Zaman: Çrş Nis 22, 2026 22:32

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Mevlüt Uysal'ın o açıklamayı niye yaptığı belli oldu / Murat AĞIREL

Mevlüt Uysal'ın o açıklamayı niye yaptığı belli oldu

İstanbul seçim sonuçlarının yankıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya dönüşünde İstanbul Seçim sonuçlarına dair bir açıklama yaptı.

"Şimdi, benim şu anda Büyükçekmece'de, malum adayımız İBB başkanımız Mevlüt Bey. Mevlüt Bey hukukçu. Mevlüt Bey bana öyle şeyler söylüyor ki ben şaşırdım. Ben Mevlüt'e kendime inandığım kadar inanırım."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendi kadar inandığı Mevlüt Uysal, 4 Şubat 2019 tarihinde A Haber programında, "730 adet sahte seçmen var. YSK listesinden ...

31 MART’IN 110ncu YILDÖNÜMÜ

31 MART’IN 110ncu YILDÖNÜMÜ
Bugün 31 Mart Vak’asının 110ncu yıldönümü.
31 Mart’çıların torunları, başta Dr Recep olmak üzere, ABDullah Gül, Beşir El Atalay ve benzeri, AKP’nin Anayasa Mahkemesi’nce kapatılmasına gerekçe olarak olarak gördüğü yetmiş küsur yönetcisi yani, yeni bir 31 Mart Vak’asının peşidedirler.
Denilecek ki, olur mu canım, baksana ABDullah Gül sandığa saygı gösterilmeli demiş.
Bu tür politik değil, çünkü politika saygın bir iş olarak görülebilir, ama ‘siyasî manevra’lar her zaman olur.
Öyle ki, ‘siyasal ...
Read more : 31 MART’IN 110ncu YILDÖNÜMÜ | Görüntüleme : 877 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Öylesine Şarkı-6

belayım ben kızım
Read more : Öylesine Şarkı-6 | Görüntüleme : 1877 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Öylesine Şarkı-5

seni çok seviyorum
Read more : Öylesine Şarkı-5 | Görüntüleme : 744 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Öylesine Şarkı-4

seni çok seviyorum
Read more : Öylesine Şarkı-4 | Görüntüleme : 777 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Öylesine Şarkı-3

seni çok seviyorum
Read more : Öylesine Şarkı-3 | Görüntüleme : 752 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

EMEKLİ BİR MALİYECİDEN İLGİLİSİNE ÖĞÜTLER… Dr. Noyan UMRUK

EMEKLİ BİR MALİYECİDEN İLGİLİSİNE ÖĞÜTLER… :hmm: :?: :olmaz: Dr. Noyan UMRUK

Damat paketimsi paketini açıkladı…

Bu paketimsi şeyde, koşar adımlarla gerileyen sınai ve tarımsal üretimi canlandırıcı, dönüşüm sağlayıcı yönde beklenen ayrıntılı radikal önlemler pek yok…

Sadece kurumlar vergi oranlarında, artan oranlı düzenlemeler yapılarak belki KOBİ’ler için vergi yükünün bir nebze hafifletilmesi ...
Read more : EMEKLİ BİR MALİYECİDEN İLGİLİSİNE ÖĞÜTLER… Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 1100 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Son Seçim, Sonun Başlangıcı Oldu… / Ali ERALP

“Son Seçim, Sonun Başlangıcı Oldu…"

Adamlar alışmışlar hazıra konmaya…

Seçimin de hazırına, geçimin de hazırına…

Ekmek elden, su gölden…

Mirasyedi gibi… Sat, sat ye… Memlekette fabrika bırakmadılar. Sanayi bırakmadılar. Tarım bırakmadılar…

Karışan görüşen, karşı koyan da yok… Oohh, ne ala… Ne güzel dünya… Çocuklarının tümü iş güç, gemicik sahibi oldu… Ama milyonlar işsiz…

Ortalık gül bahçesi…

Hem de dikensiz gül bahçesi.

Arada bir muhalefetten, iktidarı ve iktidardakileri eleştiren bir iki çatlak ses çıkıyor. Eleştiriyorlar. ...
Read more : Son Seçim, Sonun Başlangıcı Oldu… / Ali ERALP | Görüntüleme : 1302 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Ali ERALP

İstanbul Bilal Erdoğan'ın babasının malı değildir / Barış TERKOĞLU

İstanbul Bilal Erdoğan'ın babasının malı değildir

Bu yazı bir süre sonra kendisini imha edecek.

Hayır, ajan filmlerindeki gibi kendini yakarak değil. Koyunda saklanan yasaklı aşk mektupları gibi küçük parçalara da ayrılmayacak. Neyse ki, Türkiye hâlâ bir hukuk devleti. Bu yüzden hukuksuz işleri hukukçulara yaptırabiliyorlar.

Bir sulh ceza hâkiminin önüne bir dilekçe konacak. Hâkim, “şikâyetçi” bölümünde Cumhurbaşkanı’nın oğlunu görünce toparlanacak. Bacağını diğerinin üzerinden indirip yanına koyacak. Gözlerini ovuşturup derin nefes aldıktan sonra sağ elinin işaret parmağıyla ...

İmam Hatip Ruhu Ayakta! / Rifat SERDAROĞLU

İmam Hatip Ruhu Ayakta!

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en üst yargı makamlarından olan Yüksek Seçim Kurulu’nun Uzatmalı Başkanı Sadi Güven, geçen yıl 29 Temmuz’da “Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel Mezunlar Günü” töreninde şunları söylüyordu;
“Ben burasının ilk öğrencilerinden biriyim. Yıllarca sıkıntı çektik, hamdolsun bugünlere gelindi. Gençlerin de İmam Hatip ruhuyla buraya gelmelerini özellikle diliyorum, istiyorum. Sıkıntı sadece başörtüsünde değildi, hepimizeydi. Hep horlandık. Stadyumlara gittiğimizde bizimle alay ettiler. Bizi biraz da motive eden buydu. Ezan sesi ...
Read more : İmam Hatip Ruhu Ayakta! / Rifat SERDAROĞLU | Görüntüleme : 1236 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148863 ileti • Toplam 46421 başlık • Toplam 25115 üye

x