Zaman: Çrş Haz 18, 2025 6:05

News News of Tartışma

Site map of Tartışma » Dizin : Tartışma

Skandal Bilirkişi Raporunu İhbar Ediyorum!..

SKANDAL BİLİRKİŞİ RAPORUNU İHBAR EDİYORUM!..

BİLİRKİŞİ, ‘İşini Bilirkişi’ Olmamalı!.. REKLÂM YAZARI ŞAİR Hasan Sancak

TÜRKİYE’DE SORULARIMA CEVAP VERECEK, YÜREKLİ BİR BİLİRKİŞİ ARIYORUM!.

BİLİRKİŞİLİK ONURUNU ÇİĞNETMEYİN!..

BİLİRKİŞİLERİ SAVUNACAK UZMAN BİLİRKİŞİLER ARIYORUM!..

Coca Cola’ya Karşı Verdiğim Hukuk Mücadeleme Destek Bekliyorum!..

SAYGIDEĞER YETKİLİ,

Aşağıda bilginize sunduğum Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne ve
Yargıtay (11. On Birinci ). Hukuk Dairesi Başkanlığına iki ek savunma ile birlikte konu Yargıtay’a taşınmıştır.

Orta Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ili olan Samsun’umuzun güzel, şirin, turistik, ...
Read more : Skandal Bilirkişi Raporunu İhbar Ediyorum!.. | Görüntüleme : 1436 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Halk Kime Oy Verir?

Halk, Kime Oy Verir?

Emperyalizmin hakim olduğu bir ülkede işbirlikçi olan herkese oy verir.

Bu sorunun cevabı bu kadar basittir. Fakat işbirlikçilere oy verme nedenleri o kadar basit değildir.

Yönetimi ele geçiren, bütün kaleleri de ele geçirir. Kazanılmış değerlerin kaybı, aynı zamanda halkın iradesinin de kaybıdır. Halk iradesi yönetimlerin eline düşünce onunla her türlü oynar. Bu oynama, emperyalizmin çıkarına göre uyarlanır. Halkı işbirlikçilere götüren ana damar, uzun süren psikolojik operasyon sonucu elinden alınan iradedir.

Halk ...
Read more : Halk Kime Oy Verir? | Görüntüleme : 983 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Türkiye

Atatürk'ten sonraki bütün iktidar olan partiler kötüymüş,hatta Atatürk'ün partisi bile Atatürk öldükten sonra bozulmuş,o yüzden bugünün sorunları geçmişten beri gelmiş,biz bugüne göre değerlendiriyoruz,sol-sağ ayrımcılığına dikkat edelim,sağ-solun bizimle alakası yok, o Fransızlarla ilgili,ama biz bunun kötü olduğunu zorla değil,konuşarak anlatmalıyız,bir durum değerlendirmesi yapıp,ona göre davranmalıyız
Read more : Türkiye | Görüntüleme : 728 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Güncel durum değerlendirmesi ve öngörüleriniz

Arkadaşlar merhaba.
Sizce son günlerdeki gelişmeler neler anlatıyor? Yakında yaşanacaklar hakkında hangi ipuçlarını veriyor?

Uludere - MİT
Oslo - MİT
Başbakanlık'a bağlı (!) MİT
Suriye/İran - BOP Eşbaşkanı'nın ödevleri
Cemaat yazarlarının sertleşen Anti-Erdoğan köşe yazıları
Küresel planların takvim ve ivedilik hassasiyeti

Daha açık biçimiyle şunu sorayım;

Sizce Erdoğan bu resti görüp, BOP'un Suriye ayağının halli için patronlarının O'na emrettiği ivedilikte ve biçimiyle; TÜRK KAMUOYU'NUN HASSASİYETİNE VE KARŞI DURUŞUNA RAĞMEN tıpış tıpış ve harfiyen kendisinden istenenleri ...
Read more : Güncel durum değerlendirmesi ve öngörüleriniz | Görüntüleme : 1045 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Baştan Başlayanlara

Karanlıktan Aydınlığa Bir Gün !

Ülkeni Seviyorsan Yapacağın Şeyler Çok Basit ;

1-) Kişisel,ideolojik ve partizan tutumları bırakıp , kendine ‘’ Ülkem için nasıl yararlı olabilirim ? ‘’ sorusunu kendine sorarak başlayabilirsin.

