3 Ocak 2009 tarihli Kısa Devre programı

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

3 Ocak 2009 tarihli Kısa Devre programı

İletigönderen Fuzulee » Pzt Oca 12, 2009 23:50

Arkadaşlar, 3 OCAK 2009, Cumartesi günü Saat: 20:30'DA HABERTÜRK KISA DEVRE PROGRAMINA Oktay Sinanoğlu katıldı, programı kayıt eden oldu mu acaba?

video google de bir kısımı bulunuyor;
http://video.google.com/videoplay?docid ... 5746&hl=tr

fakat programın tamamına ulaşamadım, elinde bulunan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
"DÜN" tecrübedir, öğren."YARIN" tahmindir, planla."BUGÜN" fırsattır, kullan.
Kullanıcı küçük betizi
Fuzulee
Üye
Üye

İletiler: 25

İletigönderen forumcakan » Prş Oca 15, 2009 1:44

Yok mu su programin tamamini yukleyecek bir hayirsever vatandas. Musait degildim seyredemedim simdi de her yerde ariyorum bir turlu bulamadim. Lutfen bizlere yardim ediniz. Tesekkurler
Kullanıcı küçük betizi
forumcakan
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 15, 2009 9:48

Izlencenin kaydi mevcut degildir. Yalniz, tesadüfen rastladigimda izlence kesilmis "sicak gelismeler"den ötürü haber merkezine baglanilmisti. Sonradan devam ettigine de rastlamadim.

Kaciran arkadaslar üzülmesinler. Sayin Oktay SINANOGLU Ulusal Kanal'da haftalik bir programda izleyicileri ile bulusacak ve milletimizi aydinlatmaya devam edecektir.

Ve elbette GüncelMeydan'da bu izlence dizisini izleyebilecek ve/veya arsivleriniz icin indirebileceksiniz. :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x