İktidar ve Sahte Muhalefete Karşı Vatanseverlere Çağrı! / Banu AVAR

Banu AVAR haftalık yazıları ile yaşanan gelişmelere, gündeme ışık tutuyor.

İktidar ve Sahte Muhalefete Karşı Vatanseverlere Çağrı! / Banu AVAR

İletigönderen Güncel Meydan » Pzr Mar 17, 2013 15:46

İktidar ve Sahte Muhalefete Karşı Vatanseverlere Çağrı!

Katiller bugün meydanlarda gövde gösterisi yaptı! PKK devletin polisinin korumasındaydı. Meclis onlara kucak açmıştı. Meydanlara inen milli unsurlar polis tarafından gözaltına alındı! Tek tük oldukları için ne sesleri duyuldu ne de destek gördüler. Akşam haberlerinde yalan makinaları ‘barış önünde duran’ birkaç ‘faşist ırkçının’ icabına bakıldığını bildirecekler!

Milletin katili tüm ekranlarda ‘yükselen değer’, Öcalan, ve BDP arkasında yedi düvel, görevlerini uygun koşullarda ifa ediyorlar, olan bitene tepki duyanlar sadece fısıldaşıyor, çoğu sus pus, ya da sahte bir muhalefet içinde mapus!

BDPKK içten dıştan gelen tüm finans desteği ve Meclis destekli yaygın örgütüyle meydanları inletirken, az sayıda vatansever tepki gösteriyor . Milli bayramlarda yeri göğü inleten gençlik örgütleri, partililer, sendikalar sessizliği tercih ediyor, kendi cemaatlerini salonlara toplayıp milletvekilliği hayalleri görenler de var.

Sahte muhalefet uzun zaman önce şekillendirildi. Büyük bir çoğunluk böylelikle, ağzı mühürlü çuvalların içine atılıverdi!.. O çuvallar ABD’nin döşediği raylardaki katarlara uzun yıllar önce yerleştirildi!

Birileri Meclis hayalleri görüyor, halkın genç ve aktif unsurlarına bol keseden ümit dağıtılıyor, torbalara sokuluyor! MHP dilsiz. CHP her geçen gün biraz daha PKK'lı.

Bu sürecin sonunda ‘yepyeni bir MHP’ ve ‘yepyeni bir CHP’ ABD ve iç bağlantıları eliyle kurdurulacak gibi. AKP’nin kullanım süresi doldu. ‘Çözülme süreci’ yeni sağ ve sol partiler gerektiriyor. ‘Süreç’ içinde BDPKK yola devam ederken, yeni oluşumlar, halkın patlama noktasına gelmiş basıncını alacak, umut dağıtacak. Önümüzdeki seçim yıllarında Türk milletinin ‘yeni torbalar’da sessizce debelenmesi sağlanacak! Planları bu!

Birkaç ay içinde TBMM ‘değişime uğrayacak!’ diyor Selahattin Demirtaş. AKP yetkilileri de bu devletin kurulduğu 23 Nisan gününü ‘değişimin açıklanacağı’ gün olacağının işaretini veriyor!

BM Cenevre Sözleşmesi, İkiz Yasalar ve "R to P" (Koruma sorumluluğu) yasalarıyla PKK devletleşmeye taşınacak, Türk milleti ise ya sahte muhalefet torbasını yırtarak ayağa kalkacak ya da ölüme yatacaktır!

Bu durumda bu milletin CELADET (yiğitlik) gösteren unsurları, PARTİLER ÜSTÜ örgütlenmeyi mümkün kılacak ön adımlar için Türkçü, dindar ve milli soldan kanaat önderleri biraraya gelmelidir. Şimdi değilse yarın, bu, daha ağır koşullar altında mutlaka gerçekleşecektir..

Bu konuda görüş bildirmek isteyenler şimdi konuşmalı ve sadece bu konuyu konuşmalıdırlar.


