

Bilgisayarcının Aşkı

Sevgili Aslı... Artık içimdeki sıkıştırılmış duyguları unzip etmenin zamanı geldi. Seni raminin alamayacağı kadar çok seviyorum. Sana karşı bütün protectlerim disable durumda. Seni ilk gördüğüm anda formatlandım. Bütün cache'lerim durdu, shadow ramlarla ayakta duruyorum. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz. Senden başka her şey benim için bad command or file name. Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum. Senin megahertz'in beni ...
Read more : Bilgisayarcının Aşkı | Görüntüleme : 903 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Gülmece

Yaşam İçin 13 İfade!!!

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Read more : Yaşam İçin 13 İfade!!! | Görüntüleme : 973 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İnternet Explorer’da Aldığımz hata mesajlarının anlamı nedir

sanırsam buraya uygun bu konu degilse özür :wink:

403 forbidden/Acces Denied:
Özel erişim izni ya da şifre gerektirdiği ( istenilen şifreyi doğru girmek gerekir) hata mesajı.

404 Not found:
Sayfa bulunamadı hatası (Web adresini yanlış yazmış olabiliriz).

503:
Meşgul hatası (Server’ı şu an meşguldur).

Bad file request:
web sayfasında formda hata var.

Connection refused by host:
Şifre ister.

Failed DNS look up:
Servis ağlayıcı IP ...
Read more : İnternet Explorer’da Aldığımz hata mesajlarının anlamı nedir | Görüntüleme : 1155 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilgisayar

Anlayan Beri Gelsin.

Arkadaşlar, Yunus Emre'ye ait aşağıdaki şiirin anlamını öğrencilik yıllarımdan beri düşünürüm. Niyazi-i Mısrî'nin şerhinden başka ikna edici bir açıklamaya rastlamadım. Aranızda tasavvufla ilgilenen ve bu şiirin değişik anlam açıklamalarına rastlayan varsa burada bizimle paylaşsın. Yunus'un da şiirde belirttiği gibi bu dörtlükler hiç bir söze benzemiyor ama "Manda yuva yapmış söğüt dalına, yavrusunu sinek kapmış gördün mü" diye başlayan nükteli türküye temel olduğunu düşünüyorum. Halk içinde zamanla tasavvufi anlamının kaybolarak nükteli anlamının öne çıktığını tahmin ediyorum. ...
Read more : Anlayan Beri Gelsin. | Görüntüleme : 1360 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Diğer

Mayınların son kurbanı çocuklar

Mayınların son kurbanı çocuklar

Şırnak'ta 2'si ağır 6 çocuk yaralandı :|

Güneydoğu'da teröristler tarafından yollara döşenen mayınların son kurbanı çocuklar oldu. Şırnak'ta ot toplamaya giden çocuklar, teröristlerin daha önceden döşediği mayına bastı. Patlamada, 2'si ağır 6 çocuk yaralandı. :oops:

Toprağa gömülü
Şırnak yakınlarındaki Afet Konutları bölgesinde dün 17.30 sıralarında ot toplamaya giden ve yaşları 13 - 14 olan 6 ...
Read more : Mayınların son kurbanı çocuklar | Görüntüleme : 894 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Ata'ya 'bu adam' sözüne dava

Atatürk’ün manevi şahsı ve hatırasına hakaret ettiği iddiasıyla Profesör Yayla’ya, hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Cumhuriyet Savcısı Ahmet Güven’in hazırladığı iddianamede, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Atilla Yayla’nın, 18 Kasım 2006 tarihinde AK Parti İzmir Gençlik kollarının panelinde, Atatürk’ten “Bu adam” şeklinde söz ederek Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret etmek suçunu işlediği belirtildi. Konu hakkında 8 suç duyurusunda bulunulduğu belirtilen iddianamede, ilgili kanun gereğince 1 ila 3 yıl hapisle cezalandırılmasını istendi. Profesör Yayla’nın yargılanmasına, önümüzdeki günlerde Asliye ...
Read more : Ata'ya 'bu adam' sözüne dava | Görüntüleme : 904 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Haberler

Avrupalı olmakla övünüyorlar

Fransız halkının yüzde 71'i, Avrupalı olmaktan gurur duyuyor.

Avrupa Birliğini (AB), kuran Roma antlaşmasının imzalanışının 50. yıldönümü yaklaşırken "CSA/Europanova/Profession politique" kurumlarınca yapılan kamuoyu araştırması, Fransızların yüzde 71'inin, Avrupalı kimliğinden gurur duyduğunu gösterdi. Fransızların yüzde 91'i de Fransız olmaktan gurur duyuyor.

Avrupalı olmaktan duyulan gurur, komünistlerle aşırı sağ sempatizanlarında biraz azalıyor. Komünistlerin yüzde 54'ü Avrupalı olmaktan heyecan duyarken, bu oran aşırı sağcılar arasında yüzde 62'ye yükseliyor.

Avrupalı olmakla övünen Fransızlar, yaklaşık 2 yıl önce yapılan halkoylamasında ...
Read more : Avrupalı olmakla övünüyorlar | Görüntüleme : 661 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Youtube'ın başı büyük dertte

Youtube'ın başı büyük dertte. ABD medya devi MTV, Google ve Youtube aleyhinde 1 milyar dolarlık tazminat davası açtı.

Amerikan medya devi Viacom, videolarını izinsiz kullandığı için Google ve YouTube'a 1 milyar dolarlık dava açtı.

Şirket "Telif haklarının kasıtlı olarak birçok kez" ihlal edildiğini belirterek dava açtı. Viacom, yaptığı araştırmada kensine ait 160 bin video klibinin YouTube'un sitesinde 1,5 milyar kez görüntülendiğini tespit etti.

Geçen yıl Google'ın 1.6 milyar dolara satın aldığı YouTube değerinin yarısından fazla ...
Read more : Youtube'ın başı büyük dertte | Görüntüleme : 774 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Haberler

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149143 ileti • Toplam 46418 başlık • Toplam 25115 üye

x