105 TL'lik Elektrik Faturası 408'ye Çıktı - Yok böyle bir artış

Genel & Güncel Konular

105 TL'lik Elektrik Faturası 408'ye Çıktı - Yok böyle bir artış

İletigönderen İlteriş Kağan » Cum Şub 18, 2022 14:11

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) yaptığı “İstanbul’da Enerji Yoksulluğuna Doğru” araştırmasına göre, son 4 yılda elektrik faturalarında yüzde 300 oranında artış gerçekleşti.

İPA’nın “İstanbul’da Enerji Yoksulluğuna Doğru” araştırmasının sonuçları yayımlandı. İstanbullunun gündeminin ele alındığı raporda, son dönemde yaşanan zamlarla birlikte elektrik faturalarındaki artışın, İstanbulluların en önemli gündemleri arasında olduğu belirtildi. "Türkiye’nin enerji politikalarındaki özelleştirme ve dışa bağımlılık ile yaşanan ekonomik krizle birlikte artık, 'enerji yoksulluğuna' giden bir sürece kapı açtığı" belirtildi.İBB İPA’nın yayımladığı rapor, İstanbul’da enerji yoksulluğuna giden süreci ve çözüm önerilerini ele aldı.

https://www.youtube.com/watch?v=iUTncifYOiM
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x