Teoman ALİLİ Yeni Görev Yerine Uğurlandı

Genel & Güncel Konular

Re: Teoman ALİLİ serbest bırakıldı! BÖL-DÜRT-ME-YE-CE-ĞİZ!

İletigönderen devimsel » Pzr Ağu 30, 2009 1:45

yigitler yazdı:Teoman beye buyuk gecmis olsun, Allah bir daha dusurmesin, sucu sadece dogrulari soylemekmis.

Evet yiğitler haklısın Teoman kardeşimizin suçu doğruları söylemek,diğer tutuklu aydınlarımız gibi.
Teo'nun cüssesi iri olduğu için yutamadılar onu. :D
"Tam bağımsızlık demek, kuşkusuz siyasal, maliye, ekonomi, adalet, askerlik,
kültür... gibi her alanda bağımsızlık ve tam özgürlük demektir.
Bu saydıklarımın herhangi birinde bağımsızlıktan yoksunluk, ulusun ve ülkenin
gerçek anlamıyla bütün bağımsızlığından yoksunluğu demektir."

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
devimsel
Üye
Üye

İletiler: 291

Re: Teoman ALİLİ sinirdisi ediliyor!

İletigönderen bezgin » Pzt Kas 23, 2009 19:17

Az önce Ulusal Kanal'in gectigi habere göre Teoman Alili sinirdisi ediliyor.

http://www.ulusalkanal.com.tr/canliyayi ... yayin.html
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Re: Teoman ALİLİ sınırdışı ediliyor!

İletigönderen Mustafa Recep » Sal Kas 24, 2009 0:30

Evet, bir hukuksuzluk daha 30 yıldır Türkiye'de yaşayan bir Türk'e vatandaşlık verilmiyor sonra da sınırdışı edilmeye çalışılıyor. Nedeni açık Ulusal Kanal'da çalışıyor. Gerçek bir Atatürkçü.

Teoman Abi'ye Tüyap'ta da söylemiştim; için rahat olsun seni bayraklarla karşılayacağız.
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

Re: Teoman ALİLİ sinirdisi ediliyor!

İletigönderen kush » Sal Kas 24, 2009 0:46

bezgin yazdı:Az önce Ulusal Kanal'in gectigi habere göre Teoman Alili sinirdisi ediliyor.

Bu kadarina da pes yani. Yuhhh artik. Söyleyecek düzeyli bir söz bulmakta zorlaniyorum artik. Uyan milletim uyan artik !!!
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen Türk-Kan » Sal Kas 24, 2009 20:11

PKK'lı katiller şeref tribünlerinde ağırlanirken, yurtsever aydınlar sınırdışı ediliyor!

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Sal Kas 24, 2009 21:27

Savaşın toplumsal bedeli de var, bireysel bedeli de... ALİLİ yurdundan ediliyor; fakat üzülmesin, Türk, bu savaşı kazanacaktır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Mustafa Recep » Sal Kas 24, 2009 23:51

Evet, Ram dostum bu savaşı kazanacağız.
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletigönderen türkpaşaoğlu » Çrş Kas 25, 2009 0:38

doğuda bir çok kaçak kürt istedikleri gibi yaşıyor bu ülkede hatta daha ötesi türk vatandaşı olmayan bir çok kaçak pkk kürt neler yapıyor neler türkiyede hepimiz biliyoruz tabiki köpek köpeğe havlamaz çünkü ikiside köpek.
yurtseverler sınırdışı ediliyor,vatan hainleri istedikleri gibi türkiyeye hakaret ediyor ve ödül üstüne ödül alıyor bu ne hal dir.neler oluyor türk milleti kendine gel artık...
akepeye oy verenler bir daha ki seçimlerde bu ihanetleri gözden geçirip tekrar bu parti bozuntusuna oy vermezsiniz sanırım o kadar da ar ve vatandaşlık damarınız çatlamamıştır herhalde eğer YİNE öyle bir niyetiniz varsa ALÇAKSINIZ UTANIN...
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Kas 25, 2009 16:55

Teoman ALİLİ'den Mektup Var

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen MansurSah » Çrş Kas 25, 2009 18:36

Kemalist54 yazdı:.. Teoman Abi'ye Tüyap'ta da söylemiştim; için rahat olsun seni bayraklarla karşılayacağız.

İnanıyorum ki Kurtuluşu gerçekleştirdiğimizde, nasıl Adil Serdar Saçan'ı (hal-i hazırdakini tasviye etmiş ve yenisini kurmakta olduğumuz) Emniyet'in Genel Müdürlüğünde görmek isteyeceksem,

Yalçın Hoca'ya göre Ergenekon Tertibi'nden geriye kala kala, iki çok saygıdeğer Cumhurbaşkanı adayı yani Tuncer Paşa ile Sabih Kanadoğlu kalacakken..

Teoman Abi'yi de, kendisini bayraklarla karşılamaktan daha öte, milli hükümetimizin basın-yayınla ilgili mümkün olan en üst mertebelerinde görmek isterim.

