Zaman: Sal May 05, 2026 19:00

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

İKTİDARIN DIŞ POLİTİKADA "STRATEJİK DERİNLİK" ANLAYIŞI DEVAM EDİYOR / MİTHAT AKAR

İKTİDARIN DIŞ POLİTİKADA "STRATEJİK DERİNLİK" ANLAYIŞI DEVAM EDİYOR

Resim

Başbakan Bin Ali Yıldırım BBC'yeverdiği röportajda "Bir terör örgütüne karşı, başka bir terör örgütü desteklenemez. Bizim için Esed neyse, IŞİD de odur. Suriye'de her şeyden önce Esed değişmeli." dedi. ( 14 Temmuz 2016, BBC HARDtalk programı )

Somut bir örnekle ben konuyu açayım.

İç işleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre bugüne kadar yapılan IŞİD operasyonlarında 1077'si yabancı uyruklu, 4374 kişi göz altına alındı. 514'ü yabancı uyruklu, 1416 ...

Allah akıl fikir vere! (yoksa başlığı başka mı yapsaydım) :(

-

yazı foto http://www.turkishnews.com/content/wp-c ... 044277.png

Eshabil Üstündağ
adanams@gmail.com

14.7.2016 18:26

(Beyefendiye mâlûmu îlân görevi verilmiş ve …Bir yandan amerika veriyor ..muştuyu, bir yandan bu;
tabi Tayyib’in dava arkadaşını da unutmayın, yani geçenlerde itaatsizlik gibi yapıp …toplumu alıştırma haberlerini sunan (tefhim), ekli linklerde vardır).

Konu: Şu, Sayın Ümit Özdağ’ın, Akepe Hükmumetinin (dolayısiyle Tayyib’in) Kudretini öve öve bitirememesi ve (..meâlen yazıyorum);
“Ölüme hazır olun, Ama ...
Read more : Allah akıl fikir vere! (yoksa başlığı başka mı yapsaydım) :( | Görüntüleme : 929 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

ALPASLAN HOCA’NIN ANISINA…Dr. Noyan UMRUK

ALPASLAN HOCA’NIN AZİZ ANISINA…Dr. Noyan UMRUK

Üç yıl önce bu günlerde buluşmuştuk, Hocanın başucunda… O’nun ışığı ile aydınlanmış yüzlerce aydın, emekçi dostları, öğrencileri, gönüldaşları O’nunla buluşup, konuştuk. Onu gönlümüze, yüreğimize, beynimize daha bir iyice yerleştirdik.

İnsanlar vardır kem küm eder, iki kelimeyi yan yana getiremez. O, son yıllarda yurdun dört bir yanını dolaşıp, doğruyu, gerçeği, güzeli anlattı tadına doyulmaz üslubu ile içinden çıktığı halkına. Yunus gibi…

Hoca o devirlerde yaşasaydı herhalde dervişandan olurdu, arif ve ...
Read more : ALPASLAN HOCA’NIN ANISINA…Dr. Noyan UMRUK | Görüntüleme : 1263 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Dr. Noyan UMRUK

‘VATANDAŞLIK’ ve BEŞ-TAŞ

‘VATANDAŞLIK’ ve BEŞ-TAŞ
Delinin biri bir kuyuya taş atmış da geriye kalanlar çıkaramamış.
Şimdilerde Türkiye’de sürdürülmekte olan ‘vatandaşlık tartışması’ da böylesi bir ‘taş’ın sonunda gelmiş olup, en ‘aklı başında’ olanların bile, ilk ve orta-okulda okumuş olmaları gereken ‘Yurttaşlık Bilgisi’ dersini ‘gereğince’ öğrenmediklerini ortaya koymuştur.
Bu ‘aptallık yarışması’na değinmeyeceğim. O tartışmayı, politikacılarımız, akademisyelerimiz, gazetecilerimiz ve televizyoncularımıza bırakıyorum. (Ben bunların, bugüne değin bir ‘çözüm’ ürettiklerini görmediğim için, bu tatışmalardan da bir ‘şey’ çıkacağını beklemiyorum. Bunlar iyi birer ...
Read more : ‘VATANDAŞLIK’ ve BEŞ-TAŞ | Görüntüleme : 687 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Habip Hamza ERDEM

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ VE ATATÜRK / MİTHAT AKAR

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ VE ATATÜRK

Türk milliyetçiliği daha önce olduğu gibi 21.YY’ da da, kendisini anti emperyalizm zemini üzerine oturtarak ilerlemesini devam ettirecektir.
Resim

Mustafa Kemal Atatürk'ün savunduğu Türk milliyetçiliğini merkeze almadan ortaya koyulan milliyetçilikler, eksik; eksik olmasının yanı sıra yanlış bir eksende şekillenir.

Atatürk'ün bu konu ile ilgili ortaya koymuş olduğu strateji ve yönelim, günümüz koşullarında hala geçerliliğini korumaktadır. O'nun ortaya koyduğu iki tespit, yukarıda ortaya koymuş olduğumuz düşünceyi destekler niteliktedir.

Atatürk ve Anti Emperyalizm ...
Read more : TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ VE ATATÜRK / MİTHAT AKAR | Görüntüleme : 3936 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Gençlik Diyor ki

yazı ekleyemiyorum sayın site, sistem izin vermiyor

Meramım şu linktedir ve
http://radikal.ru/lfp/s018.radikal.ru/i ... d6.png/htm

defalarca uğraşıma rağmen ekleyemediğim Bugünkü Köşe Yazım Şu'dur.
İlgilisine ve Sayın Okura Arzederim.
13.7.2016
E. Üstündağ

http://www.turkishnews.com/content/2016 ... n-amerika/
Read more : yazı ekleyemiyorum sayın site, sistem izin vermiyor | Görüntüleme : 875 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148871 ileti • Toplam 46427 başlık • Toplam 25115 üye

x