Zaman: Cum Nis 26, 2024 1:36

News News of Tartışma ve Fikir Meydanı

Site map of Tartışma ve Fikir Meydanı » Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Ekmeleddin’den yeni bir Gorbaçov yapacaklar..

Foto: http://i047.radikal.ru/1408/57/e38f3d2a9ca1.jpg

Dikkat ederseniz ülkemizde olanlar Aynen SSCB‘de (dağılma) ve AB‘de olanlara benziyor, ..Hitler dönemi de dahil..
Ve bunlar öyle çetrefilli gelişiyor seyrediyor ki,
“inanın Totoda (sayısal diyelim) büyük ikramiyeyi tutturmaya benziyor..!”
“Zira zaman ve şartlar değişiyor” ve Emperyal güçler ..Sürekli taktik yeniliyorlar güncelliyorlar.. (Değişen teknoloji, Uzay tekn, Nükleer veya başka devletlerin başka başka gelişmesi..)
”AMA AMAÇ AYNI VE TAKVİME BAĞLI, ..YILLAR ÖTESİNDEN!..”

..Şöyle bir düşünün;
1947 ‘de başlayan ...
Read more : Ekmeleddin’den yeni bir Gorbaçov yapacaklar.. | Görüntüleme : 1243 | Yanıtlar : 0


partiler ustu bir anlayis ile devrim ilkelerine bagli bir politik hareket

Partiler ustu platform butun milleti kapsayacagi icin, Ataturk'un kurdugu milli iradeye ve millet meclisine saygi geregi, yine de devrim ilkelerini belirleyerek, bu ilkeleri hayata gecirmek icin, butun diger partilerin ve guruplarin istekli temsilcilerini de kapsayarak, halkin oyuna sunulabilir ve secimle , halkin iradesiyle isbasina gelebilir. Boyle bir platform orgutlenebilir ve devrim gerceklestirmek icin secime girebilir. Bircok demokratik mekanizma, partililer, halk temsili ve demokrasisi korunarak yeni devrim ilkeleri ile bir devrim kadrosu isbasina getirilebilir. Bunun icin ...
Read more : partiler ustu bir anlayis ile devrim ilkelerine bagli bir politik hareket | Görüntüleme : 831 | Yanıtlar : 0


Nasrallah: Gazze'de hedef bütün Filistinli gruplarıdır

Nasrallah, "Gazze'de hedef sadece Hamas değil, bütün Filistinli direniş gruplarıdır. Batı ve Arap dünyasına kalsa, İsrail'e 'fırsatını bulmuşken işlerini bitirin' diyecekler" dedi.
Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Lübnan'daki Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Gazze'de hedef sadece Hamas değil, bütün Filistinli direniş grupları olduğunu belirterek Filistinli tüm grupları İsrail'e karşı direnişe çağırdı.
Televizyondan açıklama yapan Hasan Nasrallah, "Batı ve Arap dünyasına kalsa, İsrail'e 'fırsatını bulmuşken işlerini bitirin' diyecekler." dedi.

Hizbullah lideri Nasrallah, "Eminim bazı Arap ...
Read more : Nasrallah: Gazze'de hedef bütün Filistinli gruplarıdır | Görüntüleme : 805 | Yanıtlar : 0


Gazze'ye asker gonderilmesi Guneydogu sorununu bile cozebilir.

Gazze'ye asker gonderilmesi Guneydogu sorununu bile cozebilir.
Read more : Gazze'ye asker gonderilmesi Guneydogu sorununu bile cozebilir. | Görüntüleme : 774 | Yanıtlar : 0


Cumhurbaşkanı Adayınız? Vahdettin,Damat Ferit,Şeyh Said

Cumhurbaşkanı adayınız kimdir?

Not: Kemalist,Yurtsever,Milliyetçi aday belirtmeyiniz kaldı ki bulamazsınız.


Başlık dikkatinizi çekmek için atılmıştır.



Recep Tayyip Erdoğan,Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu,Selahattin Demirtaş yazsaydın yine dikkatimizi çekerdin nedir bu beyin fırtınası diyenler olabilir.

Efendim oy gizli kullanılır,namustur diyenleriniz de olabilir.Adaylara bir bakın...

Güncel Meydan ailesinin değerli görüşlerini paylaşmasını rica ediyorum.

Kararlı bir insanımdır...

Karar veremedim!
Read more : Cumhurbaşkanı Adayınız? Vahdettin,Damat Ferit,Şeyh Said | Görüntüleme : 1402 | Yanıtlar : 4


Top Olduk !

