Zaman: Cum Eki 24, 2025 5:31

News News of Sizin Makaleleriniz

Site map of Sizin Makaleleriniz » Dizin : Sizin Makaleleriniz

Hayalleri gerçekleşsin İsrailin

Hayalleri gerçekleşsin İsrailin
Mustafa Candan ÇAKIR Çığırtısı (Notlar) - 18 Kasım 2012 Pazar, 19:42
Hafızalarda Taze, Hani GÜNEYDOĞU da kan duracak Terör bitecek Türkiye bölünmeyecek, Cumhuriyet zarar görmeyecek, Toplumun huzuru olacaktı, 10 yıldır aynı iktidar, söylediği şeylerin aksini tekrarlayarak geldi bugüne kadar.
- Teröristle görüşen şerefsiz dediler, OSLO da mutabakat imzalamışlar....

- Kırmızı çizgimiz var, Kuzey IRAK ta ayrı bir devlet kurulur ise Türkmenlerin hakkı yenir ise müdahale hakkımız var dediler, Türkmen mi kaldı Kuzey ...
Read more : Hayalleri gerçekleşsin İsrailin | Görüntüleme : 779 | Yanıtlar : 0

MURO'dan APO'ya

MURO'dan APO'ya

Yıllar evvel, KURTLAR VADİSİ adlı dizide MURO ile Terörist sevimli gösterilerek toplumda algı yönlendirilmesi başlatıldı, başka başka dizilerle bu desteklendi geldi, sürecin bu noktaya getirilmesi için yavaş yavaş Teröristin de insan olduğu vurgusu işlendi devletin üst düzey yöneticileri de buna dahil oldu, Medya mensupları yetmedi Bakanlarımız ve Valilerimiz de dahil oldu söylemleri ile bu sürece,

Bu arada Terör had safhaya çıkarılarak Topluma diğer bir algılama "BIKKINLIK" enjekte edilmeye devam edildi son hız. "Ne ...
Read more : MURO'dan APO'ya | Görüntüleme : 1237 | Yanıtlar : 3

Bir Zamanlar Kardeş Ülke Suriye

Esad ile Recep Tayyip Erdoğan arasında geçmişte su sızmıyordu.Halklar dost,başkanlar kardeşti.Tayyip,Esda ve eşini Bodrum'a tatile davet etti ve 'Dostluk temelleri atıldı' dedi.Yani Türkiye ile Suriye birer dost ülkeydi.Daha sonra 2009 yılında Tayyip Suriye gezisine çıktı ve Esad ile ortak bir basın toplantısı düzenledi.Tayyip Esad'a ' Saygıdeğer Cumhurbaşkanı kardeşim' diyerek hitap ediyor.Yani artık Erdoğan ile Esad kardeşti.Tayyip 'Esad kardeşim''Türkiye ile Suriye artık iki kardeş ülke' diyor övgüler diziyordu.Ta ki Tayyip Erdoğan'a Amerika'dan sinyal gelene kadar.Peki sonra ...
Read more : Bir Zamanlar Kardeş Ülke Suriye | Görüntüleme : 857 | Yanıtlar : 0

Ana Dilde Eğitim

Son günlerde ülke gündemini en çok meşgul eden bir konuya değinmek istiyorum: Kürt Açılım.Aslında 30-40 senedir PKK sorununun çözümü olarak adlandırılan bu açılım bizlere gerçekten bir barış mı sağlayacak gelin birlikte bakalım.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Kürtçe eğitim’in verilmesi her ne kadar demokratik bir adım olarak görünse de bu açılım Türk-Kürt arasında ki gerginliği,farklılığı,ayrılığı arttıracaktır.Bununla ilgili 2 belgeden bahsetmek istiyorum.
Birincisi ; Star Gazetesinin 9 Eylül 2009 sarısında yer alan belgedir.Burada’ Başbakanlık,içişleri ve Mit üyelerinden ...
Read more : Ana Dilde Eğitim | Görüntüleme : 1112 | Yanıtlar : 2

Milliyetçilik Düşmanları Cevaptır.

