gönderen Gilda » Cum May 18, 2007 12:10
Tabii,
Cok güzel ama gercekten de güzel bir kadin taniyorum.
Bu kadin mahir, becerikli,ev isleri, el isi yemek, misafirperlik vs vs.Hatta cok güzel de igne oyalari yapar ayni zamanda da devlet dairesinde calisir.Yirmiücünde evlendi, hamileydi esinden ayrildi, cocugunu yalniz büyüttü, güzellik basa bela, gören bir daha bakardi, ne niyetle bakardi bilinmez ki.
Tüm o fesat insanlarin negatif enerjisi yigildi sonunda bu kadina.Bir daha evlenmedi, bir ask yasadi tam ondört yil sürdü bu ask ve bir gün bir telefon kapanisindaki hizlilik gibi bitti.Koca genclikten elde kalan bir iki dost belki, bir de evlat oldu.O yasam nereye gitti bilinmez.
Annesi söyle derdi; güzel oldu ne oldu, ne sans ne talih.
Simdi ne alaka diyebilirsin, fakat ben gercek hayatta sunu görüyorum cok fazla kendini paylasma hakikaten negatif enerjiler yüklüyor insana.
Icinde bir yerde insanin kendine ait bir türbesi olmali siginabilecegi.Bu hikayedeki kisiye bakarak yillardir karsima cikan herkese ederim o duayi,"Allah cirkin talihi "versin.
Hayatimizdaki kücük seylerin hayatimizi ne sekilde etkiledigini ancak tecrübelerin yardimiyla ögreniriz, zamanla.Hersey Zaman Ögretmeninin insiyatifine kalmistir birazda...
Yanlis anlamayasin sen güzellik basa bela deyince bundon dolayidir ki, yazdim.Seni kirmak icin degildi.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....