20 yıl önce 1 Bulgar Levası 65 Kuruştu.

Genel & Güncel Konular

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzt Haz 02, 2025 15:15

Bir ülkenin gelişmişlik göstergesi parasının değeri ile ölçülür. Bundan gerisi boş sözlerdir.
Bugün 1 Bulgar levası 23 TL
Avrupa'dan gelen Türklere "Komşu çorba çorba" diyen Bulgarların parası Türk Lirasını 35 kez ezip geçmiş.

20 Yıl önce 1 Gürcistan Larisi 45 Kuruştu.
Bugün 1 Lari 14,3 TL.
Gürcü Larisi bile Türk Lirasının sırtını 30 kez mindere yapıştırmış.
Bakın, Alman parasına, İngiliz parasına hiç girmedim. Ben utanıyorum bundan.

Pula çevrilmiş TL kazanıp Çiftlik A.Ş'de dolar euro Bazında harcama Yaptığını Anlamayacak Kadar Düşük var. Çiftlik A.Ş'de Adamların Kendi 1 Birimi Senin Pula çevrilmiş Kaç liranı cebe atmakta.
1 Bulgar Levası eşittir 23 TL
1 Gürcistan Larisi eşittir 15 TL
1 Azerbaycan Manatı eşittir 23 TL
TV ekranlarında Yada meydanlarda Hala Utanmadan yüzleri kızarmadan konuşuyor ise Halkın Alık olduklarını Bildikleri içindir.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!

Algı rüzgarına kapılanlar da " bayrak inmez, ezan susmaz" diye karşıma çıkmasınlar.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2320

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x