AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları - Y.DİKBAŞ

AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları - Y.DİKBAŞ

İletigönderen Ram » Cmt Eyl 18, 2010 4:15

AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları

Ermenilerden sözde soykırım için özür dileyen Mine Kırıkkanat, AB’den hibe almış ve bu hibe karşılığı televizyonda yalana dayalı AB propagandası yapmış bir Truva Atı’dır.

AB Mandacılarının peşini bırakmayacağım.

Truva Atlarının maskelerini indirmeyi sürdüreceğim.



Kendi kendilerine aydın diyen bazı kişiler bir kampanaya başlatmışlar, Türklerin 1915’de soykırım yapmış olduğunu iddia ederek Ermenilerden özür dileyen çarşaf çarşaf duyurular yayınlamışlardı. 20 Aralık 2008 tarihli “Özür Dileyenler” başlıklı yazımda, bu sözde aydınlardan bazılarının adlarını vererek AB’den hibe almış olduklarını ortaya koymuştum.

Bu AB hibecisi aydınların hibe olarak cebe indirdikleri Avroların miktarını da vermiştim. Aslında hibeci aydınların listesini kısa tutmuş, yüzlerce ismi içeren tam listeyi okumak isteyenlere, “Avrupa Birliği Tabuta Çakılan Son Çivi” adlı kitabıma başvurmalarını önermiştim.

Söz konusu yazımda adı geçen, özür dileyen hibeci aydınlardan biri de, Mine Kırıkkanat idi. Mine Kırıkkanat’ın AB’den 70 000 (yetmiş bin) Avro hibe almış olduğunu yazmıştım. Yazım, internet ortamında binlerce kişi tarafından okundu. Okuyanlardan biri de Mine Kırıkkanat’ı bundan haberdar etmiş. Mine Kırıkkanat, kendisini bilgilendiren kişiye, 26 Aralık 2008 tarihinde şu iletiyi göndermiş:

    Ben kimseden beş kuruş almadım, almam.

    Beni tanıyanlar 700 bin Avroya satılmayacağımı bilir, 70 bin Avro’ya da gülerler.

    Bunu ortaya atan müfterinin adresini vermek lütfunda bulunursanız, kendisini dava edeceğim.

    Lütfen Yılmaz Dikbaş adlı kişinin original mail’ini forward edin, kendisi attığı iftiranın tazminatını ödeyince, aklı başına gelir.

    Saygılarımla,

    Mine G. Kırıkkanat


Bu yazıyı alan kişi dürüstlük gösterdi, Mine Kırıkkanat’ın yukarıdaki yazısını bana iletti ve haklı olarak bir açıklamada bulunmamı istedi. Hemen kendisine ayrıntılı bir cevap yazdım, Mine Kırıkkanat’ın AB’den 74 bin Avro hibe almış olduğunu belgelendirdim.

Bununla kalmadım.

Kuru sıkı tehdit etmeyi bir yana bırakıp beni hemen mahkemeye vermesini Mine Kırıkkanat’a bir iletiyle bildirdim. İsteği üzerine, yazımın aslını, adresimi ve telefon numaralarımı da kendisine ilettim.

Ve yazımı şöyle bitirdim:

    Umarım beni gerçekten mahkemeye verirsiniz, ben de sizin bir Truva Atı olduğunuzu mahkemede kanıtlarım.”


"Avrupa Birliği Tabuta Çakılan Son Çivi" adlı kitabımı okuyanlar bilecektir, AB’den hibe almış üç yüzü aşkın kurum, kuruluş ve bunların yöneticilerinin boynuna, Türk ulusunun bağrına sokulmuş ‘Truva Atı’ yaftasını asmıştım.

Peki, bu yazışmadan sonra ne oldu? Mine Kırıkkanat beni dava etti mi, mahkemeye verdi mi?

Hayır, veremedi ama, bakın ne yaptı. Vatan gazetesi yazarı Can Ataklı’ya içini şöyle döktü:

    Evet sevgili Can Ataklı, AB fonlarından bu para alındı ama bu benim cebime girmedi.


