Açılımın şifreleri "Türkleri tarihten silme projesi"

Kitapları bu bölümde tanıtabilirsiniz.

Açılımın şifreleri "Türkleri tarihten silme projesi"

İletigönderen Başkomutan » Pzr Ara 20, 2009 0:15


AÇILIMIN ŞİFRELERİ "TÜRKLERİ TARİHTEN SİLME PROJESİ"

Arapları Osmanlı'ya isyan ettiren Lawrence, "Bir Kürt devleti kurabilseydim,Türkleri tarihten silecektim,başaramadım" demişti.2000'li yıllarda Lawrence'in hedefini gerçekleştirmek isteyen çok sayıda Lawrence türedi.Bunlar sadece ajan olarak bu çoğrafyaya gönderilmiş insanlar değildi.Artık yerli medyanın içindeydiler.Soros gibi yardımcıları da vardı ve aleni çalışıyorlardı.Casusluk meşrulaştırılmıştı artık.

Açılım politikaları ise Türk okurunun takdir edeceği gibi birkaç ay gündemde olan bir proje değil, Turgut Özal ile başlayan, AKP iktidarı ile hızlanan bir süreçtir. Esasen AKP'nin kendisi de bir projedir, programı ise dünyayı yöneten Dış İlişkiler Konseyi yazılımıdır.

kitaptürk.com


Diğer kitapları...

Atatürk'ün Yol Haritası
Arslan Bulut

Resim

İnsanları istediği gibi kullanan kuvvet, fikirleri tanıyan ve geliştiren kimselerdir. Fikirlerin özelliği de hiçbir itirazın bozamayacağı bir kesinlikle kendi kendisini kabul ettirmesidir. Bu ise fikrin, yavaş yavaş duygular haline gelerek inanca dönüşmesiyle mümkündür. Ve böyle olduktan sonradır ki, onu sarsmak için bütün başka mantıkların, başka yargılamaların hükmü kalmaz.. (1914) Mustafa Kemal

Çift Başlı Yılan
Arslan Bulut

Resim

"Çift başlı yılan"lı asasını elinde tutan Fener Rum Patriği Bartholomeous, 7 Mayıs 2000 günü, Orta Anadolu'da bir eski kilisede düzenlediği ayinden sonra, "Türkiye'nin AB'ye üyeliği, Anadolu'da önceden var olmuş Hıristiyan toplumların yaşadığı bölgelerde, yeniden Hıristiyanların yaşamasına izin vermelidir. Eğer AB üyeliği bunu müsait kılarsa ve Hıristiyanlar yaşadıkları bölgelere tekrar yerleşirse, o zaman Patrikhane de o bölgelerde bulunan kiliselerin yeniden ayine açılmalarını düşünebilir" diyordu. Eseri okurken, çift başlı yılanlı asası ile dolaşan Bartholomeos'un yukarıdaki sözleri hep aklınızın bir köşesinde bulunsun. Çünkü Bartholomeos'un bu sözleriyle, İstanbul'da, Karadeniz'de ve Batı Anadolu'da uygulanan Yunan stratejisi arasında birebir bağlantı vardır!

Atatürk Modeli mi? Hitler Modeli mi?
Arslan Bulut

Resim

Kemalizmi yeniden tanımlamak, Hitler'in Birleşik Avrupasına teslim olmak demek midir? Hitler modeli nedir, Atatürk modeli nedir? Bağımsızlık mı kölelik mi? Erasmus'un Kara Harp Okulu'nda ne işi var? Tek Avrupa ama kim yönetecek? Türkiye işgal altında mıdır? Zaman zaman Atatürk modeli ile Hitler modeli arasında bağlantılar kurulmuştur. Hatta Hitler'in Ali Fuat Cebesoy'a "Atatürk'ten ilk dersi Mussolini aldı, ikincisi de benim" dediği bilinmektedir. Ancak Cebesoy, Hitler ve Mussolini'nin Atatürk'ten ders almış olsa, kendi milletlerini felakete sürükleyemeyeceğini de belirtmiştir. "... Hayır. Ne komünizm ne de faşizm... Bu iki ideoloji de memleketimizin, ulusumuzun gerçeklerine karakterine asla uymaz. Şunu da hemen ilave edeyim ki, ne faşizmin ne de Nazizm'in sonu yoktur." (Atatürk'ün İzinde Bir Ömür Böyle Geçti, Sabiha Gökçen, s.159

Bir Millet Uyanıyor! 5 / Küresel Haçlı Seferi
Arslan Bulut

Resim

"ABD ve Avrupa, topyekun bir ekonomik durgunluk içindedir. Böyle dönemlerde dünya savaşları çıkarılır. ABD ve İngiltere içindeki güçler ki Brzezinski bunlara dahildir Asya'daki 'Şanghay İşbirliği Örgütü' gibi oluşumları engellemek için dünya savaşı çıkarmak istiyor. Bu savaşın adını da, 'Batı ile İslamın savaşı' olarak koyacaklar. Bu savaşı engellemeliyiz." O halde hangi kesimden olursak olalım, 'teslim olmamak' için, biraraya gelmek, ortak bir direnişe yönelmek, millet olarak uyanmak zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak ve savunmak kararlılığında olan herkes için Attila İlhan'ın yönetiminde hazırlanan "Bir Millet Uyanıyor" dizisinin beşinci kitabını hukukçu-gazeteci-yazar Arslan Bulut kaleme aldı. Bu eserde, dünya kamuoyuna önce Büyük Ortadoğu Projesi diye sunulan, sonradan Genişletilmiş Ortadoğu Projesi denilen ve Kuzey Afrika'nın da dahil edilmesiyle adı Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi olarak bir kez daha değişen projenin hangi fikir ve stratejilerden kaynaklandığı, Türkiye'de ve bölge ülkelerinde bu projenin hayata geçirilebilmesi için uzun yıllar içinde hangi siyasi, askeri, kültürel ve ekonomik operasyonların yapıldığı, özel araştırma ve incelemelere dayanılarak ortaya konmuştur.

Güneş Ülkesi Türk'lüğün Yeni Dünya Düzeni
Arslan Bulut

Resim

Güneş ülkeyi yeryüzünde bulmak mümkün mü? Fikir hürriyetine, vicdan hürriyetine, lisan hürriyetine ilişmeyen Türklerin mevcudiyeti, hiç olmazsa yarın, bana böyle bir ülkenin olacağını zannettiriyor. İçinde yaşadığım şafaksız gecenin bir sabaha ermesini istemiyorum. Böyle bir sabahın sonu yine gecedir. Çünkü zindanın dışında istibdat var ve istibdat, hür fikirlere ancak gece vaat eder. Ben bir güneş ülkenin hasretini çekiyorum. Bu ülkede gece olmasın ve insanlar karanlık kavramını orada tanımasın! Madem ki düşünceyi zindana koymayan, hakikat sevgisini zincire vurmayan bir millet, o cesur ve adil Tükler var, üzerinde hakikatin, adaletin ve hürriyetin hüküm sürdüğü bir güneş ülke eden vücut bulmasın? Campanella

Bilgeoğuz Yayınları

ilknokta.com
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 2297
Kayıt: Pzt Eki 12, 2009 23:24

Şu dizine dön: Kitap Tanıtımları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x