09.03-2008 Starda,Ruhat Mengiyle her açıdan

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

09.03-2008 Starda,Ruhat Mengiyle her açıdan

İletigönderen yasemin » Pzr Mar 09, 2008 22:58

Aytunç Altındal'ı sıklıkla bu programda görebiliyordum ama çok fazla reklam ve kuru kalabalık,boş yere çok konuşanlar yüzünden kendisine pek söz hakkı tanınmıyordu.Fakat bugün gerçekten çok derin ve önemli açıklamalarda bulundu.Tekrar izlemek ve izleyemeyen arkadaşlarımın da izlettirmek istiyorum.Nereden bulabilirim bilmiyorum... Star tvnin yayın akışında bu gece tekrarı da yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sevgiler...

(bu gibi isteklerimi yanlış yere yazdıysam affedin)
Kullanıcı küçük betizi
yasemin
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 09, 2008 23:09

yasemin, öncelikle hos geldiniz :)

"Kayit edilmesini istediginiz izlenceler" adi altinda bir basligimiz var. Isteginizi oraya tasiyorum :)

:arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/kayit-edilmesini-istediginiz-izlenceler-vt10426.html

Aradiginiz program bende maalesef mevcut degil :|
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x