2-)Ülkenin gidişatı artık bir beka sorununa dönüşmüştür. Bir taraftan cumhuriyet muhafızları yani bizler (aydın ve vatanperver insanlar ) bir taraftan ılımlı osmanlı devletini kurmaya çalışanlar(akp-bdp) , bir taraftan da artık işlevini yitiren daha çok ılımlı Osmanlı devletine göz yuman ve ara sıra onlara ...
Read more : Baştan Başlayanlara | Görüntüleme : 911 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Milli Ordu

Ulusal Kurtuluş Savaşımızı kazanan Milli Ordumuzdur.
Bundan sonra emperyalizme karşı yapılacak her türlü mücadeleyi kazanacak olan da Milli Ordumuzdur.

Ancak...

Subayının-askerinin başlarına çuval geçirildiğinde tırsan başkomutan Milli değildir.
Türkiye'de insansız hava aracı yapabilen yerli kurum ve kuruluşlar varken ısrarla gidip Amerikalı'nın, İsrailli'nin insansız hava aracının peşinden koşan başkomutan ve komutanlar Milli değillerdir.
Türkiye'de uçak yapabilecek her türlü yetişmiş insan gücü, teknolojik altyapı, bilgi birikimi ve maddi güce sahip kurum ve kuruluşlar varken ısrarla Amerika'nın özel ...
Read more : Milli Ordu | Görüntüleme : 889 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

HAARP

...
Read more : HAARP | Görüntüleme : 979 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Mu Kıtası Yalanı

Büyük Atatürk Türk tarihini araştırma çalışmaları yaparken, Meksika'da Maya uygarlığının Türklerle ilişkisini araştıran Tahsin Mayatepek'in önerisiyle J. Churhcward'ün kitaplarını da okuyor. Ancak J. Churhcward'ün Mu kıtasının varlığıyla ilgili düşüncelerine katılmamış olacak ki, bu doğrultuda araştırma yapma gereğini duymuyor. Sadece J. Churhcward'ün kitaplarını okumakla yetiniyor.

J. Churhcward'ün kitaplarında anlattığı Mu kıtasının çok şiddetli depremler sonucu Büyük Okyanus'a gömüldüğü tezinin bilimsel bir tarafı yoktur. Bir kere, kıta olabilecek kadar büyük bir kara parçasının depremler sonucu tamamen okyanusa ...
Read more : Mu Kıtası Yalanı | Görüntüleme : 3498 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Daha ne kadar seyirci kalacaksın?

‎.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.
\¸......TÜRKIYEM..¸¸.
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤
..\
☻/
/▌
/ \ ..........NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE♥
Biat etmek bizde kökenden gelmektedir, Osmanlının mirasıdır, biatçılık Atatürk'ün en büyük hedeflerinden biri feodalizm'i kaldırmaktı ayrı bir konudur musulu, kerküğü vatan toprağına katmaktı.. Atatürk'ün hastalığı ve neticesi vefatı bu idaellerini gerçekleştirmeyi emanet etti ama......
Özür dilemesine rağmen Köy enstitülerin kapanmasını sağlayan İnönü feodalizm'in sürmesini sağlamıştır, bu yetmedi ilk Nato'ya katılmak için İnönü başvurmuştur, Nato doğu bloğuna karşı oluşturulmuş bir yapı idi!!! oysaki kurtuluş ...
Read more : Daha ne kadar seyirci kalacaksın? | Görüntüleme : 891 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Bir Türk Kaç Kişiye Bedel?

Yıl 1971 sanıyorum. İlkokul 4. sınıf öğrencisiyim. Bir öğretmenimizin bize tavsiye ettiği kitabı aldığımı hatırlıyorum. Adı: Bir Türk Cihan'a Bedeldir. Hemen yanılgıya düşmeyin, öyle şöven düşüncelerim yok. Fakat aklımda yer yapan ancak kitaptan da tek bir satır dahi hatırlamadığım bu başlık bugün yine aklıma geldi. Haberleri görünce geçirdiğim şok ve hezeyandan sonra biraz daha sakin olmak için kendimi zorluyorum. Ancak sormadan da edemedim: bizim insanımız neden değersiz diye. Özünde insan değerdir ancak nedense biz değersizleştik ...
Read more : Bir Türk Kaç Kişiye Bedel? | Görüntüleme : 1067 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148684 ileti • Toplam 46065 başlık • Toplam 25009 üye

x