Sanki kilisede günah çıkarırmış gibi ötmeye başlayan Mine Kırıkkanat, Tuncay Özkan’ın Kanaltürk televizyonunda 52 hafta sürecek AB propagandası için AB’den 74 bin Avro hibe almış olduğunu itiraf ettikten sonra, paylaşımın acıklı yönünü şöyle açıklıyor:

    Bir kere paranın büyük bölümü Kanaltürk’e kaldı. Bunun dışında yönetmeninden ışıkçısına, kameramandan set işçisine, makyajcısından berberine kadar çalışan herkes minik minik paralar aldılar. Programı yapan bizlerse sembolik ücretler aldık.


Şimdi siz, Mine Kırıkkanat’ın bu acıklı ve ibret verici itiraflarına ne diyeceksiniz?

AB’den 74 bin Avro hibe almış. Ama hepsi onun cebine girmemiş. Oturmuşlar, hibeyi güzelce bölüşmüşler.

Peki, bütün bu bilgilerin ortaya çıkmasını sağladığım için bana ‘müfteri’ diyen utanmaz Mine Kırıkkanat’a şimdi ben ne söyleyeyim?

Ermenilerden sözde soykırım için özür dileyen Mine Kırıkkanat, AB’den hibe almış ve bu hibe karşılığı televizyonda yalana dayalı AB propagandası yapmış bir Truva Atı’dır.

AB Mandacılarının peşini bırakmayacağım. Truva Atlarının maskelerini indirmeyi sürdüreceğim.
Yılmaz DİKBAŞ - Açık İstihbarat, 16 Eylül 2010
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

Re: AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları - Y.Dİ

İletigönderen Osman_Pasa » Cmt Eyl 18, 2010 12:39

Peki buna goz yuman Tuncay Ozkan'a acinir mi ? bundan sonra ..
Kullanıcı küçük betizi
Osman_Pasa
Üye
Üye
 
İletiler: 108
Kayıt: Çrş Şub 03, 2010 1:16

Re: AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları - Y.Dİ

İletigönderen İrfan Tuna » Cmt Eyl 18, 2010 16:54

Mine Kırıkkanat, gerçekten bir ''Truva Atı''dır, batı güdümlü Neoliberal Sol'un ülkemizdeki tipik bir örneğidir.

Yazdığı yazılarda zaman zaman, durmuş saat gibi günde iki kez doğruyu gösterse de iflah olmaz bir Batı hayranıdır. Anlaşılan, bu ''hayranlığı'' emperyalist Batı tarafından karşılıksız da bırakılmamış.

Mine Kırıkkanat, bilgisizliğinin ve sığlığının en iğrenç örneklerini 2002 yılında Radikal gazetesinde yazdığı yazılarla vermişti.

ABD ve ülkemizdeki uzantıları, 2001 yılına dek el üstünde tuttukları, 1999 yılında '''75'lik devrimci'' manşetleriyle göklere çıkardıkları Ecevit'i; ABD'nin Kıbrıs'la ilgili emperyalist planlarına direnmesinden ve Irak'a ABD müdahalesinde Türkiye'mizin ve Mehmetçiğimizin kullanılmasına karşı çıkmasından sonra yerden yere vurmaya başladılar. Gerek, ABD tarafından hükümete monte edilen Kemal Derviş aracılığıyla hükümet içinden, gerekse, medya aracılığıyla Ecevit'in yaşlılığı ve hastalığı üzerinden geniş kapsamlı bir tasfiye ve psikolojik yıpratma operasyonu başlatıldı. Mine Kırıkkanat da o dönemde Ecevit'in hastalığı ve yaşlılığı üzerinden yürütülen bu psikolojik yıpratma operasyonuna, yazdığı birbirinden iğrenç yazıyla katıldı.

Nitekim, Aydın Doğan'ın ve medyasının etkin bir rol üslendiği bu ''Sivil Darbe'' operasyonuyla, ABD'nin Kıbrıs planlarına ve Irak'la ilgili isteklerine direren Ecevit hükümeti tasfiye edildi, yerine ABD'nin her isteğini yerine getirmeye hazır turuncu AKP'yi işbaşına getiren ''milli irade tecelli etti''...

