103 yaşında sigarayı bırakma kararı aldı

Diğer kategorilere uymayan başlıkları burada paylaşabilirsiniz

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 27, 2007 13:53

Almanya’nın Münih kentinde yaşayan 103 yaşındaki sinema ve ses sanatçısı Johannes Heesters, 90 yıldır tiryakisi olduğu sigarayı bıraktı. Bild gazetesinin haberine göre, sigaradan 90 yıl sonra nefret ettiğini söyleyen sanatçı, son sigarasını içerken görüntülendi. Heesters, sigarayı bırakırken, nikotin bantı ya da hap kullanmadı. Yaşlı adam, “Soğuk algınlığına yakalanınca sigara içmeyebildiğimi fark ettim” dedi. Günde beş ya da altı sigara içtiğini söyleyen Heesters, “Bir sanatçı olarak sesime dikkat etmeliyim” diye konuştu.

Kaynak

benim biraz daha vaktim var desene nurdi :mrgreen: :kikirik: :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Hasta » Sal Mar 27, 2007 13:56

Türk-Kan, :kikirik: :kikirik: :kikirik: epey var,hiç acele etme... :twisted: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

Şu dizine dön: Diğer

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x