8.Bölüm Mantık Hatası...!

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

8.Bölüm Mantık Hatası...!

İletigönderen Ayberk » Prş Tem 19, 2007 10:49

1.

TATAROĞLU ve POLAT ın görüştüğü "SER1" adlı yat TESTERE NECMİ nin Ruslarla görüştüğü ve polatın rusları kaldırdığı, necmiyi denize attığı yat değilmi...?

2.
Polat kimsenin bilmemesini istiyodu kripteksin içeriğini çünkü içindeki bilgiler bilenin hayatını tehlikeye sokuyordu. Bunu bilerek bi CD yapıp nevzatın arabasına süs olarak koydu. CD içeriğini nevzat bilmiyordu ama bu bölümde abi bana vermişti bende sakladım falan filan diyo. Kripteksi bilmeyen yok

Sizce Bunlar Hata Değilmi ?
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen HayaLet » Prş Tem 19, 2007 10:55

1. belki hata olabilir ama 2. hata değil.Polat arabaya süs olarak cd koydu.Nevzat onu arabada farkedip aa bu kripteksin cd si herhalde dur ben şunu saklayayım demedi ya.Demekki polat zamanında ona kripteks cdsi vermiş ve cdnin içinde de bilgiler olduğunu söylemiş.2. bence hata değil.
Kullanıcı küçük betizi
HayaLet
Üye
Üye

İletiler: 969

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 12:30

Ayberk, neden bir hata olsun ki hem yat limanı aynı olabilir bu çok normal ayrıca yatın aynı yat olduğunu düşünmüyorum ben kesinlikle farklıdır farklı olmasa da bir hata değil :D ikinci soruna gelince nevzat ilk önce bilmiyordu ama polat alemdar daha sonra ona sakla bunu demiştir yani burada da bir hata yopk bence :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x