ABD Konsolosluğu'na Saldırı! - 3 Polisimiz şehit oldu

Genel & Güncel Konular

ABD Konsolosluğu'na Saldırı! - 3 Polisimiz şehit oldu

İletigönderen Ram » Çrş Tem 09, 2008 10:58

Polise silahlı saldırı: 4 ölü

İstanbul'da ABD Konsolosluğundaki polis noktasına silahlı saldırıda bulunuldu.

İstanbul'da ABD Konsolosluğu'ndaki polis noktasına silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda 4 polis yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Olayın ardından konsolosluk etrafında ve tüm İstanbul’da polis alarma geçti. Gerek havadan gerekse karadan Emniyet güçleri İstanbul’un dört bir yanında beyaz Doblo marka aracı arıyor.

Görgü tanığı, "Üç kişi arabadan inerek polis kulübesine tabancalarla saldırdı. Polislerimiz ateşle karşılık vererek, üç saldırganı öldürdü. Otomobili süren kaçtı. Şu anda konsolosluk önünde 4 kişi yatıyor" dedi.

Görgü tanıklarının iddialarına göre çatışma 7-8 dakika sürdü. Vali olay yerine intikal etti.
İstinye Devlet Hastanesi: 3 polis şehit oldu.

Cerrah ve Güler olay yerinde

Vali Güler, olay yerinde bulunan Emniyet Müdürü Cerrah’tan bilgi alıyor.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, polise saldırının yaşandığı ABD Başkonsolosluğu’nun önüne geldi. Olay yerinde polislerden bilgi alan Cerrahoğlu’nun görgü tanıklarıyla konuştuğu görüldü. Bu arada saldırganların kimlik tesbiti yapılıyor. Yaralı polisler de hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Valisi Muammer Güler, ABD Başkonsolosluğu’nun önüne geldi. Güler, olay yerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’tan bilgi alıyor.
Resim

[img]http://img294.imageshack.us/img294/1081/bi0709120142zr3.png[/img]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen tuba » Çrş Tem 09, 2008 11:57

Saldırganın izi bulundu
Ford Focus ile kaçan saldırganın Sarıyer'de sıkıştırıldığı ileri sürüldü.
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen tuba » Çrş Tem 09, 2008 13:36

Yine çok pis işler dönüyor...adamlar güya Amerikan konsolosluğuna saldırıyorlar, olan yine bizim polislerimize oluyor...sanki bu şekilde içeri girmeleri mümkünmüş gibi...ben bile daha iyi ve etkili bir plan yapabilirdim...

Ölen polislerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum...
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Çrş Tem 09, 2008 13:46

tuba, belliki intihar saldırısı düzenlemişler. Gündemi değiştirmek ve Türkiye'nin tekrar karışmasını isteyenler, bu saldırının emrini verenlerdir.

Sıkı dur, saldırı emri verenleri açıklıyorum: Mustafa BALBAY, Ali KÜLEBİ, Erol BİLBİLİK

Buna da Ergenekon diyeceklerdir...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen tuba » Çrş Tem 09, 2008 13:55

:) Vallahi aslında ben de ilk dakikadan beri bunu söylemelerini ve Ergenekon ile ilişkilendirmelerini bekliyordum, Ram. Hatta El Kaide olabilir falan dediklerinde bayağı şaşırdıydım :)
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletigönderen Mustafa Recep » Çrş Tem 09, 2008 14:28

Bakın birileri vatanseverleri ''terörist'' diye tutukluyor ama gerçek teröristler işte bugünde görüldüğü üzere meydanlarda cirit atıyorlar.

Şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum,

bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum.
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

İletigönderen Egeli » Çrş Tem 09, 2008 15:06

Polislerimize Allah'tan rahmet,ailelerine başsağlığı dilerim.
---------------------------------------------------
ABD'liler kaçtı,Türk Polisi Çatıştı''

Güvenlik kamerası kayıtlarının incelemesinde saldırının nasıl gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

DHA'nın ulaştığı bilgiye göre kamera kayıtlarına göre saldırı şöyle gerçekleşti.

Başkonsolosluğun yakınındaki otoparkın önünde duran gri renkli otomobilden ellerinde silahlarla 4 saldırgan indi. Bu kişilerin tamamının sakallı oldukları görüldü.

Bu kişilere ilk müdahale sokakta bulunan trafik çekicisinde görevli trafik polisinden geldi. İlk vurulan da bu polis oldu.

Saldırganlar yaklaşık 50 metrelik mesafeyi koşarak kat etmeye başladı.

Bu sırada konsolosluk girişinde bulunan Amerikalı güvenlik görevlilerinin içeriye kaçtıkları görüldü.

Konsolosluğun öndeki kulübeden çıkan Türk polisleri saldırganlarla çatışmaya gidi. Bu sırada vize ve diğer işlemler için bölgede bulunan kişilerin kaçıştıkları görülüyor.

Saldırganlardan üç'ü bu çatışmada vuruldu. Ayakta kalan son kişi ise otopark istikametinden hızla gelen gri renkli otomobile binerek kaçtı.

Vatan
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen shadow39 » Çrş Tem 09, 2008 20:04

Eger bu istede amerikanin parmagi yoksa bende ne olayim.
Sehitlerimize Allahtan rahmet yakinlarinida sabir dilerim
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x