Zaman: Cum Nis 26, 2024 5:04

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

İşte Avrupa'nın en iyileri

İşte Avrupa'nın en iyileri

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan, FA Cup'ta finale yükselen ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde Milan'a elenen Manchester United, Avrupa'da şimdiye kadar sezonun en başarılı takımı gösterildi.
http://img184.imageshack.us/img184/4176/newsmansetresim18468sevba3.jpg


Avrupa futbolunun nabzını tutan ve takımların Avrupa kupaları, lig maçları ve federasyon kupalarında aldıkları sonuçlara göre sıralamaya koyan bir internet sitesi ''european-football-statistics.com'', Manchester United'ı, 3 alanda da gösterdiği başarıyı göz önüne alarak sezonun en başarılı ekibi ilan etti.
Liglerin zorluklarına göre de değerlendirme ...
Read more : İşte Avrupa'nın en iyileri | Görüntüleme : 725 | Yanıtlar : 0


Şükrü Saracoğlu anısına...

Şükrü Saracoğlu anısına...

Fenerbahçe Kulübü'nde 16 yıl başkanlık yaparak tarihe geçen Şükrü Saracoğlu için yapılan "Efe Başvekil" belgeseli tanıtıldı.
http://img520.imageshack.us/img520/9282/newsmansetresim18534belkz8.jpg


Belgeselin tanıtımı, Saracoğlu'nun adının verildiği Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 1907 tribünü salonunda yapıldı. Fenerbahçe Kulübü başkan vekili Nihat Özdemir, asbaşkan Ali Koç ve genel sekreter Vedat Olcay ile bazı yöneticiler, yüksek divan kurulu başkanı Yüksel Günay ve eski başkanlardan Emin Cankurtaran'ın da hazır bulunduğu tanıtımda, Saracoğlu'nun ailesi ve yakınlarıyla çok sayıda kulüp üyesi yer ...
Read more : Şükrü Saracoğlu anısına... | Görüntüleme : 954 | Yanıtlar : 0


Fenerbahçe 2006-2007 Sezonu İsyan Klibi !

! *** Klibi İzlemek İçin Tıklayınız *** !


Bu Sezonki Maçlarımızda Hakemler Vermemiş Olduğu , Haklı Olduğumuz Kararlar ! Fenerbahçeli Olmayan , Gerçekten Tarafsız olan taraftarların Bile Yapılan Faullere Karşı İçi Cız Edecektir Eminim !
Heleki Martinez Denen Kaleci'nin Semihe Yaptığı İnsanlık Dışı Hareket !
Read more : Fenerbahçe 2006-2007 Sezonu İsyan Klibi ! | Görüntüleme : 2262 | Yanıtlar : 27


Dünya tersine dönüyor

Dünya tersine dönüyor
Resim
Real Madrid'in tecrübeli futbolcusu Roberto Carlos'un "Mutlu olabileceğim yer Fenerbahçe" açıklamasına Fenerbahçe Kulübü'nden jet yalanlama geldi.



Roberto Carlos Fox Sports'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe geçen sezonun sonu da beni istemişti ancak Mijatoviç'le konuştuktan sonra kalmaya ikna oldum. Real Madrid'de geçen bunca yıldan sonra artık tüm bunlara dayanmak zor geliyor. İki yıl daha üst düzeyde futbol oynayabilirim. Bu sayı 5'de olabilir. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yarı final- final gibi üst düzey hedefleri var ...
Read more : Dünya tersine dönüyor | Görüntüleme : 937 | Yanıtlar : 4


Fenerbahçe Marşları

Fenerbahçe Marşı

Kalpleri fetheden renkler
Yaşa Fenerbahçe
Türk’ün kalbi sende atar
Yaşa Fenerbahçe

Mazinde bir tarih yatar
Yaşa Fenerbahçe
Ne mutlu seni sevene
Yaşa Fenerbahçe

Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler
Hala sevilen birer abidedirler
Hiçbir kulüpte olmayan bu dostluk
Yıllar yılı hep şampiyon olduk

Kalpleri fetheden renkler
Yaşa Fenerbahçe
Türk’ün kalbi sende atar
Yaşa Fenerbahçe

