Türkiye’de Türk yok mu? / Necdet SEVİNÇ

Türkiye’de Türk yok mu? / Necdet SEVİNÇ

İletigönderen Balasagun » Prş Eyl 05, 2013 14:27

Türkiye’de Türk yok mu?


Recep Tayyip herhâlde, bazı Türk takımlarında oynayan brezilyalı, bulgar, boşnak vesaire gibi futbolcuları da mozaik hesabına dahil etmiş olmalı ki, Türkiye halkının 27 etnik gruptan meydana geldiğinden bahsetmiş ve demişti ki:

- Türkiye Türklerindir gibi tezler yanlıştır!

Hıııımmm...

Öyle ise; Türkiye’nin Türkler’e ait olmadığını Türk Milletine kabul ettirmek için “etnik arap nüfusundan, müslüman azınlıklardan ve sunnî olmayan müslüman ekalliyetlerden” bahsetmekle kalmayıp, 500 protestan ermeni ile 300 keldani katoliğini de azınlıklar hanesine kaydeden AB raporunu onun için mi “zafer” olarak niteledi bu adam?

Bunu bilmiyoruz. Bilinen odur ki, Türkiye’nin meselâ Filistin gibi cehenneme çevrilmesini veya Irak gibi paramparça edilmesini derpiş eden AB Komisyonu’nun bu düşmanca tavrına resmen cevap verilmemiştir! Başta Verhaugen olmak üzere, Türk Milleti’nin toplumsal dokusunu ilmik ilmik, düğüm düğüm, tel tel çözüp, halkı birbirine kırdırmak maksadını güden hiçbir küstaha da haddi bildirilmemiştir!

Alman istihbarat teşkilatına hizmet ettiğini defalarca yazdığımız Peter Andrews, Türkiye’de yaşayan 21 alman, 40 eston, 250 polenez, 330 Özbek, 670 Kuban Kazağı ve 700 Uygur’u hangi maksatla “etnik grup” ilân ettiyse, AB Komisyonu’nun son ilerleme raporunda da aynı maksatla yeni azınlıklar yaratılmaya çalışılmıştır!

Maalesef Türk Milleti’ni temsil makamında oturanların “tam istediğimiz gibi” dediği AB Komisyonu raporunda; Türkiye’de 15-20 milyon kürdün, 12-20 milyon alevinin, 3 milyon çerkez, 1 milyon boşnak, 500 bin çingene, 60 bin ortodoks ermeni, 2 bin katolik ermeni, 500 protestan ermeni, 20 bin yahudi, 20 bin katolik, 20 bin ortodoks süryani, 2 bin katolik süryani, 3 bin ortodoks rum, 2 bin 500 protestan, 300 katolik keldaninin varlığından bahsediliyor!

Bu rakkamlara göre 70 milyonluk ülke nüfusunun 37 ile 40 küsûr milyonu Türk değil!

Dikkatinizi çekmiş olması lazım, raporda 500 protestan ermeniden, 300 katolik keldani’den bahsedilmiş olmasına rağmen Zazalar’dan asla söz edilmiyor.

Neden?

Çünkü onlar kürtleştirilmek isteniyor da ondan!

Benim devletimi yönetenlerin, Lozan’ı delik deşik eden bu raporu, hazırlayanların suratına çarpması gerekirdi.


Halbuki onlar, Türkiye’deki AB lobisinin, yani müstemleke lobisinin, iş dünyası, medya ve üniversitelere özel surette istihdam edip, döviz cinsinden maaşa bağladığı devşirme çocuklarıyla birlikte öyle bir şıkırdım şıkırdım havasına ayak uydurmuşlalardır ki, yukarıdaki rakkamların kaynağını soran bile çıkmamıştır!

Bu rapor bir Türk evlâdının önüne konsaydı “yahu çoğunluğun hiç mi hakkı yok?” demez miydi?

Denmemiştir!

Veya “bizi kendi yurdumuzda azınlık durumuna düşürmüşsünüz, öyleyse biz de azınlık haklarından yararlanalım” diye itiraz etmez miydi?

Edilmemiştir!

Neden?

- Çünkü bu rapor, öngörülen federal Türkiye’ye zemin hazırlamak için yazılmıştır da ondan!

Rakkamların kaynağına takılıp kaydığınızı biliyorum.

Böyle bir kaynak yoktur!

Bütün rakkamlar Verhaugen denen edepsizin adamları tarafından uydurulmuştur arkadaşlar.


Necdet SEVİNÇ, Yeniçağ, 13 Ekim 2004
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 3523
Kayıt: Cum Eki 17, 2008 13:18

Şu dizine dön: Necdet SEVİNÇ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x