Kendinizi Güvende Hissediyorsanız ''Bravo'' Size!

Kendinizi Güvende Hissediyorsanız ''Bravo'' Size!

İletigönderen İrfan Tuna » Prş Eyl 15, 2011 17:33




KENDİNİZİ GÜVENDE HİSSEDİYORSANIZ ''BRAVO'' SİZE!

ABD’nin en yetkili ağızlarından Condoleezza Rice, 7 Ağustos 2003 tarihli Washington Post gazetesinde yayımlanan ’’Transforming The Middle East – Ortadoğu’yu Dönüştürmek’’ başlıklı yazısında, Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında Fas’tan Basra Körfezine kadar olan bölgede, aralarında Türkiye’mizin de olduğu 22 ülkenin sınırlarını ve rejimlerini ABD çıkarlarına uygun olarak değiştirmeyi amaçladıklarını açıklamıştı.

Bilin bakalım; 4 Mart 2006 tarihinde AKP Bayrampaşa İlçe Kongresi’nde ’’Biz Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanlarından bir tanesiyiz; bu görevi yapıyoruz biz’’ diyen ve saptanabildiği kadarıyla 35 ayrı yer ve zamanda bu projenin eşbaşkanı olduğunu açıklayan kişi kimdir ve şu anda hangi makamda bulunmaktadır?

Bir soru daha; 11 Mart 2006 tarihinde, Kızılcahamam’da, AKP milletvekillerine verilen brifingde, ’’Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) Türkiye'nin dış politika ilkelerine uygun. ABD ile hareket ediyoruz. Amacımız İslam ülkelerine özgürlük ve demokrasi getirmek’’diyen kişi kimdir ve şu anda hangi makamdadır?

Doğru yanıtı bilen ve kendini güvende hisseden herkese ödül olarak üzerinde ’’Vallahi size bravo!’’ yazan plaket verilecektir…

İrfan Tuna - 15 Eylül 2011 - Güncel Meydan
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Şu dizine dön: İrfan TUNA

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x