Mine Kırıkkanat, 3 Kasım 2002'de turuncu AKP'yi işbaşına getiren ''Sivil Darbe'' sürecindeki öngörüsüzlüğünün, sığlığının ve bilgisizliğinin de hesabını vermelidir hiç kuşkusuz...
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Re: AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları - Y.Dİ

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eyl 18, 2010 19:31

Mine Kırıkkanat yazdı:Bu iftiranın sahibi Yılmaz Dikbaş isimli şahıs, tarafımdan mahkemeye verildi ve davayı kazandım. AB'den Ermeni soykırımını tanıma karşılığında para aldığım iddiasına karşı kazandığım bu dava sonucunu ilan etmek için, kararın Yargıtay tarafından onanmasını bekliyorum. Rusya ile ticaret yapan ve turizm şirketi sahibi olup yazar geçinen bu şahsın, dayanaksız iftira olduğu anlaşılan yayını yapan sitesi de kapatıldı. Iftira 2008'de atıldı, 2009 sonunda dava sonuçlandı, aynı iftirayı atacak olan herkes suç işlemiş sayılır ve tarafımdan dava edilir.

demiş kanadı kırık Mine...

Para karşılığı veya inancı gereği:

"1915te Osmanlı Ermenilerinin maruz kaldığı Büyük Felakete* duyarsız kalınmasını, bunun inkar edilmesini vicdanım kabul etmiyor. Bu adaletsizliği reddediyor, kendi payıma Ermeni kardeşlerimin duygu ve acılarını paylaşıyor, onlardan özür diliyorum.

Mine KIRIKKANAT"
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları - Y.Dİ

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Eyl 19, 2010 17:03

Yılmaz DİKBAŞ'tan MGK'ya Yanıt : "Ermenilerden Özür Dileyenler" başlıklı yazımda, sözde Ermeni soykırımı nedeniyle Ermenilerden özür dileyenlerin önemli bir bölümünü AB'den hibe alanların oluşturduğunu ortaya koymuştum. Bu kişiler arasında Mine Kırıkkanat da bulunmaktaydı.

Mine Kırıkkanat, AB'den 74.000 Avro hibe almıştır.

Mine Kırıkkanat, yukarıda sözünü ettiğim yazı dolayısıyla beni mahkemeye verdi. Dava dilekçesinde, "Hibe almadım" demiyordu!

Yılmaz Dikbaş bana "Fahişe" dedi diye iddia ediyor ve 10.000 TL tazminat talep ediyordu. Oysa yazılarımın hiçbirinde hiçbir kimse için böyle bir ifade kullanmamıştım!

Mine Kırıkkanat, bir de mahkemeye yalan beyanda bulundu: Hiç utanmadan, hiç sıkılmadan, AB'den alınan hibelerin içinde Türkiye'nin de katkısı oduğu yalanını söyledi! Oysa, Mine Kırıkkanat'ın aldığı 74.000 Avro hibenin ve diğer hibelerin içinde Türkiye'nin TEK BİR KURUŞ dahi katkısı yoktur!

Kendisine "Fahişe" dediğimi iddası ile açılan davada Mahkeme, talep edilen 10.000 TL yerine, 1.000 TL ödememe karar verdi ancak biz buna itiraz ettik, dosya temyize yani Yargıtay'a gitti. Dava henüz sonuçlanmadığı için ben bu konuyu okuyucularımla bugüne kadar paylaşmadım. Ancak dava sonuçlanır sonuçlanmaz, tüm belgeleriyle internetteki sitemde yayınlayacağım.

Mine Kırıkkanat sürekli yalan söylemektedir. Mahkeme kararıyla kapatılmış bir sitem bulunmamaktadır!

Mine Kırıkkanat, Türklere hakaretler kusan yazılar yazmış, Fransız pasaportlu, AB'den 74.000 Avro hibe almış bir AB Mandacıısıdır! Hiç utanmadan, hiç sıkılmadan ve hiç saknmadan Mahkemeye bile yalan bilgi vermekten çekinmeyen ve tüm bunların yanına kâr kalacağını sanan bir kişidir!

Yakında çıkacak olan "İĞFAL" adlı kitabımda da, AB'den hibe almış diğer mandacıların arasında Mine Kırıkkanat'ı yine bulacaksınız.

Mine Kırıkkanat'ın ve hibe almış diğer Mandacıların peşini asla bırakmayacağım, halkımızın bu kişileri iyi tanıması için çalışmayı büyük bir kararlılıkla sürdüreceğim.

Bu yazımı, ulaşabileceğiniz herkese iletirseniz mutlu olacağım.

