2007 genel secim sonuclari
- imf politikalarını destekliyor musunuz?
- hayır.
- hangi partiye oy verdin?
- akp
- ab'nin ve abd'nin türkiye'nin onurunu ayakları altına alan tutumu ve buna tepki gösterilmemesi hoşunuza gidiyor mu?
- hayır.
- akp
- kürdistan adlı hayali bölgedeki talabani ve barzani gibi adamların türkiye'ye posta üzerine posta koyması hoşunuza gidiyor mu?
- hayır.
- akp
- şehit cenazelerinin artmasından, terör eylemlerinin büyük şehirlere kadar ulaşmasından hoşnut musun?
- hayır.
- akp
- borsa rekor kırdığında cebine giren emekli maaşın da rekor kırıyor mu?
- hayır.
- akp
- dolar düşünce senin asgari ücretin yükseliyor mu?
- hayır.
- akp
- özelleştirme adı altında bütün değerlerimizin, ormanlarımızın, arazilerimizin yabancıların ve hatta beğenmediğiniz yahudilerin, amerikalıların eline geçmesinden memnun musun?
- hayır.
- akp
- bu kadar işsiz varken son 4 küsür yıldır bir tane bile büyük fabrika kurulmadı, istihdam sağlanmadı, işsiz işsiz gezmek hoşuna gidiyor mu?
- hayır.
- akp
- enflasyon düştü diyorlar ama bakkala veya manava gittiğinde her istediğini alabiliyor musun?
- hayır.
- akp
- onlarca yıl öncesinden yapılan planlara göre bugün büyük şehirlerde su sıkıntısı çekileceği ve bu konuda hangi önlemlerin alınabileceği belli iken yarın sular kesildiğinde mutlu olacak mısın?
- hayır.
- akp
- istanbul'da yaşanacak büyük deprem için bir tek okul, hastane veya viyadük güçlendirmek için bütçe ayırmamış hükümetin diyanet işlerine tüm bakanlıklardan daha çok bütçe ayırması hoşunuza gidiyor mu?
- hayır.
- akp
- halkın çoğu açlık sınırında yaşarken onbinlerce dolarlık saat takan, ticaret yapan, bu nufus ile oğluna milyonlarca dolarlık gemicik alabilen bir başbakan sevilebilir mi?
- hayır.
- akp
- dokunulmazlıkları kaldıracağız deyip kaldırmayan, mecliste yüzlerce yolsuzluk dosyasını bekleten bir hükümete güvenilebilir mi?
- hayır.
- akp
Secim sonuclarindan memnun olanlara bakinca dusunuyorum, icinden cikamiyorum...
ab memnun
abd memnun
imf memnun
israil memnun
yahudi lobisi memnun
arap dunyasi memnun
kibris rum kesimi memnun
ermenistan memnun
ermeni lobisi memnun
talabani memnun
barzani memnun
ayrilikci azinlik milliyetcileri memnun
patronlar, para babalari memnun
galiba bunlarin hepsi turkiye'nin cikarlarini istiyor.
eh gorduk ki turkiye'nin yarisi da memnun
anlamadim nasil oluyor.
Ama sonucta akp, sevelim ya da sevmeyelim büyük bir başarı göstermiş; eğitimsiz, cahil, aptal, sonuçta seçmen olan halkı kucaklayabilmiştir.
Demokrasi ne demek? cabalayan ve kendini gelistirip egiten bilinçli insanlarla,herhangi bir fikri dusuncesi olmayan,özellikle kolay kandırılabilir,ozellikle cahil bırakılmış zavallı insanlarların bir tutulması mı? ben boyle demokrasiyi ve boyle dış gudümlü,planlı secim sonucunu kaldıramıyorum kimse de kusuruma bakmasın...