ABDullah Gül'ü Elohim-YHWH-Yahweh koruyormuş meğer

ABDullah Gül'ü Elohim-YHWH-Yahweh koruyormuş meğer

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Kas 01, 2009 2:45

Sinegog'da Gül'e değil de Başbuğ'a dua edilseydi yandaş medya ne yapardı?

Haberi biliyorsunuz...

Abdullah Gül’e her hafta sonu Sinegog’da dualar ediliyormuş!

Bunu Haham, Cumhurbaşkanına söylemiş!

Son hafta üç ayrı gün ayrı ayrı dua edilmiş!

Yok dualar usulden yani genel değil özel, Gül’ün ismi zikredilerek yapılıyormuş!

Haberin kaynağı Abdullah Gül!

Cumhurbaşkanı Habertürk Ankara Temsilcisi Ünsal Ünlü’ye olayı böbürlenerek anlattı!

Şimdi hadiseyi sorgulayalım:

Hayır bizim bazıları gibi bağnazlıklarımız yok ve hadiseye komplo teorileri yüklemeyeceğiz!

Ama gülmemek için de kendimi zor tutuyorum!

Yahu bu Abdullah Gül değil miydi, Türkiye’nin ilk Müslüman cumhurbaşkanı istismarları ve fısıltıları ile Çankaya’ya çıkarılan!

Bu Addullah Gül değil miydi ömrünün 6’da 5’ini Yahudilere ve İsrail’e hücumlar ederek buğuz ile geçiren!

Şimdi Sinegog’da kutsanmasını sevinçle karşılayıp bunu gazetecilere aktarıyorsa ne demek lazım acaba?

Hidayete mi erdi, yoksa başka bir şey mi?

Abdullah Bey’in son tutumu yaşadığı 50 yılın inkarı anlamına mı geliyor?

Bir başka şey, malum bu aralar Türkiye ile İsrail arasında müthiş bir gerginlik (!) var!

İsrail uçaklarına Konya’da tatbikat yasaklandı, TRT Yahudiler aleyhine film yaptı, Başbakan neredeyse her gün İsrail’i dövüyor derken Abdullah Bey’e Sinegog’da neredeyse her ayinde ismen dualar yapılıyor!

Ne yalan söyliyeyim ben bu tablo karşısında Tayyip Bey ve hükümetinin İsrail ile ilgili tutumunun danışıklı döğüş yani kayıkçı kavgası olabileceğini düşünmeye başladım!

Öyle olmasa bizim akıllı İstanbul Yahudilerimiz her gün Abdullah Bey’e dualar eder mi hiç?
Ahali yani Türk halkı; “Bu AKP İsrail ile ABD’ye teslim, Kürt açılımı da onun eseri” demesin diye çıkarılan yapay bir kavga gibi görünüyor sanki!

Hayır öyle değil diyenler Abdullah Gül’e edilen duaların hikmetini açıklamalıdır!

Bir başka boyut!

Dün Vakit dahil Yahudiler konusunda anında tepki veren AKP yandaşı malum matbuata baktım, Sinegog’da Gül’e edilen dua bağlamında tek bir satır yok, niye acaba?

Demek ki bunların Yahudilere bakışı kendilerine edilen iltifata endeksliymiş!

Tam bu noktada soruyorum, Haham İshak Haleva böyle bir sözü Genelkurmay Başkanı Başbuğ için etse ne olurdu lütfen bir tasavvur eder misiniz?

Evet Yahudi Hamam “Biz her ayinde İlker Başbuğ paşamıza ismiyle dualar ediyoruz” dese ne olurdu, lütfen tahayyül eder misiniz!

Yeminler ediyorum o yandaş medya böyle bir söz için gazetenin bütün birinci sayfalarını kapatır ve Paşa’yı Yahudilerin bilmem neyi diye hedefe oturtup TSK’ya demediklerini bırakmazdı!

Hatırlayın Başbuğ Paşa’nın Kudüs seyahatında Mescidi Aksa’yı ziyaret çıkışında Ağlama duvarının önünde çektirdiği fotoğraf günler ve haftalarca istismar edilmedi mi?

Şimdi bu çifte standardı gördükten sonra bu güruhun bırakın objektif gazeteciliklerine, samimi Müslüman olduklarına nasıl inanılır?

Sabahattin ÖNKİBAR, 1 Kasım 2009
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: ABDullah Gül'ü Elohim-YHWH-Yahweh koruyormuş meğer

İletigönderen baragakal » Sal Kas 03, 2009 1:58

Hayır öyle değil diyenler Abdullah Gül’e edilen duaların hikmetini açıklamalıdır!

