32. Gün - 10 Temmuz 08 / Yalçın KÜÇÜK

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

32. Gün - 10 Temmuz 08 / Yalçın KÜÇÜK

İletigönderen Ram » Pzr Tem 13, 2008 11:39

[img]http://www.hizliresim.com/2008/7/13/1206.jpg[/img]

Bölüm I

Bölüm II

Bölüm III

Bölüm IV

İNDİR

Şifre
guncelmeydan

İlişimler
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Parça V
Parça VI
Parça VII
Parça VIII
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen omniscient35 » Pzr Tem 13, 2008 11:56

cok tesekkürler.güzel program....
Kullanıcı küçük betizi
omniscient35
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen soydan » Pzr Tem 13, 2008 14:46

ram, elline saglik.
hafta sonunu serinlendirdin. 8)
Kullanıcı küçük betizi
soydan
Üye
Üye

İletiler: 75

İletigönderen maydonos » Pzr Tem 13, 2008 15:18

bu programdan cikarilacak sonuc gelecek aydinlik gorulmuyor..yola(fasizme)devam diyorlar.29 dokuzuncu dalga diyor top ardindanda yarin iddaname aciklanacak diyorlar.tamami ile traji komik ve bir o kadar igrencler.bu hatunu izlerken utandim..nazli ilicakin klonlanmis hali gibi valla..izleme olanagi sagladigin icin cok tesekkurler Ram..saygilar...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Adsız » Pzr Tem 13, 2008 15:33

Rica etsem şuna bir rapid linki de koysanız?
Kullanıcı küçük betizi
Adsız
Üye
Üye

İletiler: 175

İletigönderen wadpro » Pzr Tem 13, 2008 19:39

rapid isterük! :)
Kullanıcı küçük betizi
wadpro
Üye
Üye

İletiler: 18

İletigönderen wadpro » Pzr Tem 13, 2008 19:40

bu arada 2. ve 3. videoda görünen topsakallı kel adam, azılı bir fettoşçudur.
Kullanıcı küçük betizi
wadpro
Üye
Üye

İletigönderen receylan » Pzr Tem 13, 2008 23:35

merhaba dost...ibretlik bir temaşa...emeklerinize saygı...ama diğer dostlar gibi ben de indirme ve saklama imkanı için rapid derim...onca uğraşınız arasında böyle bir istek biraz ayıp kaçacak amma...bir kere daha saygılar...selamlar...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen maydonos » Pzr Tem 13, 2008 23:54

aldigim habere gore bu cuma yayinlanan ceviz kabugundada bu topsakal varmis yuklenebilirse izleyebiliriz.orada neler yumurtlamis merak ediyorum dogrusu.yuzude kizarmadi ama yalcin hocaya bunlar hafif kaldilar...dorduncu bolumde darbeye karsi 70 milyon adimdaki turbanli kadinlar hangi alt yapidan geliyordu..hic sokaga cikmamislar.hahahha..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen MansurSah » Pzt Tem 14, 2008 11:00

wadpro yazdı:bu arada 2. ve 3. videoda görünen topsakallı kel adam, azılı bir fettoşçudur.

Ben de merakla Fethullah Gülen'in adının ne zaman geçeceğini bekledim ama nafile. Yalçın Hoca niye değinmedi ki acaba? Polis teşkilatından bahsediliyorsa, içindeki Fethullahçı yapıyı ıskalamak olur mu hiç? Yada davanın, Taha Akyol'un da dediği üzere RTE'ye, Bush'un buyurması üzerine açıldığından? 90'lara kadar ordu içindeki amerikan gladyosunun, artık polis içinde olduğundan ve ordunun uzun süredir ilk defa bu kadar milli olduğundan dolayı orduya saldırıldığından niye bahsetmedi Hoca, bunu da beklerdim.

Güzel günlere gideceğiz diyor; Fethullah'la, Bush'la tabii değil mi.

Hep "demokrasi" diyorlar, hiç "bağımsızlık" yada "cumhuriyet" demiyorlar. Cumhuriyet olmadan demokrasi mi olur? E tabii bunların demokrasisi, Irak'a götürülen cinsten. O manada ben de tabii ki demokrat değilim :)

Ama program çok kısaydı ve Yalçın Hoca'yı doğru dürüst konuşturmadılar, hep sözünü kestiler, alakasız şeylerle karıştırdılar.

Yalçın Hoca'nın şiir okuması da -ki benim ondan dinlediklerim arasında en güzel okuduğu bu oldu- cumhuriyetçilerle liboşların arasındaki nitelik farkını gösterdi.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen kush » Pzt Tem 14, 2008 13:04

sag ol kardesh.Bakalim ne konushlmush
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

5 e karşı 1

İletigönderen eros714 » Pzt Tem 14, 2008 16:48

Programı baştan sona izledim orada the washington taraf gazeteseinin yazarı olan kel ve top sakallı kişi nasıl oluyorda polis akademilerinde öğretim üyeliği yapabiliyor nasıl oluyor da genel kurmaya girebiliyor aklım almadı. Adamın sözlerinden irticacı ve fettullahçı olduğu bariz belli oluyor.
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

ne oldukları şimdi belli ama nasıl oldular diyede sormalıyız

İletigönderen STORM » Sal Tem 15, 2008 10:59

arkadaşlar,Atatürk e deccal diyen,dinsiz diyen,bir gecede milleti cahil yapmıştır diyen,adım adım bu cumhuriyetin damarlarına girip dolaşacaksınız diyenler ile devletimizin bütünlüğünü bozmak isteyenler elele.yıllardan beri hergeçen zaman sinsice güçlendiler ve şimdide güçlerini göstermeye başladılar.sokağın güçlü olmasının hiç önemi yoktur.önemli olan koltuklara,kliklere sahip olmaktır onlar için.durum gerçekten ciddi
Kullanıcı küçük betizi
STORM
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen Ram » Sal Tem 15, 2008 13:57

İndirme ilişimleri eklenmiştir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen wadpro » Sal Tem 15, 2008 14:22

Ram yazdı:İndirme ilişimleri eklenmiştir.

teşekkürler Ram hemen indiriyorum.

Bu arada sümüklü fettoş tartışmasının geçtiği siyaset meydanını günlerdir bekliyorum :(
Kullanıcı küçük betizi
wadpro
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x