Bizler tehlikenin farkındayız. Önümüzdeki günlerde, aylarda, ve hatta yıllarda neler olabileceğini şimdiden biliyoruz, cünkü “Balik baştan kokarmış”!
Ne mi olucak? Gelin hep birlikte, abdestli kapitalistlerden aldığımiz kokuyu ifade edelim..
- Imralidakine af getirip, Ergenekon dan yargılanmasına “an” kaldı!
- Özerlik derken Başkanlık sistemi gelecek!
- Yeni Anayasa 2011 secimlerinden hemen sonra acıklanacak!
- Ermenistan sınırı tekrar acılacak! (Azeri kardeşlerimize verilen söz/sözler unutulacak!)
- Kürtçe dil de eğitim gercekleşecek!
- Emperyalistlerin büyük İsrail, büyük Ermenistan ve Kürdistan hayallerine bir adım daha yaklaşılınacak!
- Halk dizilerle, Yarışmalarla uyutulmaya devam edilecek!
- Cemaat’i yöneten gücün, cemaatin Türkiye’de kadrolaşmasına ve Avrupada örgütlesmesine hiz verecek!
- Ordumuz lav edilip, özel bir silahlı güç oluşturulacak!
- Üst düzey vatan aşkına sahib olan Subaylarımız suç ve cete örgütlerine adları karıştikları idaa edilip yargılanacak!
- ABD ve NATO’nun emriyle ’’Füze kalkanı sistemi’’ ülkemize kurulacak!
- Patrikhanelere, Sinagoglara izin cıkıp, ülkemizde var olan vakıfların acıktan misyonerlik faaliyetlerine devam etmesinin önü acılacaktır!
- Eğitimde, Turizimde haremlik selamlik gelecek!
- Veee.. halk bir iç savaşa doğru sürüklenecek!
Peki bu sırada bizlere ne mi olucak? Aydınlarımız hapislerde cürüyecek, cürümiyenler toplum baskısına dayanamayıp utancından intihar edecek. Halen özgürlüklerine sahib olanlar susturulacak, yada daha da ileriye gidilip ”yok” edilecekler! Yeni bir Aydın neslin yetişmemesi için, sizin benim gibi genç insanların tez zamanda önleri kesilecek. Ve dünyadaki emperyalizme başkaldırışın tek örneği olan kemalistlerin, dünya tarihinde tekrar yerini almamaları için büyük bir caba sarf edilecek!
Peki bizler bu duruma karşı sessiz mi kalıcağız?
Tabi ki HAYIR!
Bizler baş kaldıranlarız, bu cennet topraklar bizlere atalarımızdan emanet. Çocuklarımıza, torunlarımıza bu cenneti emanet etmek boynumuzun borcudur. ”Ya İstiklal, ya Ölüm!” diyerek mücadelemize devam edeceğiz. Yıllar önce savaşıp kazanmıştık, şimdide tekrar savaşacağız! Bu sefer kalemler, düşünceler konuşacak! Ve kazanan, yine MUSTAFA KEMALLER olucak!
Saygılarımla
Ümit Doğancı
19 Kasım 2010