2. Bolum Yorumları

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

2. Bolum Yorumları

İletigönderen erdhm » Çrş Nis 25, 2007 12:13

Suikast tetikçisinin kimlerle irtibatta olduğunu çözmeye çalışan Polat’ın ekibi pusuya düşürülmüştür. Delilleri ve tanıkları ortadan kaldırtmaya başlayan Tataroğlu, planlarının bozulmaması için nihai çözüme yeşil ışık yakar. Çağrı Toros cinayetiyle Özal’ın ölümü arasındaki ilişkileri daha açık görmeye başlayan Polat, olaydaki ana tanığın yani tetikçinin yaşamasını sağlamalıdır. Toros Holdingin, Kare As tarafından parçalanmasına engel olmak için, finans ve hukuk sorumlularını kendisiyle çalışmaları için ikna eder. Şirket hisselerini hileyle ele geçiren aracılar, Memati, Abdülhey ve Erhan’ın ikna teknikleri karşısında hisseleri devreder. Tetikçi Mahmut’u son anda örgüt tarafından infaz edilmekten kurtaran Halo, tetikçiyle bir pazarlık yapar. Bilgilerine karşılık ona karısını bulup teslim edecektir. Oysa Kare As’ın kirli elleri bir yandan Polat’ı ortadan kaldırmak için düğmeye basmış, bir yandan da eylemin son şahitlerini yok etmeye başlamıştır…

Resim
[img]http://img158.imageshack.us/img158/5892/22wm4.jpg[/img]
[img]http://img158.imageshack.us/img158/9545/23jt4.jpg[/img]
[img]http://img441.imageshack.us/img441/6960/24zm0.jpg[/img]
Resim

erdhm kardesim ikinci bölüm resimlerini de ekliyorum rahat yorum yapsın diye arkadaşlarımız

Semih R.Cabalar
Kullanıcı küçük betizi
erdhm
Üye
Üye

İletiler: 47

İletigönderen Veled » Çrş Nis 25, 2007 14:10

erdhm, güzel bölüm olacak aksiyon biraz artacaktır bu bölümde artık pusu zamanı küresel çeteyi ve puslu yeni vadimizi iyice tanıyacağız diye düşünüyorum güzel bölüm olacak bu arada bu tataroğlunun sağ kolu çok piskopat birşey sanırım yeni testere geliyor hayırlısı :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Hasta » Cum Nis 27, 2007 9:16

1-Güllü harikaydı.Cama girmesinde,koptum.Süperdi... :kikirik: :kikirik: :kikirik:
2-En heyecanlı yerde kestiler,dövecem bunları. :evil:
3-Evde bomba patlıyor,duvarlara hiç bir şey olmuyor.Bu nasıl bomba?!... :roll: :P
4-Polat niye vaktinde çıkmıyor ve gece karanlığa kalıyor?Daha eve uğrayacak üstelik...Ayıp,bayanlar bekletilir mi?!... :evil: :mrgreen:
5-Herkes aynı restaurant'ta buluşmak için sözleşmiş mi,yoksa orası zenginler derneği,ya da klübü mü?Eskiden,''Yalan Rüzgarı''dizisinde,şehirde başka yer yokmuş gibi,hep Colonaid Salonu diye bi yere giderlerdi,o aklıma geldi... :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen g_bilgi » Cum Nis 27, 2007 9:34

-bomba patlaması bence güzeldi yani bir yıkılma olmadı ama kirli duman ve cam patlaması güzel oldu
-herkesin o restaurant a gitmesi sanki bir adetleri gibi geldi hatta tataroğlu epeydir gelmiyormuş :)
-en önemlisi de son sahnedeki pusu oldu oradan nasıl bir sonuç bilmiyorum
Kullanıcı küçük betizi
g_bilgi
Üye
Üye

İletiler: 45

İletigönderen checker854 » Cum Nis 27, 2007 14:45

bölüm yine muhtesemdi, fazla yorum yapmaya bile gerekmiyor, simdiden haftaya ne olacak acaba diye aklimdan geciyor, cünkü cok heyecanli bir yerde bitti, polat'in vurulacagini tahmin ediyorum, cünkü baska nasil kurtulabilirki oradan?
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Egeli » Cum Nis 27, 2007 14:50

İdare ederdi.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen MedceziR » Cum Nis 27, 2007 14:51

Güzel bölümdü ama bikaç şey hoşuma gitmedi.

Mesela şehirde başka gidilecek yer yokmuş gibi bütün zenginler aynı yere gitmişler, biraz sonra zaten Polat'ta gelecekti tam olacaktı.