Banu AVAR, 17 Mart 2013
banuavar@superonline.com
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye
 
İletiler: 584
Kayıt: Pzr Eki 12, 2008 23:12

Re: İktidar ve Sahte Muhalefete Karşı Vatanseverlere Çağrı! / Banu AVAR

İletigönderen MajorTurks » Pzr Mar 17, 2013 17:14

Tüm bu olup bitenlere dur diyecek olanlar ilk aşamada, Kürt Kardeşlerimizdir. Kendi içlerindeki bu pislikleri temizlemedikleri taktirde. Hepsi Bu vatan hainleri ile anılmaya mahkumdurlar. Her Toplum kendi içlerindeki Çürüklerden mesuldür.
Ve Aslında Onların cezalarını Kürt Kardeşlerimizin Vermesi boyunlarının borcudur. Ha! olmadı yapmadılar, yada kendilerinden ayrı görmediler ve tüm olup bitenlere rağmen BDPKK ve AKPKK nin oyunlarında Kürt (Türk) halkına biçilen rollere razı gelirdiler. işte o durumda, Karşılaşacakları, yaşayacakları herşeyden telafi edilemez bir vicdan azabı duyacaklardır.
Tüm Türk Milleti bilmelidirki, Burası Türkiye Birleşmiş Milletleri değildir. Burası En hain düşmanlara bile Kürt,Türk, Laz, Arnavut, Çerkez demeden tek vücut, tek Ruh olup, en hain, en amansız Türk Düşmanlarına, İslam Düşmanlarına bile göz açtırmamış Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Tekdir, Eşi Yoktur.
Dünya'yı parmaklarında oynatacaklarını sana Tüm o hain güçler, Tüm ortadoğu planları gibi Türkiye'ninde aynı pusuya düşeceğinden gayet emindirler. Türkiye onlar için en son hedeftir. Amaç değerleri, dini, bütünlüğü azaltarak bu milletin belini büküp o Yüce Ruhu yok etmektir. Çünkü yürlerce yıldır farkıan vardıkları yegane gerçek, Türklerin savaşla yenilemeyeceğidir.
Ancak ve ancak Türkiye Cumhuriyeti içinde yaşayan Kürt,Türk, Laz, Arnavut, Çerkez ve daha birçok insanımızın aralarına Fitne sokarak, birbirlerine düşman etmeleri ve iç savaş çıkarmalarıdır.

Ortadoğuya bir bakın. Irak, Mısır, Libya'ya girildi. Sırada Suriye, İran gibi ülkerele varken Türkiye neden en sona bırakılmıştır? Çünkü Tüm Ortadoğuya girerken Türkiye onlar için bir köprü, Stratejik bir Tünel görevi görmektedir. Tüm Ortadoğuda ilk aşama ülke içindeki etnik grupları birbirine düşürmek, düşürdükten sonra iç savaş çıkartmak ve istikrarsızlaştırmak, sonrasında da "Barış ve Adalet getirdim" Sloganı ile İşgale başlamaktır.

Uyanma Zamanı Gelmiştir. Sadece Türkiye'nin değil, tüm Orta Doğunun Geleceği Aslında Türk Milleti ve Cumhuriyeti'nin elindedir.

Saygılarımla
Kullanıcı küçük betizi
MajorTurks
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Pzr Mar 17, 2013 16:25

Re: İktidar ve Sahte Muhalefete Karşı Vatanseverlere Çağrı! / Banu AVAR

İletigönderen deniz444 » Pzt Mar 18, 2013 9:59

Cumhuriyeti kuran halklara Türk denilmesi sebebi ile ülkemizdeki farkli kökenlerin gerekli gereksiz zikredilmesi emperyalizme hizmet anlami tasir. Bu ülkede yasayan vatandaslarin tamami
Türk Milleti'ni olusturur. Kendisini bu millete ait hissetmeyenlere saygi duyulmali ve bu insanlar Türkiye'ye göc etmek isteyen Türk kökenli insanlar ile mübadele edilmelidirler.

