Zaman: Çrş Mar 25, 2026 13:41

News News of Sitemiz Hakkında

Site map of Sitemiz Hakkında » Dizin : Sitemiz Hakkında

E-Kitap

Slm,

Arkadaslar E-Kitap bolumunu genisletmek mumkunmu acaba?
Sayet mumkunse cok degerli bir katki olacak umarim, cunki bircok kitaplara isteyipte
ulasamayanlar azimsinmayacak derecede.
Arzu ettigim yazarlar arasinda

Hayrullah Mahmud
Hasan Huseyin Memis
Behic Gurcihan
Yalcin Kucuk
Aydogan Vatandas
Hulki Cevizoglu
Oktan Keles
Orkun Ucar

Ayrica bu Forumda cok degerli buldugum fakat dogrudan televizyonda her zaman izleme olanagi
bulamadigim bircok degerli programi sitenizde sundugunuz icin size tesekkurlerimi sunarim.
Yukarida isimlerini verdigim yazarlarin kitaplarini sitenize ekleme olanagi varsa ...
Read more : E-Kitap | Görüntüleme : 1309 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

İstanbul'un Fethi / 29 Mayıs 1453

İstanbul'un Fethi

http://www.guncelmeydan.com/forum/images/istanbul555.jpg

İstanbul'un Fethi, 29 Mayıs 1453'te, şehri günlerdir kuşatan Osmanlı ordusunun, şimdi İstanbul olarak bilinen, o zamanki adıyla Konstantinopolis şehrini Sultan II. Mehmed Han'ın komutanlığında fethetmesidir.

Bu fetihten sonra Osmanlı Devleti İmparatorluk olmuş, henüz 21 yaşında olan Sultan II. Mehmed, fatih unvanını da alarak Fatih Sultan Mehmed olarak anılmaya başlanmıştır. Tarihteki en önemli devletlerden olan Doğu Roma İmparatorluğu böylelikle sona ermiştir.

Tarih: 2 Nisan - 29 Mayıs 1453

Yer: İstanbul

Sonuç: Osmanlı'lar İstanbul'u ...
Read more : İstanbul'un Fethi / 29 Mayıs 1453 | Görüntüleme : 1977 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Duyurular

19 Mayısımız Kutlu Olsun!

19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun...

Resim

Gençler, benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler,

bir gün memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnunum ve mesudum.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Samsun'da o gün doğdu
Türk'ün eşsiz güneşi,
Arasalar bulunmaz
Dünyada onun eşi.

Bütün yurt inliyordu,
Vatan gidiyor diye.
O sanki Türk yurduna
Gökten geldi hediye.

Samsun, Sivas demedi
Bütün yurdu dolaştı,
Türk'ün bu öz evlâdı
Vatanla kucaklaştı. ...
Read more : 19 Mayısımız Kutlu Olsun! | Görüntüleme : 2333 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Duyurular

Video yüklemeyle ilgili programlar

Arkadaşlar youtube'a video yükleyebilmek için Ashampoo movie shrink & burn 3
diye bir program kullanıyorum.
Programa şimdilik para ödemek istemiyorum ama şifre aramak için kullanılan emule-torrent gibi programları da kullanma imkanım yok.
Bu programı kullanabilmek için gerekli bir şifreyi
karasuk6@gmail.com adresine gönderebilirseniz sevinirim.
Read more : Video yüklemeyle ilgili programlar | Görüntüleme : 1812 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Persepolis

Selam Arkadaşlar,

Yanlış hatırlamıyorsam dün bir yazıda bugün cnbc-e kanalında yayınlanacak olan "Persepolis" adlı film için bir istek vardı. Şimdiki önerim özellikle yurt dışında yaşayıp bu kanalı izleme imkanı olmayanlar için. Cnbc-e'nin sitesinde "Sipru Beta" adlı programı yüklüyorsunuz ve ondan sonra çok güzel kalitede Doğuş grubuna ait bütün kanalları izleyebiliyorsunuz hiç takılmadan. Üstelik programın "kayıt" tuşu da var istediğiniz izlenceleri kaydetmek için. Dediğim gibi film cnbc-e'de ve Türkiye saatiyle 22.30'da. İzleyecek vakti olanlara keyifli izlenceler.... ...
Read more : Persepolis | Görüntüleme : 1420 | Yanıtlar : 4 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

23 Nisanımız Kutlu Olsun!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

http://www.guncelmeydan.com/forum/images/23nisan.jpg

Sevgili Çocuklar 23 Nisanımız Kutlu Olsun!

Dünya Sizinle Daha Aydınlık Ve Gelişmiş Yarınlara Ulaşsın.

TÜRK ÇOCUĞU DİYOR Kİ

Seneler kutlu bana,
Aylar umutlu bana.
Her an haykırıyorum :
Türk'üm ne mutlu bana.

Cesaretim candadır.
Şöhretim dört yandadır,
Benim bütün cevherim,
Nabzımdaki kandadır.

Tarihten eski yaşım,
Harpte eğilmez başım,
Toplar can yoldaşımdır,
Silahlar arkadaşım.

İzmir benim, Van benim
Şeref benim, şan benim,
Kars, Erzurum, Erzincan, ...
Read more : 23 Nisanımız Kutlu Olsun! | Görüntüleme : 3602 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Duyurular

Voleybol

Diğer spor aktiviteleri forumumuza voleybol u da ekleyelim mi? :)
Read more : Voleybol | Görüntüleme : 1127 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Upload edilen bir site olmak icin...?

Sitenin sahiplerine ve yoneticilerine bir sorum var. Ne kadar asiri bir oneri oldugunu bilemiyorum ama, buyuk bir uye potansiyeli olan sitemizin sadece link verilen degil, ayni zamanda video upload edilebilen bir site olmasi mumkum olabilir mi, ne gibi bir teknik veya hukuki altyapi gerektirir? Yeterince buyudukten sonra boyle bir yatirim dusunur musunuz? Sorulmayacak bir soru ise bilgisizligimi giderir misiniz. Tesekkurler.
Saygilarimla
Read more : Upload edilen bir site olmak icin...? | Görüntüleme : 1215 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Çok partili hayat, Menemen Olayı, Şeyh Said

Merhaba ben özlem foruma yeni üye oldum 17 yaşınday bir lise öğrencisiyim. Konumu nereye yazacağımı tam olarak kestiremediğim için buraya yazmayı uygun buldum:) tarih dersi ile ilgili bir slayt hazırlıyorum... Çok partili hayata geçiş denemeleri, şeyh said ayaklanması, menemen olayı ile ilgili elinizde video ya da belge varsa veya video sitesi biliyorsanız linkini yazar mısınız... şimdiden çok teşekkürler....
Read more : Çok partili hayat, Menemen Olayı, Şeyh Said | Görüntüleme : 2057 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

viddler videoları?

Merhaba arkadaşlar.Viddler video paylaşım sitesine birçok video upload edilmiş ve çok güzel bir arşiv gibi olmuş..

Ama sanırım son programlar bulunmuyor.Örneğin bir düşünce zamanı,cevizkabugu,jeopolitik analiz gibi programların son bir kaç bölümleri yok..

Acaba bunlar viddlere yüklenecekmi?birde viddler de örneğin erdal sarızeybeğin konuk oldugu programlar var.Süresi 1 saat filan acaba bu videolar programın tamamımı yoksa birkısmımı?

saygılar...
Read more : viddler videoları? | Görüntüleme : 1544 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148824 ileti • Toplam 46385 başlık • Toplam 25117 üye

x