Turkiye'deki Musevi Cemaati, ozellikle Istanbul bu duayi adetleri uzere yuzyillardir yapar diye biliyorum, Osmanli'da padisaha -adi anilarak- edilen dua, Turkiye'de Cumhurbaskani'na ediliyor, onceki senelerde Necdet Sezer'e de adiyla dua edildigine sahit oldum, hatta Gul'un zannettigi gibi her hafta adi anilmiyor, daha çok aniliyor, mesela dugun torenlerinde edilen duada!

Dua bi yana, bizim memlekette o koltuga oturanlarin hepsi bu cemaatin gucunu iyi bilir, ama bu zat yeni ogrendigi adetle onurlamis!!! Cumhurbaskani olarak oyle bir durumu ogrendin mi? Yapilan nezaket sana degil Turkiye Cumhuriyetine diye anlayacaksin ve konumun icabi -iyi guzel- diyip geçeceksin! Sahibinden aferin alimis k... gibi kuyruk salliyip sevinç gostermeyeceksin... Bu zatin aldigi egitim vahabi Araplarin kulturunden baska bisey degildir, onun da asli degil çakmasidir! Bizim ulkede dincilik adina Naksilerin çogu ayni mali satar. Nurcusu, Fetullahçisi, bunlarin onuru da çakma Arap onurudur, Turk'lukle uzaktan yakindan benzemez, Gul'e bakarsin dun kufur ettigi tiplere bu gun yaltaklanir, Fetullah'a bakarsin, konusmalarinda Islam'in peygamberini şeytan diye anmis zata, yani Papa'ya gider elini etegini oper, -bir hizmetim olur mu?- diye emir dilenir. Kultur ayni ne yapsinlar? Bunlarin varliklari kufur ettikleri yere hizmet!!! Erbakan çikip bunlar bizden degil diyo ama Kaddafi'in çadirinda köpege edilmeyecek muameleyi gorup susuyo, ayni kulturun beslemesi (kopege edilmeyecek diyorum çunku Erbakan yerinde orada mesela bi Sivas Kangal olsaydi, besledim bilirim, mal mal kendisine edilen hakareti dinlemez, kalkar bedeviye hak ettigi postayi koyardi... ). Tayyip, Gul, Fetullah birbirinin kopyasi, Musevi'ye Hristiyan'a kufurle basladilar simdi birisi gitmis hristiyalarin kucaginda oturuyo, oburu tezgahtar gibi gelene geçene yaltaklaniyo, digeri artis geziyo ama toprak verecem diye de gece yarisi meclisi topluyo, yani Turkiye'nin tepesi Arap kulturu seçmeleri seklinde devam ediyo... (Hocaefendi diye anilan zati muhteremin sevenlerine bilgi vereyim: Evinde kendisine armagan edilen haçlari çekmeceye bile koymaya sakindigini bilsinler; bunu soyleyenlerin anlattigina gore kendisine hediye edilmiş olanlardan 20 tane haçi çok begenerek saklalamaktaymis, hristiyanlara da bel hizasindan yukari koymalarini ogutlemekteymis... yani bu uyanik Hristiyalara da hristiyanlik ogretir, haç gibi kutsal oldugu supheli seylere dahi yaltaklanir.. Kuran'i Kerim'le ayni muameleyi yapar... Sempatisi olanlara tavsiyem ogutlerine dikkat etsiler, her yaptigini yapmayin abdestiniz bozulur!)

Evet Yahudi Hamam “Biz her ayinde İlker Başbuğ paşamıza ismiyle dualar ediyoruz” dese ne olurdu, lütfen tahayyül eder misiniz!

Dogru, tefe koyarlardi,.. Ama aslida TSK'ya duayi hem burdan hem Israil'den ediyolar, Turkiye tepede ve NATO gudumunde olmasa, ve daha onemlisi laik olmasa! Ne burda ne asagida tek bir Musevi yasama sansi bulamaz... Bu duaya bakip boluculuk yapan soytarilarin ders almasi lazim, bu gunlere yukardaki duayi edenlerin de gaziyla geldiklerini unutmasinlar... Turkiye Cumhuriyeti olmasa ve bu toprakarda yasayan Turkler, Kürt'leri "kendinden baska" gorse; bi tane Kürt'ü yasatmaz...

-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x