123456781dir1 nolu T.C. Vatandaşı

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

123456781dir1 nolu T.C. Vatandaşı

İletigönderen ozyurdundaparya » Pzr Şub 15, 2009 13:06

Sayın Nahoşbaşkansız ircep tay ip erdöven gibi bende elhamdulillah demek , 35 senelik nefes alıp vermekten ibaret olan hayatımda bir minicik gemim, bir kodaman tarafından şirketine %50 ortak alınmak istiyorum. Bu eksikliğimi giderilerek başı eğik olarak unutulan bir vatandaş olmaktan kurtulmak istiyor gereginin yapılmasını arz ve talep ediyorum.

Sülaymaniyede başına çuval geçirilerek dünyaya rezil edilen onurumun şerefimin; bir an önce Adana İncirlik üssünden 11 A.B.D askeri araklanarak başlarına yalandan da olsa cuval geçirilerek tüm tvlerde orda burda teşhir edilmesini arz ve talep ederim...

12345671dir1 nolu T.C. vatandaşıyım. Tunceli ili Nazimiye ilçesinde seçimlerede yakın bir zamana tesadüfen dağıtımı yapılan susuz köye beyaz eşya dagıtımdan, ben istemeden (zira ben istersem dilenci gibi hissederim kendimi) bir vatandaş olarak bende yararlanmak istiyorum. Çünkü devlet vatandaşlarına eşit davranmak eşit muamele etmekle mesuldur. Verdiğim vergilerin bu şekilde geri dönüşümünün sağlanması için gereginin yapılmasını arz ve talep ederim...

12345671dir1 nolu T.C. vatandaşıyım. 4 yıl orman köylerinde dağ başlarında bu ülkenin geleceği çocuklarımızın eğitimi için 1/3 maaşla ücretli öğretmen(köle) görev yaparak dağdan indim. Eski dağdan inme yeni İmralı sakini gibi banada sayın muamelesi yapılmasını arz ve talep ederim.

Duymak İstediğini Söylüyorsa Birileri ; Uzak Tut kendinden bu zibidileri...!
Kullanıcı küçük betizi
ozyurdundaparya
Üye
Üye

İletiler: 30

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 15, 2009 13:23

ozyurdundaparya, isteklerinizi tek iletide toparlamanizi arz ve talep ederim. Üst üste ileti göndermek forum kurallarina zitlik teskil ediyor zira. :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen ozyurdundaparya » Pzr Şub 15, 2009 13:34

Türk-Kan yazdı:ozyurdundaparya, isteklerinizi tek iletide toparlamanizi arz ve talep ederim. Üst üste ileti göndermek forum kurallarina zitlik teskil ediyor zira. :wink:

sayın moderatorum orgenaralim :) acemi bir üye olarak acemiliğimi yüzüme vurup beni üzmemenizi arz ve talep ederim..:)
Kullanıcı küçük betizi
ozyurdundaparya
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Pzr Şub 15, 2009 14:01

Bu zamana kadar ne idüğü belirsiz bir anlayışla ve benliklerini kaybeden, sorumsuz, vurdumduymaz fakat bu sorunlarını ortadan kaldırabilecek genç arkadaşlarımın biran önce silkelenip tarihlerine layık birer genç olmalarını ( sizin deyiminizle ) kendilerinden arz ve talep ederim..

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen ozyurdundaparya » Pzt Şub 16, 2009 16:44

.Mehmet. yazdı:Bu zamana kadar ne idüğü belirsiz bir anlayışla ve benliklerini kaybeden, sorumsuz, vurdumduymaz fakat bu sorunlarını ortadan kaldırabilecek genç arkadaşlarımın biran önce silkelenip tarihlerine layık birer genç olmalarını ( sizin deyiminizle ) kendilerinden arz ve talep ederim..

Malesef ne gunlere kaldık ki Başlar ayaklardan arz ve talep eder duruma geldik kardeşim... Hukuk bir kenara atılmış her iş kapalı kapılar ardında hallediliyor artık...
Kullanıcı küçük betizi
ozyurdundaparya
Üye
Üye

İletigönderen antalyalim » Pzt Şub 16, 2009 18:27

20 küsür basli gercek derin Devlet'in (Halk arasinda Ergenekon) ve bu baslardan Tayyib-ül Erdogan, ABDullah Gül ve Fettullah Siritanin bir an önce Vatana Ihanet sucundan yargilanmalarini arz ediyorum ardindan talep ediyorum ve hatta kimse bu isi yapmayacaksa onu da ben yapiyorum diye yemin de ediyorum
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x