13+2 (Zafer Nigar yazdı)

Genel & Güncel Konular

13+2 (Zafer Nigar yazdı)

İletigönderen Feza Tiryaki » Cmt Tem 16, 2011 11:24

13+2

Zafer Nigar yazdı:

13+2 : Bu rakam ne bir silahın alacağı mermi kapasitesi, ne de yolcu minibüslerinin istiap haddi.

Bu rakam bir günde bu milletin verdiği şehit sayısı. İkisi İzmir’de eğitim uçuşu yapan pilotumuz, on üçü ise yemek yerken Diyarbakır-Silvan’da haince pusuya düşürülerek katledilen şehitlerimiz.

Benim yüreğim kan ağlarken, gözlerimden yaşlar damlıyor ama elimden bir şey gelmiyor ne yapabilirim?

Peki ama suçlu kim?

Suçlu, Habur’da teröristleri kahraman gibi karşılayan hükümet!

Suçlu, açılım adı altında bebek katiliyle İmralı’da, onun maşalarıyla Kandil’de görüşmeler yapan hükümet!

Suçlu, Habur’da kahramanlar gibi karşılanan teröristlerin ayağına giderek onları yargılayıp beraat ettiren yargıç!

Suçlu, Türk Silahlı Kuvvetleriyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayarak TSK’yı etkisizleştirecek şekilde kuvvet komutanlarını içeriye tıkarak adeta TSK’da general bırakmayan, terörle mücadelede uzmanlaşmış bu subaylarımızı delilsiz, mesnetsiz bir şekilde yok etmeye azmetmiş olan hükümet ve onun satın almış olduğu yargı mensupları…

Fakat esas suçlu hükümete üçüncü kez bu fırsatı tanıyan, bir kilo mercimeğe, bir paket makarnaya namusu sayılan oyunu satan kendileriyle aynı memleketin vatandaşı olmaktan utandığım %50’lik halk diyemeyeceğim sanki bir koyun sürüsü gibi olanlar...

13 şehit dile kolay…

TV’lerin ana haber bültenlerinde 13 şehitimiz 13 dakika bile haber olmadı.

Panter Leyla bacağı kırık bir köpek yavrusunu kucağına alıp bağırsa en az yarım saat haber olurken, şehitlerimizin haberi 13 dakika bile sürmedi, artık yandaş medya falan kalmadı, aksine AKP'ye tam bağımlı AKP’ye candaş medya kanalları oldu tümü birden.

Varsa yoksa futboldaki şike olayı!..

Bana ne kardeşim, bana ne şikeden bana ne hangi futbolcu, hangi yönetici yolsuzluk yapmış bana ne?

Beni ilgilendiren vatanın elden gitmesi, futbol olsa ne olur,olmasa ne olur fakat vatan elden bir giderse yerine gelir mi, buna müsaade ederler mi?..

Deniz Fenerinden bahseden var mı?

Diyorlar ki Zahit Akman tutuklandı. Zahit Akman’ın cezaevine girdiğini gören var mı? Siz inanıyor musunuz?

Ben hiç bir şeye inanmıyorum, benim inandığım bu hükümetin resmen bölücübaşıyla anlaştığı…

13 şehit veriyoruz tesadüfe bakın ki aynı saatlerde bebek katilinin partisinden Aysel Tuğluk özerklik ilan ediyor.

Bu memlekette gerçekten dürüst, namuslu, vatansever bir tek savcı yok mu?

Özerkliği bunlara yutturacak, hükümetin kırdığı cevizler bini geçti, buna dur diyecek bir tek savcı yok mu?

Ya Genel Kurmay Başkanı'na ne demeli?

İnanın giydiği o elbise kendisine üç numara büyük geliyor. Ben şahsen arslan gibi, masaya yumruğunu değil, pençesini indirecek bir Genel Kurmay Başkanı beklerken, biraz olsun Mustafa Kemal Atatürk’ten ders alınmasını diliyorum.

Bu böyle gitmez!..

Bu millette halen %50 koyun sürüsü olmayı reddeden insanlar varken bu böyle gitmez!

Bu millet yeri gelip taşları bağlayıp, itleri salanlara kaya gibi öyle bir cevap verir ki, dünya alem şaşırır!..

Sabır tası doldu artık, doldu da taşmaya başladı bile.

Saygılar...

Zafer Nigar
Kullanıcı küçük betizi
Feza Tiryaki
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 1022

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x