Serge Hutin adlı bir Fransız masonunun yazdığı “LES FRANCS-MACONSL” kitabının 127. sayfasında okuduğumuza göre İslam dünyasında masonlar CEMALEDDİN-İ AFGANİ ve MUHAMMED ABDUH gibi “din politikacılarını” localarına kaydederek onların eliyle “Dini,milli yapılarına göre reforme ederek” alemşumul İslam dinini bozmak,öte yandan Müslüman Kardeşler(Freres Musulmans)hareketi ile de “İslam’da milliyetçilik yoktur”propagandası ile milletleri çökertmek ve bu suretle çok kahpece bir planla birbirine zıt “islamcı” ve “milliyetçi” sun’i düşman kamplar doğurmak istemişlerdir.

BUGÜN ERDOĞAN İŞTE BU AYRIŞTIRMAYI KÖRÜKLEMEKTEDİR.

ERDOĞAN, ”MİLLİYETÇİLİĞİ ...
Read more : Milliyetçilik Düşmanları Cevaptır. | Görüntüleme : 862 | Yanıtlar : 0

23 Nisan’da Göstermelik Kutlamalardan çok Kalıcı Çözümler Üretilmelidir!

23 Nisan’da Göstermelik Kutlamalardan Çok, Çocukların Yaşadığı Sorunlara Kalıcı Çözümler Üretilmelidir!

Bu yıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 93. yılı kutlanıyor. Türkiye, bir taraftan dünyanın tek çocuk bayramını kutlamakla övünürken, diğer taraftan çocukların yaşadığı ağır sorunlar, okulda, sokakta, hatta çalışırken karşı karşıya kaldığı tehlikeler her geçen gün artıyor.

Her 23 Nisan`da yapılan tüm gösterişli ve abartılı kutlamalara karşın, çocukların yaşadığı sorunlar her geçen gün katlanarak artmakta, bu sorunlara kalıcı çözümler üretmek için gerekli ...

Kürtlerin lozan’a mektubu ve kürt fistanı.

’Bu günlerde (Lozan konferans görüşmeleri sırasında) İngiltere yetkili kurul başkanı Lord Curzon’un Kürtlere bağımsızlık verilmesi fikrini ortaya atarak, Kürtlerin koruyucusu tavrını takınmasını, hayret ve şaşkınlıkla karşıladık.
Biz Kürtler, Turan neslinden bir kavimiz. Milli hatıralarımız ve özelliklerimizden dolayı Türkler bize ’’YİĞİT VE CESUR ‘’ anlamına gelen Kürt ismini vermişlerdir. Kürt adıyla anılan ve büyük hizmetleri geçen kahramanların isimlerinin yaşaması amacıyla; Deminan, Hayderan, Kureyşan ve Lolan gibi isimler kabile ve aşiretlere verilmiştir.
Bu aşiretler bu gün anavatanın ...
Read more : Kürtlerin lozan’a mektubu ve kürt fistanı. | Görüntüleme : 2192 | Yanıtlar : 0

Tam Bağımsız / E. Halil Aytürk

Bağımsızlık benim karakterimdir diyen Atatürk'ün, bağımsızlıktan bağımsız ülkesinde yaşıyoruz. Bağımsızlıkla uzaktan yakından alakası olmayan insanlarca yönetilirken, bir yandan ne kadar bağımsız olduğumuzun, başka ülkelerden bağımsız (Birçok parçasını aldığımız Kore ve ABD'yi es geçersek tabii) Türk(!) tankı ürettiğimizin reklamını yapıyoruz.

Öncelikle vatandaş olarak bile bir yerden bağımsız olamıyoruz. Ya şu partiden olmalıyız, ya da bu partiden. E abicim ben bağımsızın, siyasi partilere ihtiyacımız yok, milli birliğe ihtiyacımız var bizim diyenler de vardır benim gibi. Ardından da ...
Read more : Tam Bağımsız / E. Halil Aytürk | Görüntüleme : 932 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 149140 ileti • Toplam 46415 başlık • Toplam 25113 üye

x