Bir başka hoşuma gitmeyen şeyse bölümün sonundaki pusuda Polat'ın pusu kurulduğunu anlamayıp hemen arabadan inmesiydi. Orda Polat'tan hiç beklemediğim bişey yaptı, ben daha temkinli olacağını sanırdım.

Neyse bi sonraki bölümde nasıl olsa Polat pusudan kurtulur oyunlarını bozar. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen creative » Cum Nis 27, 2007 14:52

ilk 10 dk yetişemdim malum okuldan geliyoduk 10. dk sonrası süperdi güllü ise bir harika o camı nasıl indirdi ama :mrgreen: ama yine en önemli noktada bitirdilerr :evil:
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen checker854 » Cum Nis 27, 2007 14:54

MedceziR yazdı:Mesela şehirde başka gidilecek yer yokmuş gibi bütün zenginler aynı yere gitmişler, biraz sonra zaten Polat'ta gelecekti tam olacaktı.

Bir başka hoşuma gitmeyen şeyse bölümün sonundaki pusuda Polat'ın pusu kurulduğunu anlamayıp hemen arabadan inmesiydi. Orda Polat'tan hiç beklemediğim bişey yaptı, ben daha temkinli olacağını sanırdım.

evet ilk yazdigina katiliyorum, herkes oradaydi, cok sacmadi orasi

o pusu da bence polat iyi niyetine engel olamadi, fartketdiysen etrafa falan cok bakti ama süpheli birsey görmeyince indi
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Veled » Cum Nis 27, 2007 15:31

arkadaşlar vadi yayınlandığı için o sırada fenerbahçeliler derneğinde kriz geçirmek üzereydim o nedenle izleyemedim sağolsun prens admin abimiz siteye eklemiş indiriyorum şu anda izledikten sonra yorumumu yapacağım :D yalnız polata kurulan pusuyu gördüm sizce oradan nasıl çıkacak
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen g_bilgi » Cum Nis 27, 2007 15:39

Semih R.Cabalar yazdı:arkadaşlar vadi yayınlandığı için o sırada fenerbahçeliler derneğinde kriz geçirmek üzereydim o nedenle izleyemedim sağolsun prens admin abimiz siteye eklemiş indiriyorum şu anda izledikten sonra yorumumu yapacağım :D yalnız polata kurulan pusuyu gördüm sizce oradan nasıl çıkacak

bence ahu ile buluşmadan önce eve gitmesinde bir hikmet var , sonradan kararı değiştirdi belki de pusu kurulacağını biliryordu.

nerden biliyordu dersiniz?
hem önce mematiler bi pusudan kurtuldu hem de bir söz söylemişti hatırlarsanız
onlar tetikte , biz ise pusudayız!
Kullanıcı küçük betizi
g_bilgi
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Cum Nis 27, 2007 15:44

g_bilgi, bence de kardesim bende o tür birşey olduğu inancındayım daha izlemedim izledikten sonra daha net emin olacağım bu arada bölüm ne kadar sürdü kardes
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen g_bilgi » Cum Nis 27, 2007 18:07

21:15 de başladı 23:00 civarlarında bitti. artık eskisi gibi çok fazla reklam koymuyorlar , hem dizinin tanıtımı için hem de dün maç saatine yetiştirmek içindi sanırım
Kullanıcı küçük betizi
g_bilgi
Üye
Üye

İletigönderen erdhm » Cum Nis 27, 2007 22:57

Semih R.Cabalar yazdı:g_bilgi, bence de kardesim bende o tür birşey olduğu inancındayım daha izlemedim izledikten sonra daha net emin olacağım bu arada bölüm ne kadar sürdü kardes
koyduğun resimler için sağol,bende sizin gibi düşünüyorum polat pusu ya düşmeden önce arabada giderken 2 3 kere abdlhey leydi galiba konusuyordu,bu pusuyu biliyor olupta polat a onlara bir pusu kurmuş olabilir polat ın ölmeyeceği kesin de öle bir yerde bitirdilerki yani ölmeyecek ama nasıl kurtulcak,yani bizlerin tahmin yürütmesi zor nasıl kurtulacağı ile ilgili,vadi bunu yapıyor işte başka dizilerde ne olacanı bilenler çıkıyor ama vadide nasıl kurtulacak şimdi polat bilemiyoru işte dizi farkı diyelim perşembeyi merakla bekleyelim
Kullanıcı küçük betizi
erdhm
Üye
Üye

İletiler: 47

İletigönderen Ram » Prş Tem 26, 2007 20:47

Az önce farkettim. Polatım Alemdarım, suikastları incelerken, Muammer Aksoy diyor videoda, Hiram Abas'ın resmi çıkıyor. Bende yuh diyorum.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x