Hain padişah tarafından idam fermanı imzalanan, hakkında envai çeşit fitneler çıkartılan Gazi Mustafa Kemal Paşamız'ın, (kendi var ettiği) kurtuluşumuzla birlikte memleketimizin gelmiş geçmiş en büyük insanı haline gelişi gibi, işbu Ergenekon Tertibi'nde en çok saldırıya uğrayanların, icabında kim ve ne olduğuna bakılmaksızın, en fazla taltifte bulunulmalarını diliyorum.

Gün olur devran döner,
Ağlayan, bayram eder.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen bozkurtlar diyari » Çrş Kas 25, 2009 21:08

Ülkede sayisi bile bilinmeyen kadar ermeniler kacak calisirken,
dagdan gelen teröristler ellerini kollarini sallayarak bu ülkede yasamaya baslarken
bi Alili'mi fazla geldi.Ulan yavsak tayip asil kacak yasayan kisi sensin nereden geldin tayippp nereden??? Sen TÜRK degilsinki.
Normal degil bu yasananlar.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Mustafa Recep » Çrş Kas 25, 2009 23:25

MansurSah yazdı:
Kemalist54 yazdı:.. Teoman Abi'ye Tüyap'ta da söylemiştim; için rahat olsun seni bayraklarla karşılayacağız.

İnanıyorum ki Kurtuluşu gerçekleştirdiğimizde, nasıl Adil Serdar Saçan'ı (hal-i hazırdakini tasviye etmiş ve yenisini kurmakta olduğumuz) Emniyet'in Genel Müdürlüğünde görmek isteyeceksem,

Yalçın Hoca'ya göre Ergenekon Tertibi'nden geriye kala kala, iki çok saygıdeğer Cumhurbaşkanı adayı yani Tuncer Paşa ile Sabih Kanadoğlu kalacakken..

Teoman Abi'yi de, kendisini bayraklarla karşılamaktan daha öte, milli hükümetimizin basın-yayınla ilgili mümkün olan en üst mertebelerinde görmek isterim.

Hain padişah tarafından idam fermanı imzalanan, hakkında envai çeşit fitneler çıkartılan Gazi Mustafa Kemal Paşamız'ın, (kendi var ettiği) kurtuluşumuzla birlikte memleketimizin gelmiş geçmiş en büyük insanı haline gelişi gibi, işbu Ergenekon Tertibi'nde en çok saldırıya uğrayanların, icabında kim ve ne olduğuna bakılmaksızın, en fazla taltifte bulunulmalarını diliyorum.

Gün olur devran döner,
Ağlayan, bayram eder.

Ben Cumhurbaşkanlığı konusunda kararımı verdim, Doğu Perinçek'e de yazdım benim adayım BANU AVAR! Ne güzel olur ilk kadın Cumhurbaşkanı.
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletigönderen yigitler » Prş Kas 26, 2009 21:27

Utanc verici bir durum bu. Ama gun olur devran doner, ve bir gun asil vatan hainlerini (Tayyip ve saz arkadaslarini) da Turkiye'den def edecekler bir gun!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen bezgin » Prş Kas 26, 2009 21:52

TEOMAN ALİLİ YURTTAN AYRILDI

Teoman Alili, hakkında verilen sınır dışı kararının ardından bugün yurttan ayrıldı. Sabiha Gökçen Havaalanından Makedonya'ya giden Alili'yi uğurlamak için kalabalık bir grup havaalanında toplandı. Ancak Alili polis ekiplerince ailesiyle bile görüştürülmeden gözlerden uzak bir şekilde uçağa götürüldü.

Teoman Alili hakkında verilen sınır dışı kararının ardından bugün saat 12.00'de Sabiha Gökçen Havaalanından hareket eden uçakla Makedonya'ya gitti.

Sabiha Gökçen havaalanında Teoman Alili'yi yolcu etmek için kalabalık bir grup toplandı. Ailesi, İşçi Partisi üyeleri ve Ulusal Gönüllülerinden oluşan grup Teoman Alili'ye veda etmek istedi ancak polis ekipleri Alili'yi adeta kaçırırcasına kimseye göstermedi. Teoman Alili'nin ailesi kendisine kişisel eşyalarını verme fırsatı bile bulamadı.

Alili'yi uğurlamak üzere Havaalanında bulunan Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Büyükdağlı bir basın açıklaması yaparak, "Teoman Alili'nin bugün gittiğini, ancak en kısa sürede geri döneceğini söyledi."

Büyükdağlı, "Teoman Alili Ulusal Kanal'da yaptığı yayınlar yüzünden bu karara maruz kalmıştır. ancak hiç merak etmeyin, kendisi en kısa sürede aramızda olacaktır. Teoman Alili yurttan uzakta kalacağı dönemde de Ulusal Kanal adına çalışmaya devam edecektir." dedi.

Bir açıklama yapan Teoman Alili'nin annesi ve kardeşi de "Onun yaptığı haberlerden gurur duyuyoruz." dediler.

http://ulusalkanal.com.tr/index.php?opt ... 2&Itemid=4
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

Re: Teoman ALİLİ Yeni Görev Yerine Uğurlandı

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 01, 2009 19:50

Halil NEBİLER - Teoman ALİLİ Bayram Muhabbeti

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x