"8. Bölümde İnceden İnceye K.Irak'a Girilmesin Mi"

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

"8. Bölümde İnceden İnceye K.Irak'a Girilmesin Mi"

İletigönderen MedceziR » Cum Haz 08, 2007 18:15

Dünkü bölümde İnceden İnceye K.Irak'a Girilmesin, gibi bişeyler sezdim, sizden böyle bişey gördünümüz mü acaba..
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Veled » Cum Haz 08, 2007 18:59

yok kardes girilmesinin faydaları kadar zararı olacağını söylediler daha çok yani tam olarak dediğin anlamı çıkarmadım ben gerçi sağlıklı izleyemedim sağır odaya bakmaktan şimdi indiriyorum izledikten sonra bir daha daha rahat yorum yaparım yazına :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen berk-ay » Çrş Haz 13, 2007 14:43

ya bölüm bence fazla siyasiydi fazla girmseler ii olcak gibi çünkü yine ceza alcak yoksa :x
son defa sil dedin ya,sildim işte birden.....
avrilla
Kullanıcı küçük betizi
berk-ay
Üye
Üye

İletiler: 72

İletigönderen AlpereN » Çrş Haz 13, 2007 15:28

hayır girilmesi gerektiği savunuyordu şuan olan şehitlerin Kuzey Irağa operasyon yapılmamasının bedeli olduğunu,ama operasyn yapılırsada yine şehit olacak bombalar patlayacaktı,yani iki türlüde bedeli biz ödeyeceğiz
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen MedceziR » Çrş Haz 13, 2007 18:53

yani iki türlüde bedeli biz ödeyeceğiz

En büyük risk, riske girmemektir..
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Veled » Prş Haz 14, 2007 23:46

arkadaşlar polat alemdar orada aslında bir türk olduğunu önceden söyleyerek cümleye başladı o da girelim istiyor ama tataroğlu zaten bu bölümde de görüldüğü üzere kürt devletine destek veriyor
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x