3 emekli Paşa, Kemâl GÜRÜZ serbest bırakıldı

Genel & Güncel Konular

3 emekli Paşa, Kemâl GÜRÜZ serbest bırakıldı

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Oca 10, 2009 23:56

Ergenekon Tertibi kapsamında gözaltına alınan E. Org. Tuncer KILINÇ ve E. Kurmay Albay İlyas ÇINAR serbest bırakıldı.

Erdal ŞAHİN ve Bekir ÇELİK serbest bırakıldı.

Kemâl GÜRÜZ serbest bırakıldı.

Emekli Tümgeneral Erdal Şenel, emekli Orgeneral Kemal Yavuz ile emekli Albay Hüseyin Vural serbest bırakıldı.

Ayrıca, Mahkeme, aralarında Bedrettin Dalan’ın oğlu Barış Dalan, Coşkun Umur, İlhami Ümit Handan, Özkan Bektaş ve Engin Erkılınçoğlu’nun tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmasına hükmetti.

İbrahim ŞAHİN ile 5 kişi tutuklandı.

“Biz Kaç Kişiyiz Platformu” yöneticisi Hasan Ataman Yıldırım tutuklandı.

Ayrıntılar geliyor...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Pzr Oca 11, 2009 0:02

devamini diliyorum..cok sevindim...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen dervishizir » Pzr Oca 11, 2009 0:12

:) Amma çetrefil yaptılar. Gennel kurmay da bile tam karasızlık var bu yer cücelerine güvenip adamı içeri aldırıyorlar şimdi olana bak. Biride çıkıp kardeşim nedir bu panayır demiyor. Aklına esen istediğini yapıyor nasıl bir iştir. şimdi adamın ismini temizlesinler. ayıp yahu. Zaten alınsa tayyibide cumbabasıda yılmazıda chp si mhp si bilumumu içeri girecek bu güne kadar kim gelmiş geçmişse bürokradı, osu busu ülkenin getirildiği duruma bak. eğitiminden ekonomisine, karmakarışık, haydi artık herkez kendi kendine içeri girsinde milletin kafasının karşıklığı gitsin başta olmuşlar olmamışlar biz kendi kendimize bunların yaşattığından daha iyi ve güzel yaşarız abicim yani biz biliyoruz sizi koruyacağız refahlatacağız diyorlada ne oluyor bu millet kendi kendinede yaşar bundan daha iyi şeyler yapar. iyiki bilenler varmış töbe töbe.
Kullanıcı küçük betizi
dervishizir
Üye
Üye

İletiler: 144

İletigönderen orhunefe » Pzr Oca 11, 2009 0:24

Bu durumun Başbuğ'un operasyon günü yaptığı ziyaretlerin sonucu olarak yapılan bir balans ayarı olduğunu düşünüyorum. Dün akşam Skytürkte Siyasal Analiz programında böyle bir ayar beklentisi dile getirilmişti. Sanırım olan budur. Artan tepkileri bir an için yumuşatmak için. Ama arkası var ve dalgalar gelmeye devam edecek.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen receylan » Pzr Oca 11, 2009 0:29

maksat belli...üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...hal böyle olunca da...kaç zamandır düşündüğüm notlar aldığım bir şey var...bu savcı efendinin yarattığı her olayın malümdur ki bir de masraf yönü var...kişileri göz altına alırken kullanılan araçlar...yazışmalar vs için harcanan paralar...vs..vs...tüm bunlar vergilerimizden havaya savrulanlar olduğuna göre vatandaş olarak bizler de bunun hesabını sormaya bir başlasak...savcı efendi ve hempaları ne hale gelir...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen maydonos » Pzr Oca 11, 2009 0:34

bence chp harekete gecip her milletvekili soru onergesi vermeli tum bu tutuklamalarla ilgili aktif muhalefet istiyoruz..oyle iki aciklama yapip oturmak yetmez...herkes disari cikincaya kadar halk chp ye chp de meclise baski yapmali....
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Ram » Pzr Oca 11, 2009 3:57

Erdal ŞAHİN ve Bekir ÇELİK serbest bırakıldı.

