16. Bölüm Yorumlarınız/Eleştrileriniz

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen CessA » Prş Kas 08, 2007 20:31

Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen Türk-Kan » Prş Kas 08, 2007 23:06

en acil sekilde yüklemenizi rica ediyorum arkadaslar :mrgreen: ilk aksilik o ki, baslangicini kacirdim :? ardindan hava bozdu, canak antenin azizligine ugradim, görüntü gitti... :| dört gözle bekliyorum Baris :P
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen CessA » Cum Kas 09, 2007 0:17

:mrgreen: valla güzel bi bölümde Abdülhey aklandı en azından. ram abi beni öldürecek güzel deyip duruyom :mrgreen: tmm bişi demedim abi :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen Ram » Cum Kas 09, 2007 1:08

Türk-Kan, Barış gecikirse ben yüklerim mirim. :)

CESSA, Abdül'ün saçmalığı haricinde güzeldi aslında. :)

"Adbdül saçmalığının özü" bu bölüme nasipmiş. Hem Abdül'ün hain olması saçmalıktır, hem de hain ilân edildiği bölümlerden bu bölüme, Abdül'ü hain göstermek için her türlü şeyi yapıp sonra bu yapılanlarla çelişir şekilde Abdül'ü hain değil de Polat'ın emrinde ikili oynama görevinde olduğunu gööstermeleri, saçmalıktır.

Gürhan&Eren dostluğu artıyor. Dizi barış havası estiriyor, onca şeyden sonra. Reyting kaygısı olsa gerek... Zafer'i de yola getirdiler sözümona. Polat'ı da Muro'nun elinden Zafer kurtarırsa şamam hani.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen CessA » Cum Kas 09, 2007 13:21

Polat'ı da Muro'nun elinden Zafer kurtarırsa şamam hani

katılıyorum. bende şaşmam sanırım öyle bişi olucak :roll:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye