Boğa Burcu Ünlüleri

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Boğa Burcu Ünlüleri

İletigönderen Nihan » Çrş May 16, 2007 12:32

Atatürk (19 Mayıs), Shakespeare, Freud, Brahms, Çaykovski, Salvador Dali, Lenin, Karl Marx, Hitler, Eva Peron, Saddam Hüseyin, Bon Jovi, Pierce Brosnan, Wynonna Rider, Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, George Clooney, Al Pacino, Renee Zellweger, David Beckham, Kirsten Dunst, Penelope Cruz. Buddha (3 Mayıs), Tony Blair (6 Mayıs 1953), Ryan O'neal (20 Nisan 1941), Papa II. Jean Paul (18 Mayıs 1920), Fred Astaire (10 Mayıs 1889), Shirley Beatty Maclaine (24 Nisan 1934), Barbara Streisand (24 Nisan 1942), Enya (17 Mayıs 1961), Rudolph Valentino (6 Mayıs 1895), Andre Agasi (29 Nisan 1970), Cem Yılmaz (23 Nisan), Ali Şen, Kraliçe II. Elizabeth, Asil Nadir, Erol Büyükburç, Kanuni Sultan Süleyman, M.Ali Clay, Nükhet Duru, Öztürk Serengil, Balzac, Gary Cooper, Henry Fonda, Stevie Wonder, Engelbert Humperdinck, Cher, Ella Fitzgerald, Menuhin, Marconi, Shirley Temple, Orson Welles, İzel, Çelik, Deniz Seki, Seray Sever, Nefise Karatay, Emre Altuğ, Türk-Kan, Ram, Sema, Baglaya....
En son Nihan tarafından Prş May 17, 2007 6:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Egeli » Çrş May 16, 2007 12:35

Nihan, paylaşım için sağol.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Nihan » Çrş May 16, 2007 12:38

Sen de sağol stratejist, görüyor musun ne kadar diktatör çıkarmış burcum benim. :mrgreen:
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Egeli » Çrş May 16, 2007 12:41

Nihan, :) Onlar da insan :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Çrş May 16, 2007 12:46

Elbette insanlar, onları ünlü yapan şey savundukları şeye inanmaları ve inatları. 8)
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Egeli » Çrş May 16, 2007 12:52

Kendisini davasına adamış,davası uğruna hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış,hangi ideolojiden olursa olsun,her insana saygımız sonsuz(Gerçek Dava Adamlarına)...

İkizler burcundan da birkaç kişi çıkartırız ileride :twisted: 8)
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Çrş May 16, 2007 12:59

Nihan, bizleri yazmayı unutmuşsun. 8)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Çrş May 16, 2007 13:05

Ram yazdı:Nihan, bizleri yazmayı unutmuşsun. 8)

mirim :artis:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Nihan » Çrş May 16, 2007 13:37

Unutmadım ama izninizi almadan da eklemek istemedim. Madem izin verdiniz ekliyorum o zaman. :D
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Prş May 17, 2007 13:38

Söylemek istedigim bir kac sey var Sayin Bogalar hakkinda.

Bugünlerde hayatimda yaklasik üc boga insani var.Bunlardan biri can dostum Türk-Kan , ikincisi sefim Fe,ücüncüsü Editörüm.Bu insanlari söyle elimin tersiyle hayatimdan cikarmam hic mümkün degil.Cünki dostluklarimiz uzun sürelere dayaniyor...

Türk-Kan'la tanismamizin sebebi olan bir faldi ( ben cok iyi fal bakarim,reklam...).Ben ona tasinacaksin demistim, sonra tasindi cok kizdi tabii bana...Arada görüsürken begenilerimizin uyumu, okuma zevklerimiz bilhassa kendisinin Türk-Kan'in asiri dürüst ve paylasimci olmasi dostlugumuzun baslamasinda bir adim oldu.Ben mi ben ne burcuyum benim burcum Basak.Bircok arkadasimin aksine ben Boga burcunu dürüst buluyorum, yapabilecegi seyi sonuna kadar yapan ve savunan bir burc.

Bir Basak Boga ile anlasamaz aslinda genelinde Basaklar titiz ve cimridir.

Oysa Bogalar da bir o kadar agresif sert ve temkinlidirler.

Ama sizi bir Boga severse korkmayin.
(Laf aramizda Boga erkeklerinden korkun kizlar...)

Haa Türk-Kan'in en sevmedigim huyu yemeklere cok karisir o yüzden yemek yapilirken ben yapacaksam mutfak kendisine yasaktir, O yapacaksa yasadik demektir, cünki Bogalar leziz yemekler yapar ve dostlarini agirlamayi cok severler.

Türk-Kan ve Sefim bayan, Editörüm erkek.Ben arasira bu iki bayan arkadasima bilmislik taslasam da, Editörüm yazilarimi kontrol ederken tek kelimeyle beni haklar ayni zamanda da Bogalarda cok ince bir alay ve espri yetenegi vardir.Ciddi anlamda bir Boga kizdigi zaman cok kötü seyler olabilir.

Sefim olan Boga; cok duygusaldir, O Türk-Kan'in aksine sert degildir, herkese ucan kusa da yardim etsin öyle düsünür.Ve yemeklerle de arasi hic iyi degildir.

Editörüm de yalniz yemek yemeyi sever.Her ücünün de ortak noktasi kendilerini azcuk cok severler.
Narsistlerdir yani...
Aman üüf kizmayin ne kiziyonuz be...
Acemi forumcuyuz dedik ya...
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Hasta » Prş May 17, 2007 13:57

GildaEREN, :kikirik: :kikirik: :kikirik: İçerden bilgi haa?!... :twisted: Bu önemli ve değerli(! :twisted: )bilgiler için teşekkürler-narsist ha!!! :kikirik: :kikirik: :kikirik: - :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Gilda » Prş May 17, 2007 14:08

Tabii NuNNi :twisted:

Sen sor ben söylim,

.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Cum May 18, 2007 8:28

GildaEREN, İçerden bilgi haa?!... Bu önemli ve değerli(! )bilgiler için teşekkürler-narsist ha!!! -

NuNNi, piyasada ayna kalmadı alacak, ne oluyorsa bu aynalara, ne zaman baksam çatlıyorlar. :mrgreen: :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Cum May 18, 2007 11:02

Nihan yazdı:
GildaEREN, İçerden bilgi haa?!... Bu önemli ve değerli(! )bilgiler için teşekkürler-narsist ha!!! -

NuNNi, piyasada ayna kalmadı alacak, ne oluyorsa bu aynalara, ne zaman baksam çatlıyorlar. :mrgreen: :kikirik: :kikirik: :kikirik:

Hmmmm, Nihan demek ki sen cok cabuk göze geliyorsun yani cok nazar aliyorsun, inci kolye takarsan aynalari catlatmazsin :twisted: ...
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Cum May 18, 2007 11:17

GildaEREN, hep derim şu güzellik başa bela diye. :x Elemtere fiiiiş kem gözlere şiiiiş. 8)
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi