Bilim adamı değil, ermeninin hasosu / Necdet SEVİNÇ

Bilim adamı değil, ermeninin hasosu / Necdet SEVİNÇ

İletigönderen Balasagun » Pzt Ağu 05, 2013 12:36

Bilim adamı değil, ermeninin hasosu


1953’te Ağrı’da doğmuş, kendisini şöyle tanıtıyor:

“Halep ve Beyrut’ta ermenilerin yoğun olarak yaşadıkları bölgelerde büyüdüm. Zavaryan Hareketi gibi örgütlere katıldım. Özgür ve bağımsız Ermenistan rüyası ile Türkler tarafından yapılan soykırım kâbusu, gördüğüm eğitimin iki temel direğidir!”

Kim bu?

Hani ben sık sık Türk ismi taşıyan ermeni çocuklarından bahsediyorum ya, işte onlardan biri.

Adı Taner, soyadı Akçam ama ermeninin hasosu!

Şimdi elinizi vicdanınıza koyup söyler misiniz, kamuoyunu bilgilendirmek gibi bir iyi niyet sahibi iseniz, kitaplannda sık sık “PKK savaşçılarından, Türk Silâhlı Kuvvetleri’nin Cizre’yi topa tuttuğundan, Kürtlere zulmedildiğinden, Türklerin ermenileri kestiğinden” bahseden bu adama ermeni meselesi hakkında görüşünü sorar mısınız!

Namuslu bir insan sormaz!

Hiçbir vatansever sormaz!

Gerçeği arayan sormaz!

Fakat bizim müstemleke basını sorar!

Üstelik müstemleke gazetelerinden birinin “tehcir üzerine çalışan değerli bir araştırmacı” ötekinin de “ciddiye alınması gereken bir tarihçi, bir akademisyen” olduğundan bahsettiği bu ermeni çocuğu, Türkiye aleyhinde soykırım raporu hazırlamakla görevlendirilecek kadar Alman başkentine yakındır!

Nasıl olur bu iş?

Nasıl olur da daha 1977’de komünizm ve kürtçülük suçundan 9 yıl hapis cezasına çarptırılan daha sonra da Ankara Merkez Cezaevi’nden firar eden bu hapishane kaçkınına ermeni meselesinde hakemlik görevi verilebilir?

Nasıl olur da ermeniler hakkında son derece değerli eserler yayınlayan birçok Türk bilim adamının kapısı bile çalınmazken, hemen hemen her yazısında “Türkiye’nin ermenilerden özür dilemesini isteyen” bu Türk düşmanına Türk Milletine saldırma fırsat verilebilir.

Nasıl olur da onun ağzından Türk Milleti’ne hakaret edilebilir?

Daha birkaç gün önce Fransa ve İsviçre gibi ülkelerde “Türkler soykırım yapmamıştır” demenin suç olduğunu, Prof. Bernard Lewis gibi dünya çapında bir bilim adamının gerçekleri söylediği için “soykırım suçunun faaili olarak” mahkûm edildiğini yazmıştık.

İnsan ermeni iddialarının tarafı olmayan bu ülkelerden biraz ders alır, bu ülkelere bakıp biraz utanır be!

Necdet SEVİNÇ, Yeniçağ, 21 Nisan 2005
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 3523
Kayıt: Cum Eki 17, 2008 13:18

Şu dizine dön: Necdet SEVİNÇ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x