11 sayısı tesadüfleri

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen eskiçarşı » Prş Nis 19, 2007 18:47

teşekkürler!
Resim

NAMI DİĞER Horug
Kullanıcı küçük betizi
eskiçarşı
Üye
Üye

İletiler: 35

İletigönderen TÜRKHAN » Prş Nis 19, 2007 19:08

reisbey, eskiçarşı, rica ederim önemli değil :wink:
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye

İletiler: 426

Re: 11 sayısı tesadüfleri

İletigönderen Fuzulee » Pzt Mar 17, 2008 20:57

TÜRKHAN yazdı:11 sayisi ve ilginc tesadufler
peki devami sizce tesadufmu?

-bildiginiz gibi amerikanin sembolu kartaldir;
.kuranda (9:11) numarali ayet derki; arapogullarindan biri zalim kartali uyandiricak.zalim kartal ofkesini allahin topraklarindan(arap topraklari) alicak.insanlar caresizlik icinde olaylari izlerken bircok insan kartalin yaptiklarini sevincle karsilicak.ve en sonunda baris gelcek.(ayet numarasina bakin)

Şu kurandaki 9:11 numaralı ayet i biraz açarmısınız, çünki öyle bir ayet bulamadım. Ayrıca turkcekuran.com adlı siteden bütün sureleri arattırdım hiç bir surede kartal ve arapoğlulları kelimeleri geçmiyor. İsteyen deneyebilir.
"DÜN" tecrübedir, öğren."YARIN" tahmindir, planla."BUGÜN" fırsattır, kullan.
Kullanıcı küçük betizi
Fuzulee
Üye
Üye

İletiler: 25

İletigönderen kaye » Sal Mar 18, 2008 1:00

Kur'anda 9. sure Tevbe suresidir. 11. ayet ise şöyle der: "Fakat tevbe eder, namaz kılar ve zekât verirlerse, artık onlar dinde kardeşlerinizdir. Biz, bilen bir kavme âyetlerimizi böyle açıklıyoruz".
Bilmeden konuşmamak lazım yani; ayrıyeten ben hiç hatırlamıyorum böyle bir ayet, kartallı falan, ebabil olmasın o :)

Yine Kur'anda direkt geleceğe dair, mesela "barış gelecek, sevinçle karşılayacak" gibi şeyler yoktur. Yapmayın Allahaşkınıza...

Ve en başta yanlışlıkla 11 eylül yerine hep 9 eylül yazmışsın, o tarih amerika'ya yapılan saldırının değil, yunanın denize döküldüğü tarihtir :)
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen erenus » Sal Mar 18, 2008 3:33

Ve en başta yanlışlıkla 11 eylül yerine hep 9 eylül yazmışsın, .........

:lol: Ay ile günün sunum yerleri bazı ülkelerde farklı gösterilir. Karıştırmış . :lol:

Okuyup ders çıkarılması gereken ayet şu olmasın :!:

Bir de onlardan bir grup vardır ki, siz onu kitaptan sanasınız diye, dillerini kitaba bakarak eğip büğerler.
Oysa o, kitaptan değildir. Yine: "O, Allah tarafındandır." derler. Oysa Allah tarafından değildir.
Ama, bile bile Allah namına yalan söylerler. (Ali İmran Ayet 78 )

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

İletigönderen Fuzulee » Cum Mar 28, 2008 17:01

kaye yazdı:Kur'anda 9. sure Tevbe suresidir. 11. ayet ise şöyle der: "Fakat tevbe eder, namaz kılar ve zekât verirlerse, artık onlar dinde kardeşlerinizdir. Biz, bilen bir kavme âyetlerimizi böyle açıklıyoruz".
Bilmeden konuşmamak lazım yani; ayrıyeten ben hiç hatırlamıyorum böyle bir ayet, kartallı falan, ebabil olmasın o :)

Yine Kur'anda direkt geleceğe dair, mesela "barış gelecek, sevinçle karşılayacak" gibi şeyler yoktur. Yapmayın Allahaşkınıza...

Ve en başta yanlışlıkla 11 eylül yerine hep 9 eylül yazmışsın, o tarih amerika'ya yapılan saldırının değil, yunanın denize döküldüğü tarihtir :)

Haklısın, hatırlamaman gayet doğal, çünkü kuran da kartal kelimesi hiçbir yerde geçmiyor, aynı şey geçtiği iddia edilen arapoğulları kelimesi içinde geçerli.

Merak eden arkadaşlar için kurandaara.com adresinden kontrol etmelerini öneririm.
"DÜN" tecrübedir, öğren."YARIN" tahmindir, planla."BUGÜN" fırsattır, kullan.
Kullanıcı küçük betizi
Fuzulee
Üye
Üye

İletiler: 25

Önceki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x