“Siz”, “Biz” / Gamze KÖSE

“Siz”, “Biz” / Gamze KÖSE

İletigönderen gamze köse » Sal Haz 05, 2012 18:23

Dinimizle, inancımızla, kıldığımız namazla, okuduğumuz Kuran ile dalga gecen, küçümseyen insanlar için bu yazıyı yazıyorum.

“Siz”, “biz” diye ayrım yaparken, ‘Emperyalist Güçlerin’ belirlediği Türkiye’nin zayıf noktaları “Kürt- Türk, Alevi- Sünni, Laik- Müslüman” diye Türkiye’yi ayrıştırma yolunda giderken birlik beraberlik gösterdik.

“Siz”, “biz” diye ayrım yaparken, bizi Laz, Çerkez, Kürt, Türk, Arap, diye bölmeye çalışanlara baş kaldırdık.

“Siz” , “biz” diye ayrım yaparken, kafası açık, kafası kapalı analarımızın ellerini öptük kınalı kuzular yetiştirdikleri için…

“Siz”, “biz” diye ayrım yaparken, AKP, CHP, MHP… Demeden Türkiye Cumhuriyeti topraklarına fayda sağlayan tüm partilere el uzattık… Ama tutan oldu mu? Olmadı!

“Siz”, “biz” diye ayrım yaparken, “biz”, “siz” diye ayrımı yapmadan tek yürek olup, kurtuluş mücadelesi verdik. Bu mücadeleyi verirken; Atatürk’e ve onu yaradan Allah’a yürekten inandık.

Bu vatan uğruna dökülen kanları yine bu vatan uğruna feda ettik.

“Siz”, “biz” diye ayrım yapanlar, emperyalist güçlerin maşası olmaya devam edip ya yollarından yürürsünüz ya “biz” , “siz” ayrımına karşı olanlarla, Allah aşkı ile peygamber efendimizin imanı ile Atatürk’ün yol haritaları ile yolumuza devam ederiz.

“Biz”, “siz” ayrımına karşı olup, görevimiz Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.


Saygılar,

Gamze KÖSE, 5 Haziran 2012
Kullanıcı küçük betizi
gamze köse
Üye
Üye
 
İletiler: 47
Kayıt: Prş Oca 12, 2012 16:30

Re: “SİZ” , “BİZ”

İletigönderen Deli Haydar » Sal Haz 05, 2012 20:52

gamze köse yazdı:Bu mücadeleyi verirken; Atatürk’e ve onu yaradan Allah’a yürekten inandık.
gamze köse yazdı:Allah aşkı ile peygamber efendimizin imanı ile Atatürk’ün yol haritaları ile yolumuza devam ederiz.

Ellerinize sağlık.
Alnınız gibi yolunuz da açık...
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi
 
İletiler: 714
Kayıt: Çrş Eki 14, 2009 11:21

Re: “Siz”, “Biz” / Gamze KÖSE

İletigönderen gazanfer türk » Çrş Haz 06, 2012 17:47

Bu yazıyı yazan kişinin, ilk cümlede söylediklerinin adresini bence daha açık yazması gerekirdi.Çünkü bir kaç gündür yaşanan gelişmeler ışığında bende uyandırdığı isim Fazıl Say olmuştur.Say,kendi fikirlerini açıkladığı için şimdi dine karşı yada dini küçümsemiş mi oldu? Ben,dine karşı değilim ama "din, kalpsiz bir dünyanın kalbi, acı çeken kitlelerin afyonudur." ( Karl Marks ) sözünün de doğru olduğuna inanıyorum.Şimdi ben,dini küçümsemiş yada dine karşı mı olmuş oluyorum? Yaşar Nuri; Dindar, sadece Allah’ı yaratıcı olarak tanır, Dinci ise Allah’ın yanına kutsallaştırdığı kişileri katar, Allah’ın kitabının önüne o kişilerin kitaplarını çıkarır dediği için dine karşı mı çıkmış oldu? Dindar, Allah’tan başka kimseden korkmaz, dinci ise güçlü insanlardan korkar dediği için dini küçümsemiş mi oldu? Dindar,din üzerinden iktidar talep etmez.Dinci ise esas olarak dini kullanarak iktidara yürür demek kılınan namazla dalga geçmek demekmidir?
Bu yazıyı yazan kişi,"SİZ" "BİZ" ayrımı konusunda nedense hiçbir cümlesinde AKEPE'nin adını geçirmemiş.Bu ayrımı elinden geldiğince körükleyen AKEPE değil mi yoksa? En azından emperyalistlerin şu anda maşa olarak kimi kullandığından bahsedebilirdi.
Ayrıca ben siyasetçi değilim ama okuduklarım ve gördüklerim nedeni ile daha en başta AKP'nin bir görevle iktidara getirildiğini bildiğim için hiçbir zaman elimi uzatmadım,uzatmam da.
Bence bu yazıyı yazan "KİŞİ",tam bir fabrikatörlük örneği sergilemiş.İçine bir kaç doğru ve tehlikeli yanlışlarla dolu bir yazı yazmış.Zaten en tehlikeli yalan,doğrularla saklanmış olandır.
Kullanıcı küçük betizi
gazanfer türk
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Çrş Haz 06, 2012 17:15

Re: “Siz”, “Biz” / Gamze KÖSE

İletigönderen Deli Haydar » Prş Haz 07, 2012 21:06

Zahide Uçar yazdı:Şimdi ABD maşası olarak DARBE yapıyorlar. Hem de en ahlaksızından… Masonları Atatürkçülük maskesi ile 80 yıl kibarca kullanan küresel elit, 9 yılda bunları en pespaye şekilde kullanıp afişe etti. Çünkü (AKP+F Tipi) koalisyon hükümeti üzerinden Müslümanlara DARBE yapıyordu.

Bence Gamze Köse'nin anlatmak istediği, yukarıda belirtilen laikçi Masonlardır.

Amaçları, katlettikleri Gazi'nin laiklik anlayışını korumak değildir elbette. Onlar, Gazi'nin ıslah ettiği Hakk yolunu hakir görmüş ve batıl Emevi dinini el altından desteklemişlerdir. "Biraderlerden Marks"ın düşüncesiyle afyonlanmış beyinler için ne derece açıklayıcı olabilirim bilemem ancak, "tukaka AKEPE" diye yırtınanlar için yukarıdaki alıntının geçtiği yazı umarım ilaç niyetine iş görür.
Feragat-ı nefs.
İstihkar-ı hayat.
Kullanıcı küçük betizi
Deli Haydar
Meydan Delisi
Meydan Delisi
 
İletiler: 714
Kayıt: Çrş Eki 14, 2009 11:21

Re: “Siz”, “Biz” / Gamze KÖSE

İletigönderen gamze köse » Prş Şub 13, 2020 20:37

Bu yazıyı yazdığım gün; çok koyu FETÖ’çülerle tartışmıştım. Beni imansızlıkla suçlamışlardı! Şimdi görüyorum ki kimlerin imansız olduğunu. FETÖ ve diğerlerinin tüm gerçek yüzünü o zamandan biliyorduk. Ama kimseye inandıramıyorduk!
Kullanıcı küçük betizi
gamze köse
Üye
Üye
 
İletiler: 47
Kayıt: Prş Oca 12, 2012 16:30

Re: “Siz”, “Biz” / Gamze KÖSE

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Cum Şub 14, 2020 9:10

Tebrikler, selamlar, başarılar ve en iyi dilekler sana sevgili Gamze.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x