Zaman: Cmt Nis 25, 2026 13:49

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Hasan Sancak Bayrak Şiirleri 400 sayfadır.Destek bekliyorum.

Hasan Sancak Bayrak Şiirleri 400 sayfadır.Destek bekliyorum.

400 SAYFALIK AL BAYRAK GÖKTEN İNMEZ ŞİİR KİTABIMI,KÜLTÜR HİZMETİ OLARAK YAYINLAMAK İSTER MİSİNİZ? BELEDİYE BAŞKANLARI, İŞADAMLARI, YAYINEVLERİ VE MİLLİ KÜLTÜRE DESTEK VERMEK İSTEYENELER BANA FACEBOOK’TAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

https://www.facebook.com/ogretmenhasansancak

BAYRAK ŞİİRLERİMİ OKUYUP, GÖRÜŞ BİLDİRİR MİSİNİZ?

http://www.şiirsitesi.com/Hasan-SANCAK-Siirleri-317-10.html
https://www.antoloji.com/hasan-sancak-2/siirleri/
http://izedebiyat.com/yazar.asp?id=2111
http://www.siirdostu.com/tr/sair/hasan-sancak

İLİŞİMLER ...
Read more : Hasan Sancak Bayrak Şiirleri 400 sayfadır.Destek bekliyorum. | Görüntüleme : 788 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

"Vatanın bağrına düşman dayadı hançerini" EBEDİ BAŞKOMUTAN / Sinan MEYDAN

"Vatanın bağrına düşman dayadı hançerini" EBEDİ BAŞKOMUTAN

“Milletimizi esir etmek isteyen düşmanları mutlaka yeneceğimize güven ve inancım bir an olsun sarsılmamıştır. Şu dakikada bu kesin inancımı yüksek topluluğunuza karşı, bütün millete karşı, bütün dünyaya karşı ilan ederim” (Başkomutan Atatürk, 5 Ağustos 1921)

Resim

Bundan tam 97 yıl önce, 5 Ağustos 1921'de Atatürk, TBMM tarafından Başkomutan seçildi. Bu sıradan bir başkomutanlık değildi; Atatürk, üç ay boyunca meclisin yetkilerini kullanabilecekti. Türk tarihinin en zor günlerinde; Kütahya'nın, Afyon'un ...
Read more : "Vatanın bağrına düşman dayadı hançerini" EBEDİ BAŞKOMUTAN / Sinan MEYDAN | Görüntüleme : 1290 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Sinan MEYDAN

Tevrat, Sevr, BOP ve "Fırat'ın doğusu!" / Arslan BULUT

Tevrat, Sevr, BOP ve "Fırat'ın doğusu!"

Nejat Eslen hatırlattı; "ABD'nin güncel hale getirdiği 'Fırat'ın doğusu' tabiri, 10 Ağustos 1920 tarihli Sevr Antlaşması'nda var" dedi.

Konuyu geçmişte defalarca inceledim ama yeniden bir durum değerlendirmesi yapmak gerekiyor.

Sevr Antlaşması'nın 62 ve 64'üncü maddelerine göre "İngiliz, Fransız ve İtalyan temsilcilerinden oluşan bir komisyon, Fırat'ın doğusundaki Kürt vilayetlerinde bir yerel yönetim düzeni kuracak; bir yıl sonra Kürtler dilerse Milletler Cemiyeti'ne plebisit yaparak bağımsızlık ilân etmek için başvurabilecek..."ti...

Sevr'in 88-93. ...
Read more : Tevrat, Sevr, BOP ve "Fırat'ın doğusu!" / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2764 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Arslan BULUT

Papaz krizinin asıl hedefi / Cahit Armağan DİLEK

Papaz krizinin asıl hedefi

Krizin ilk günlerinde bu köşede yazmıştık: Trump'ın Erdoğan'ı doğrudan tehdit eden, talimat verir gibi ifadelerine rağmen, Trump koltuğa oturduğu günden itibaren Erdoğan yönetimi "Trump iyi, çevresi kötü" algısıyla ilişkileri ele aldı. Anlaşılan o ki öyle ediyor.

Cumhurbaşkanı önceki gün şunları söyledi: "Amerika'nın attığı adım bir stratejik ortağa yakışmayacak bir adımdır. ABD, Türkiye'ye karşı ciddi bir saygısızlık yapmıştır. PKK ile FETÖ ile ilişkisi olan buradaki bir papazını savunmanın gayretine gireceksin. Trump çok ...
Read more : Papaz krizinin asıl hedefi / Cahit Armağan DİLEK | Görüntüleme : 1028 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

ABD krizinin sonuçları / Zeynep GÜRCANLI

ABD krizinin sonuçları

ABD'nin NATO müttefiki Türkiye'nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü yaptırım listesine koyması bir ilk. ABD, daha önce de Türkiye'ye ambargo uygulamış, daha önce de Türk vatandaşlarını yaptırım listesine almıştı. Ancak ilk kez, üstelik kabinede yer alan siyasetçilerin ABD'deki mal varlıklarına el konulma kararı alındı.

Her iki bakanın da ilk tepkileri, ABD'de mal-mülkleri olmadığını açıklamak oldu.

