Dünkü bölümde İnceden İnceye K.Irak'a Girilmesin, gibi bişeyler sezdim, sizden böyle bişey gördünümüz mü acaba..
"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin! Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..." Söylesem tesiri yok Sussam gönül razı değil...
yok kardes girilmesinin faydaları kadar zararı olacağını söylediler daha çok yani tam olarak dediğin anlamı çıkarmadım ben gerçi sağlıklı izleyemedim sağır odaya bakmaktan şimdi indiriyorum izledikten sonra bir daha daha rahat yorum yaparım yazına
hayır girilmesi gerektiği savunuyordu şuan olan şehitlerin Kuzey Irağa operasyon yapılmamasının bedeli olduğunu,ama operasyn yapılırsada yine şehit olacak bombalar patlayacaktı,yani iki türlüde bedeli biz ödeyeceğiz
"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin! Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..." Söylesem tesiri yok Sussam gönül razı değil...
arkadaşlar polat alemdar orada aslında bir türk olduğunu önceden söyleyerek cümleye başladı o da girelim istiyor ama tataroğlu zaten bu bölümde de görüldüğü üzere kürt devletine destek veriyor