Top olduk ! Butun enerjisini futbol macinda erkeklik taslayarak geciren, ondan sonra hakemleri ve futbolculari erkek olmamakla itham eden, ancak sosyal politik ve ekonomik hayatta erkek olamayan, top pesinde kosan bir millet olduk, top olduk.
Read more : Top Olduk ! | Görüntüleme : 818 | Yanıtlar : 1


Yok mu bir erkek ? Kari gibi millet !

Hedeflerimizi ve isteklerimizi bile dillendirmekte zorlaniyoruz. En cesur yazarlarimiz bile ancak ucundan dokunabiliyor beyan edilmesi gereken ve ugrunda savasilmasi gereken gerceklere. Politik alanda da sesini duyuran cesur ve stratejik yuzlerce aydinimiz, politik liderlerimiz ve askerlerimiz olmasi gerekirken, halen korkak bir millet gibi sesimizi kisiyoruz. Bu kolelik, sosyal sinifcilik, parayla kontrol edilen beyinleri yikanmis ve sartlandirilmis bireylerden olusan sahte rekabetcilik sistemi icinde cesur bir lider cikaramiyoruz Kuran'in "ihtiyac fazlasinin biriktirilmemesi gerektigini" ilan ettigini haykiracak. ...
Read more : Yok mu bir erkek ? Kari gibi millet ! | Görüntüleme : 986 | Yanıtlar : 4


İslam Devrimi Önderinden Irak hadiseleri hakkında önemli açıklamalar


İslam Devrimi Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamanei Pazar günü İran Yargısının Başı Sadık Amuli ve diğer yargı yetkilileriyle yaptığı görüşmede “Irak'ta hâlihazırda devam etmekte olan fitnenin arkasında Batılı istikbar güçlerinin olduğunu” kaydetti.

İmam Hamenei devamla “Biz ABD'nin ve diğerlerinin Irak'ın iç işlerine karışmasına şiddetle karşıyız ve bunu onaylamıyoruz. Zira biz Irak hükümetinin, halkının ve Dini Merciliğin bu fitneyi sonlandırmaya güç yetirebileceğine inanıyoruz ve Allah'ın izniyle de bunu yapacaklar” şeklinde konuştu.

İslam Devrimi ...
Read more : İslam Devrimi Önderinden Irak hadiseleri hakkında önemli açıklamalar | Görüntüleme : 798 | Yanıtlar : 0


Newsweek: Maliki yıllardır Irak’taki CIA ajanlarının üzerine gidiyor

Maliki yıllardır Irak'taki CIA ajanlarının üzerine gidiyor

Jeff Stein


Newsweek


Irak'a giden ABD askeri danışmanları, kiminle konuştukları ve nereye gittikleri konusunda daha dikkatli olsalar iyi olur: Iraklı “müttefiklerinin” onları izliyor olacakları hemen hemen kesindir.

Emekli ve muvazzaf üç CIA yetkilisine göre, İran'la yakın bağları olan Şii Müslümanların liderlik ettiği Irak hükümeti, birkaç yıldan beri ülkedeki ABD güvenlik personeline ve casusluk teşkilatına karşı saldırgan bir kampanya izledi. 2004'te Irak'ta CIA yerel şefi yardımcısı olan ...
Read more : Newsweek: Maliki yıllardır Irak’taki CIA ajanlarının üzerine gidiyor | Görüntüleme : 859 | Yanıtlar : 0


Irak’ta cihatçı ayaklanmanın altında yatan entrika

Geçen hafta Irak’ta cereyan eden olaylar belki de en iyi şekilde cihatçı grup Irak ve Şam’da İslam Devleti tarafından gerçekleştirilen bir dizi fotoğrafla anlaşılır. Bu fotoğraflar, grubun hissi olarak Sykes-Picot’un İmhası diye adlandırılabilecek, Orta Doğu’da yaklaşık 100 yıllık tarihe son verme gayesini gösteriyor.
Cihatçı şarkılar terennüm ettirecek bir dizi fotoğrafta bir buldozerin kepçesi Irak’ın kuzeyinde Suriye’yle sınır teşkil eden toprak seddi ortadan kaldırırken görülüyor. Kefiye takmış isyancılar, kızgın güneşte kavrulmuş şekilde, bariyerin kenarına ...
Read more : Irak’ta cihatçı ayaklanmanın altında yatan entrika | Görüntüleme : 923 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147930 ileti • Toplam 45555 başlık • Toplam 24817 üye

x