Saygılarımla,
Yılmaz Dikbaş
19 Eylül 2010

dikbas@kalinka.com.tr
http://www.kalinka.com.tr
http://www.dikbas.tv
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları - Y.DİKBAŞ

İletigönderen A. Serdar Ateş » Çrş Eki 15, 2014 18:29

Ek bilgi: Mine Kırıkkanat:Kürt Olsam Dağa Çıkardım!

Resim



Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, CNNTurk'te yayımlanan "Aykırı Sorular" programını sunan Enver Aysever'in sorularını yanıtladı. Kırıkkanat, "Ne Kürtçüyüm ne milliyetçiyim, Diyarbakır'ı alıp gitseler de umrumda değil. Çünkü Diyarbakır artık bizim değil" diyen Mine Kırıkkanat, "İdam cezasını getirseler ve sen Türk demeyeceksin deseler, ben bunu sonuna kadar söylerim, bu uğurda ölümü de göze alırım" şeklinde konuştu.

2005 yılında Radikal'den kovulmasına neden olan yazısında "Don paça soyunmuş adamlar geviş getirerek yatarken, siyah çarşaflı ya da türbanlı, istisnasız hepsi tesettürlü kadınlar mangal yellemekte, çay demlemekte ve ayaklarında ve salıncakta bebe sallamaktadırlar. Her 10 metrekarede, bu manzara tekrarlanmakta, kara halkımız kıçını döndüğü deniz kenarında mutlaka et pişirip yemektedir. Aralarında, mangalında balık pişiren tek bir aileye rastlayamazsınız." diyen Mine Kırıkkanat'ın, barış süreciyle ilgili açıklamaları dikkat çekti.

İşte Kırıkkanat'ın çözüm sürecine yönelik sözleri:

'Türkler kadar horlanan başka bir toplum yok'

"600 yıldır bu ülkede Türkler kadar horlanan, Türkler kadar tekmelenen başka bir topluluk olmamıştır ve bu Türkler arasında Türkmen Aleviler birinci sırayı almıştır. Osmanlı da bunu yapmıştır. Birden bire biz Türk değil Osmanlıyız dediler, Türkçe konuşmamak için Türkçeyi Arapça ve Farsçayla karıştırarak Osmanlıca dediler. Aynı Osmanlı'nın Serv öncesi pozisyonuna getiriyorlar bizi"


"Diyarbakır'ı alıp gitseler de umrumda değil"

"Kesinlikle ben ne Türkçüyüm, ne Kürtçüyüm ne de milliyetçiyim. Diyarbakır’ı alır giderlerse hayır da demem. Ama Diyarbakır’ı alacakları çok belli. Çünkü Diyarbakır artık zaten bizim değil."

'Kürt olsam dağa çıkardım'

"Bakın benim bu söylediklerimden sakın Kürtler'e hak vermediğim sonucu çıkmasın. Ben Kürt olsam şu anda onların yaptıklarını yaparım. Kürt olsam dağa çıkardım."


"Ayrılıyoruz, bize yalan söylemeyin"

"Sadece bize doğrular söylensin istiyorum. Ayrılıyoruz. Bu sadece bir barış süreci değil. Bu bir ayrılık süreci. Kesinlikle MHP’nin açısından bakmıyorum. Ayrılıyoruz, ama bize yalan söylemeyin"

http://t24.com.tr/haber/mine-kirikkanat ... gil,228570

Ek Bilgi 2 : Mine Kırıkkanat'ın AB finanslı olarak;son kitabı 'BİR HRİSTİYAN MASALI'nı Vatikan'ın Ekümenikliğini Reddetmek ve Fener Rum Patrikhanesi'nin Ekümenikliğinin asli olduğunu kanıtlamak üzere yazdığını biliyor musunuz?

Ne kadar Ulusalcı yazarlarımız var değil mi?CİA Kürtleri kitabından sonra ,pkk'ya methiyeler düzen ''ÖTEKİLER' kitabını yazan ,ABD BAŞKANI'na hapishaneden tahliyesi için yalvaran :Tuncay Özkan'ın ...
Ve herkese Kral Çıplak diyebildiğini ileri sürüp de;programına bu sızma ajanı , Ulusalcı gibi ekrana çıkaran Mustafa Mutlu'nun kulakları çınlasın!
Kullanıcı küçük betizi
A. Serdar Ateş
Üye
Üye
 
İletiler: 49
Kayıt: Pzt Eyl 24, 2012 5:32


Şu dizine dön: Yılmaz DİKBAŞ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x