wadpro yazdı:bu arada 2. ve 3. videoda görünen topsakallı kel adam, azılı bir fettoşçudur.
Ben de merakla Fethullah Gülen'in adının ne zaman geçeceğini bekledim ama nafile. Yalçın Hoca niye değinmedi ki acaba? Polis teşkilatından bahsediliyorsa, içindeki Fethullahçı yapıyı ıskalamak olur mu hiç? Yada davanın, Taha Akyol'un da dediği üzere RTE'ye, Bush'un buyurması üzerine açıldığından? 90'lara kadar ordu içindeki amerikan gladyosunun, artık polis içinde olduğundan ve ordunun uzun süredir ilk defa bu kadar milli olduğundan dolayı orduya saldırıldığından niye bahsetmedi Hoca, bunu da beklerdim.
Güzel günlere gideceğiz diyor; Fethullah'la, Bush'la tabii değil mi.
Hep "demokrasi" diyorlar, hiç "bağımsızlık" yada "cumhuriyet" demiyorlar. Cumhuriyet olmadan demokrasi mi olur? E tabii bunların demokrasisi, Irak'a götürülen cinsten. O manada ben de tabii ki demokrat değilim

Ama program çok kısaydı ve Yalçın Hoca'yı doğru dürüst konuşturmadılar, hep sözünü kestiler, alakasız şeylerle karıştırdılar.
Yalçın Hoca'nın şiir okuması da -ki benim ondan dinlediklerim arasında en güzel okuduğu bu oldu- cumhuriyetçilerle liboşların arasındaki nitelik farkını gösterdi.