Numan Kurtulmuş çok zeki biridir, birikimlidir, çok bilgilidir. İktisatçıdır. Doktorasını ABD'de yapmıştır. Ekonomiyi bilen birisi ve çok gelecek vaadediyor. AKP'lilere bu yolsuzlukları SPlilerin anlatması gerekiyor. Ama bu AKP'liler o kadar çirkef ki kendi çıktıkları SP'yi ve hocalarını bile yerden yere vuruyorlar. Bal tutan parmağını yalar. Bir kere bu tadı alan bir daha yalamak ister. Numan Kurtulmuş umarım AKPnin oylarını böler.
Esasinda bu yerel secimlerde AKP'yi bolecekti ama , One minute olayi isi uzatti malesef , Gunahi boynuna bilemem
Sayin basbakanin niyetini ama SP'nin hizini kesti , ama Ben umutluyum umarim yavas yavas milli gorusculer Ataturk ile
arada ki duvarlari asarlarsa , orta bi yola gelecekler . Hoca bile zamaninda Ataturk yasasaydi ; Milli Gorus'e oy verirdi demisti , yavas yavas buzlari eritiyorlar:)
abdullah gülün tayyibin ne olduğunu nasıl anlayamadı bir konuşamasında ben bunları böyle bilmiyordum dedi ve ırkçı siyonistler adamın gözüne bir bakışta bize hizmet eder mi etmez mi anlarlar demişti. Milli görüşçüler ne kadar samimiler anlamış değilim
1996 yilinda ki konusmasini unuttunuz mu Apdullah Gul'un " Amerika Hristiyan Birligidir ... " Tam anti-emperyalist ve
milli gorus cizgisinde 10 senede hersey degisti demek ki , Hristiyan birligi mi? dagildi acaba !!!!!