Mübadele, gecmiste uygulanmistir ve yine uygulanmalidir.
Kullanıcı küçük betizi
deniz444
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Pzt Mar 18, 2013 9:46

Re: İktidar ve Sahte Muhalefete Karşı Vatanseverlere Çağrı! / Banu AVAR

İletigönderen UKAB/6666 » Sal Mar 19, 2013 13:11

Kürtlerin diğer etnik kökenlerden üstünlüğü nedir?.. Kürtler bu ülkede, 30 yıl boyunca Türk milletinin tüm etnik unsurlarına, ayırt etmeksizin terör yolu ile soykırım uygulayan barbarlar ve caniler olarak her kesimden yurttaşı şehit ettiler! Ben bir Arnavut kökenli ''Türk'üm ve Türkiye Cumhuriyeti'' vatandaşıyım.. O halde Kürtlerin silahla geldiği noktaya ve bu vaziyette kendilerine çıkardıkları paydan, istek ve taleplerinin benzerlerini, bizler silah kullanmadan ve tabii olarak Demokratik haklarımızı kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Devlet'inden talep ediyoruz. Çünkü Arnavut, Kürt'ten eksik ve aşağı değildir öyle olmadığı gibi Kürt'te hiçbir noktada Arnavut'tan fazla ve üstün değildir. Madem öyle; Kürtler statü istiyor, ayrı bayrak, ayrı vatan, ayrı topraklarda varlık göstermek istiyor, bizde Arnavut olarak tüm bunların aynısını talep ediyoruz. Kimse de bize Arnavut'luğun yolunu göstermesin çünkü, Çanakkale Savaşında her etnik unsurdan Türkiye vatandaşı, kutsal mücadeleye ortak olarak bu kanlı olaya tanıklık ettiler ve şehit düştüler. Benimde dedelerim ''ORADAYDI'' ve en fazla şehidi BURSA ili ve onda da en çok katılım payı Arnavutlar'ındı.. O halde biz Arnavutlarda, Kürtlerin, vatan müdafaasından kendi adına düşenleri bugünlerde elde etme gayesini emsal teşkil ederek, payımıza düşeni istiyoruz.. Kürtler gibi vatan haini, Devlet ve Türk düşmanı olmadığımız için Arnavut milletini sonradan pişman ederek hezeyana uğratacak ve hak arayışında mücadele vermemiş olmanın ıstırabını yaşatacak bir girişim ve yaklaşımdan özenle kaçınılmalıdır. Taleplerimiz Demokratik ve Adiliyetçi bir anlayışın içerisinde varlık göstermektedir ve yerine getirilmelidir. T.B.M.M’e derhal gensoru verilmeli ve Arnavut azınlığının yaşam varlığı ve geleceği Kürtlere sunulan ayrıcalıktan aşağı kalmayacak şekilde teminat altına alınmalı ve devlet güvencesi verilmelidir.
Kullanıcı küçük betizi
UKAB/6666
Üye
Üye
 
İletiler: 3
Kayıt: Pzr Ağu 26, 2012 15:14

Re: İktidar ve Sahte Muhalefete Karşı Vatanseverlere Çağrı! / Banu AVAR

İletigönderen tarikayalp » Sal Mar 19, 2013 23:00

Vatansever uykusu!

Ülke derin bir girdabın içerisine düşmüşken vatanseverler olarak sessiz ve sakince olan biteni izlediğim için öncelikle kendimden utanmaktayım. Derin bir uykudan uyanmış gibi çevreyi sessiz ve boş gözlerle izlemekte, tam kendimize gelecekken yeniden uykuya dalmaktayız. Yazık çok yazık...
Kullanıcı küçük betizi
tarikayalp
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Sal Mar 19, 2013 22:52


Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x