Sayın Nahoşbaşkansız ircep tay ip erdöven gibi bende elhamdulillah demek , 35 senelik nefes alıp vermekten ibaret olan hayatımda bir minicik gemim, bir kodaman tarafından şirketine %50 ortak alınmak istiyorum. Bu eksikliğimi giderilerek başı eğik olarak unutulan bir vatandaş olmaktan kurtulmak istiyor gereginin yapılmasını arz ve talep ediyorum.
Sülaymaniyede başına çuval geçirilerek dünyaya rezil edilen onurumun şerefimin; bir an önce Adana İncirlik üssünden 11 A.B.D askeri araklanarak başlarına yalandan da olsa cuval geçirilerek tüm tvlerde orda burda teşhir edilmesini arz ve talep ederim...
12345671dir1 nolu T.C. vatandaşıyım. Tunceli ili Nazimiye ilçesinde seçimlerede yakın bir zamana tesadüfen dağıtımı yapılan susuz köye beyaz eşya dagıtımdan, ben istemeden (zira ben istersem dilenci gibi hissederim kendimi) bir vatandaş olarak bende yararlanmak istiyorum. Çünkü devlet vatandaşlarına eşit davranmak eşit muamele etmekle mesuldur. Verdiğim vergilerin bu şekilde geri dönüşümünün sağlanması için gereginin yapılmasını arz ve talep ederim...
12345671dir1 nolu T.C. vatandaşıyım. 4 yıl orman köylerinde dağ başlarında bu ülkenin geleceği çocuklarımızın eğitimi için 1/3 maaşla ücretli öğretmen(köle) görev yaparak dağdan indim. Eski dağdan inme yeni İmralı sakini gibi banada sayın muamelesi yapılmasını arz ve talep ederim.