İbrahim ŞAHİN ile 5 kişi tutuklandı.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Oca 11, 2009 10:21

Bas Savcu tekrarinda akp denilen partiyi kapatma davasi acsin.
Ne ERGENEKON kalir nede o isbirlikciler kalir.
Türban,Anayasa degislikleri son zamanlarda hic duyuyormusunuz?
Tabiki son zamanlarda KERIZ FENERINIDE unutulmus durumda....
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen hirbo06 » Pzr Oca 11, 2009 10:42

Turkiye'de hukukun ulasamayacagi, dukunamayacagi kimse kalmamali. Basbakan, adalet bakani ve icisleri bakani da bunu soylemekte ve hukukun ustunlugunu vurgulamaktadirlar. Katiliyorum, soylemlerinden dolayi kutluyorum...DERHAL milletvekili dokunulmazliklari kaldirilmali ve hukukun ustunlugune olan inanc percinlenmelidir!!! O olmadikca basbakan ve bakanlarin laf salatasi yapip bizleri keriz yerine koymaya kalkismamalarini diliyorum...Dolandiriciliktan, zimmete para gecirmeye, evrakta sahtecilikten, kacakciliga kadar adi olaylara bulasmis gemicik sahibi vekililer, likid yumurtaci bakanlar varken, bir de hayatini vatana millete adamis insanlara yapilan muameleyi anlatirken hukukun ustunlugunden bahsetmezlermi, inanin buna ne akil ve daha otesi mide dayanmaz....Pasamiza gecmis olsun diliyorum. Umarim adil bir yargilama neticesi ismine atilan karalamalardan da kurtulur ve sucsuzlugu ispatlanir..."sucsuzlugu ispatlanir" ibaresini bilerek kullandim keza normalin aksine sucu olan iceri alinir, yargilanir, "suclulugu ispatlanir"...Ne hikmetse konu Ergenekon olunca, dinci ve isbirlikci medya ve takipcileri, once olmayan delille suclulugunu ilan ediyor, kisiyede bir lutuf muscasina aklanmasini telkin ediyor...Biede utanmadan yukaridaki beyanlara benzer adalet ve hukuk uzerine atip tutuyorlar...Ayiptir be sizi gidi ihale, rant, cikar saksakcilari..Insaf....
Kullanıcı küçük betizi
hirbo06
Üye
Üye

İletiler: 156
Konum: ONCE AHLAK,TERBIYE VE NEZAKET SONRA FIKIR ALISVERISI! SAYGIMIZ; BILGI,DUSUNCE VE EMEGE, REP'E DEGIL!

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Oca 11, 2009 11:45

Arkadsim hirbo 06 dogru ama,
ilk önce su dokunulmazlik denilen igrenc zirhi kaldirirmali.
Daha sonra görelim bi siyasette kimler ne yapmis.
Ne söylüyor BAYKAL gel recep su dokunulmazliklari kaldiralim.
Recep yada ona benzer insanlar neden bu limana yanasmiyorlar.
Sadece Askere,Yargiya,vede bu ülkenin en degerli Prof. sen iceriye alacaksin
Öbür taraftan kayip tirilyon davasi,keriz feneri,ihaleye fesat karistirma
Evrakta satecilik yapan vede sabikali(HAPIS YATMIS KISI) recebe dokunamayacaksin.

Dün bir de recebin karisi,Filistin cocuklari icin agladi.
Cok duygulandim vicdanim sizladi,yaliniz emine hanim IRAKta ölen cocuklar icin simdiye
kadar neden aglamadiniz? Onlar yoksa cocuk degilmiydi?
Timsahin göz yaslari....
Yoksa BOP es baskaninin karisi oldugunuz icinmi aglayamadiniz?
Her tarafi pis kokan bir zamanda yasiyoruz......

Bölücüler vede gericiler size sesleniyorum arzulariniz kursaklarinizda tas tas gibi kalacaktir....
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 11, 2009 16:29

Kemâl GÜRÜZ serbest bırakıldı.

Ayrıca, Mahkeme, aralarında Bedrettin Dalan’ın oğlu Barış Dalan, Coşkun Umur, İlhami Ümit Handan, Özkan Bektaş ve Engin Erkılınçoğlu’nun da tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmasına hükmetti.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 11, 2009 21:35

Emekli Tümgeneral Erdal Şenel, emekli Orgeneral Kemal Yavuz ile emekli Albay Hüseyin Vural serbest bırakıldı.

“Biz Kaç Kişiyiz Platformu” yöneticisi Hasan Ataman Yıldırım tutuklandı.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x