Oysa ABD'nin yaptırım kararının ayrıntısına bakıldığında, asıl amacın “mal-mülke el koymak” olmadığı ortada. ...
Read more : ABD krizinin sonuçları / Zeynep GÜRCANLI | Görüntüleme : 895 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Türkiye'nin zayıf karnı: AKP / Mehmet Ali GÜLLER

Türkiye'nin zayıf karnı: AKP

“Rahip Brunson krizi” olarak adlandırılan son krizdeki gibi somut olarak ABD ile Türkiye karşı karşıya geldiğinde devrimciler ve sosyalistler nasıl tutum almalı?

Bu AKP’nin sorunu deyip sessiz mi kalmalı, hatta neredeyse ABD ile aynı cepheye mi düşmeli? Yoksa ABD karşıtlığı nedeniyle AKP’ye kol kanat mı germeli?

Bu iki ucun arasında bir seçenek yok mu?

Elbette var. Bu yazıda bu seçeneği ele alacağız.

TÜRK DEVRİMCİSİ ANTİEMPERYALİSTTİR

Önce sosyalistler ve devrimciler için iki ...
Read more : Türkiye'nin zayıf karnı: AKP / Mehmet Ali GÜLLER | Görüntüleme : 1028 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

Hesap İşletim Ücreti iadesi / Remzi ÖZDEMİR

Hesap İşletim Ücreti iadesi

Danıştay, bankaların bugüne kadar aldığı Hesap İşletim Ücreti'nin yasal olmadığına karar verdi.

Yani Danıştay diyor ki bankalar bu parayı vatandaştan haksız yere alıyor.

Danıştay aynı zamanda geçmişe dönük bu ücretlerin ödenmesine de hükmetti.

Vatandaş, geriye dönük olarak 10 yıl ödediği Hesap İşletim Ücreti'ni bankadan tahsil edecek.

Danıştay, daha önce de bankaların dosya masrafı alamayacağını hükmetmişti. Bunun üzerine vatandaş, geriye dönük olarak 10 yıllık dosya masrafını, bankalardan aldı. Vatandaşlar için adeta piyango ...
Read more : Hesap İşletim Ücreti iadesi / Remzi ÖZDEMİR | Görüntüleme : 873 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

İflas! / Necati DOĞRU

İflas!

Kocaeli'de İlahiyat Fakültesi, master ve doktora seviyesinde eğitim veriyor. Sanki yetersiz kalmış, bu kentte binlerce öğrenci master ve doktora yapmak çaresizliğine düşmüş gibi Büyükşehir Belediyesi, kentin en kupon yerinde 12 bin 400 metrekare arsa üzerinde “Dini Yüksek İhtisas Merkezi” yaptırıyor.

Kaça mal olacak?

Bilinmiyor.

Enflasyon yükseliyor. İnşaat maliyetleri de şişmekte. Kocaeli şehrinde vergi veren vatandaşlar; “Böyle bir tesise ihtiyaç varsa bütçesi 7 milyar 700 milyon TL'yi aşan Diyanet İşleri Başkanlığı yaptırsın. Dini tesis niçin ...
Read more : İflas! / Necati DOĞRU | Görüntüleme : 754 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gazete Köşe Yazarları

TSK'daki Operasyonlarının Son Delili "Ankesörlü Telefon" İşi Nedir? / Müyesser YILDIZ

TSK'daki Operasyonlarının Son Delili "Ankesörlü Telefon" İşi Nedir?

ABD casusluk örgütü “FETÖ”nün değil siyasi ayağı, siyaset imamının bile peşine düşülmez ve birçok kurumda yaprak kıpırdamazken, TSK'ya yönelik operasyonlar sürüyor.

Gözaltı, tutuklamalar ve ihraçlarda son delil, ankesörlü telefon.

Son OHAL KHK'sında 6 binden fazla TSK personelinin büyük bölümü ankesörlü soruşturmaları nedeniyle ihraç edildi. 2 Ağustos'ta Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli 27 subay ve astsubay, dün ise Denizli'de aralarında eski askeri okul öğrencilerinin de bulunduğu 7 kişi ankesörden ...

Erdoğan-Tillerson görüşmesinde 'papaz pazarlığı' / Yılmaz POLAT

Erdoğan-Tillerson görüşmesinde 'papaz pazarlığı'

Seçimlerden önce Haziran ayında Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar ve devleti yöneten üst düzey bürokratlarla yakınlarının ABD'deki mal varlıklarının Türkiye'nin 'Ulusal Güvenliği'ni tehdit ettiğini yazmıştım.

Örnek olarak da Bilal Erdoğan'ın ABD vergi mükellefliğini sürdürdüğünü hatırlatmıştım.

(Washington yakınlarında Maryland Eyalet sınırları içinde. Erdoğan Başbakanken 2005 yılında alınan ev Bilal ve Reyhan Erdoğan adına.
261 bin 500 dolara alış. Vergi: 3 bin 61 dolar. Vergi No: 17213643251)

ABD'ye başka bir ülkeden gelen herkes mülk sahibi ...
Read more : Erdoğan-Tillerson görüşmesinde 'papaz pazarlığı' / Yılmaz POLAT | Görüntüleme : 1338 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Yılmaz POLAT

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148864 ileti • Toplam 46422 başlık • Toplam 25115 üye

x