Mazinde bir tarih yatar
Yaşa Fenerbahçe
Ne mutlu seni sevene
Yaşa Fenerbahçe

Maç yaparken sahada
Sarı Kanaryalar
Rakip takıma krampon toplatırlar ...
Read more : Fenerbahçe Marşları | Görüntüleme : 810 | Yanıtlar : 0


Fenerbahçe Spor Kulübü Amblem Tarihi

Resim
Bugün yüzbinlerce göğsü süsleyen Fenerbahçe Kulüp Rozeti 1910 yılında, kulübümüzün 33 numaralı azası ve devrinin Penaltı Kralı olarak bilinen sol açık Topuz Hikmet tarafından çizildi. Rozetin klişesi o tarihlerde Manchester’de bulunan Tevfik Taşçı Bey’e yollandı. İlk rozetler 1910 yılında İngiltere’de yapılmıştır. Beş renkten oluşan rozette Fenerbahçe Spor Kulübü 1907 yazısını taşıyan beyaz çerçeve temizlik ve açık yürekliliğin , kırmızı ton sevgi ve bağlılığın ifadesi olup bayrağımızı sembolize eder. Ortada bulunan sarı lacivert kalp şeklindeki ...
Read more : Fenerbahçe Spor Kulübü Amblem Tarihi | Görüntüleme : 2596 | Yanıtlar : 0


Fenerbahçe Spor Klübü Müzesi İçin Çağrı !

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ MÜZESİ İÇİN ÇAĞRI

Saygıdeğer Fenerbahçeliler;
100. kuruluş yılını kutladığımız şanlı kulübümüzün tarihi, sayısız zaferlerle bir başka deyişle sayısız gururlarla doludur. Bunların belgeleri anlamındaki kupaların, madalyaların ve sair dokümanların da bu koskoca zaman dilimi içerisinde tarihin birer parçaları birer görüntüleri oldukları ise bir başka gerçek olup, yıllar boyunca kazanılmış bu gurur tablolarının yine yılların ötesine en yakışır şekilde taşınmaları ise bizlerin önce görevi sonra da kutsal borcudur.
Bu bakış ışığı altında, Türk spor ...
Read more : Fenerbahçe Spor Klübü Müzesi İçin Çağrı ! | Görüntüleme : 996 | Yanıtlar : 2


Fevzi Elmas:beklemekten sıkıldım

"BEKLEYE BEKLEYE SIKILDIM!.."
Resim
Maç başı yerine garanti para isteyen genç file bekçisi, "Zaten 3 ayda bir bile forma şansı gelmiyor. Ya birinin sakatlanmasını ya da ceza almasını bekler duruma geldim. Geleceğimi riske atamam" dedi.

G.SARAY’da Fevzi Elmas krizi yaşanıyor... İç transfer harekatı başlatan sarı kırmızılı yönetim sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcular ile masaya oturmaya başladı. İlk olarak Emre Aşık ile anlaşan G.Saray Yönetimi, genç file bekçisi Fevzi Elmas’ı ikna edemedi. 2007 Haziran ayında ...
Read more : Fevzi Elmas:beklemekten sıkıldım | Görüntüleme : 1180 | Yanıtlar : 5


İşte Servet'in hikayesi

İşte Servet'in hikayesi

Galatasaray'ın gelecek sezon için anlaşmaya vardığı Servet Çetin, Maraton.com.tr yazarı Muzaffer Kartal'a çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Muzaffer Kartal'ın kaleminden Servet Çetin'in açıklamaları:



SERVET'İN HİKAYESİ !..
Rıza Çalımbay’ın Denizlispor’u çalıştırmaya başladığında Göztepe’den Ersen Martin, Mustafa Özkan ile transfer ettiği Servet Çetin’le uzun zamandır iyi bir dostluğumuz var… Sivassspor’un Denizli’deki maçından bir gün önce Teknik Direktör Bülent Uygun’la sohbet sonrası Servet’le de konuşmak isteğimi duyan genç teknik adam "Abi yarım gün konuşabilirsiniz" diye espriyi ...
Read more : İşte Servet'in hikayesi | Görüntüleme : 962 | Yanıtlar : 0




 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147930 ileti • Toplam 45555 başlık • Toplam 24817 üye

x