Adolf Hitler'in Türkiye ve Türklük Hak. düşünceleri

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Adolf Hitler'in Türkiye ve Türklük Hak. düşünceleri

İletigönderen Schoster » Pzr Mar 02, 2008 22:45

arkadşlar.. BBC nin sitesinden ücretli olarak download yaptım. türkçeye çevirerek buraya upload edicem. Yakında.
Kullanıcı küçük betizi
Schoster
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen şaman » Pzt Mar 03, 2008 1:27

Büyüksün hocam ;)
Kullanıcı küçük betizi
şaman
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Mar 03, 2008 1:34

Cok mu önemliymis Adolf gibi bir sapigin Türklük hakkindaki düsünceleri ki BBC belgesel yapmis... Ona mi kalmis benim 5000 yillik tarihim :roll:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Pzt Mar 03, 2008 3:02

Bu sapık, Gazi Paşa'yı da Komünist olarak nitelendirmişti yanılmıyorsam. :hitler: :oyna:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen erenus » Pzt Mar 03, 2008 8:51

Aman eksik kalsın bu sapkin Gazi Paşa'yı bir cermen sayıyor/sanıyor.. ara bir nöbetinde komünist :kikirik:

Adam ders kitaplarında okutuluyor sosyal patoloji vakka olarak :!:

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

İletigönderen ihsanerden » Pzt Mar 03, 2008 10:02

agzi olan konusmus turkler icin.....iyide ne onemi var ...sadece tek irka yonelik mi katliam yapti bizide yok etmeye calismadi mi bu adam.....nesini dinleyecez...bizi nasil kiyma yapacaginimi ...sonra bizi kime yedirecek...hem fikidaslari ha bire ev yakarken...cocuklar camlardan bir esya gibi firlatilirken...neyini seyretcez bu delinin?
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletiler: 113

İletigönderen yolcu87 » Pzt Mar 03, 2008 13:08

ben merak ettim açıkçası... :?: arkadaşlar sonuçta sevmeyebilirsiniz ama buraya konmamasını istemek için bir gerekçeyse sevmemek; fethullah ile ilgli videolara da itiraz edin :;:
Kullanıcı küçük betizi
yolcu87
Üye
Üye

İletiler: 64

İletigönderen ihsanerden » Pzt Mar 03, 2008 16:31

fetullah in, hitler out o yuzden(!)su an yasadiklarimiz onemli su an zaman cok cabuk geciyor yolcu87.....ben o yuzden biraz ti ye alarak yazdim..simdi ne yapacagiz bogazina kadar borctayiz...nasil bu batakliktan cikacagiz...bak soyle bi konu acayim kisiye hakaretten rte dava aciyor bi dunya para kazaniyor tamam...fakat bu arada 301 denen bi yasa var orada turk e ve turkluge hakaret edebileceksin bunuda serbest birakmak icin ne kilif uyduracaklarini sasirmis durumdalar .simdi bu konuda cok celiskilerim var bu nedir?anlamadim gercekten saka gibi geliyor bana.
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletiler: 113

İletigönderen yolcu87 » Sal Mar 04, 2008 13:26

tamam da ben senin günümüzün gerçeklerine dair söylediklerine karşı bir şey mi söyledim? hitlerin o videosunun konmasını desteklemek senin söylediklerine sırt çevirmek midir? konsun izleyen izler, izlemek istemeyen de izlemez.. kaldı ki burada menekşe ile halil bıçak sırtı vb senin bakış açınla günümüz sorunlarıyla alakası olmayan aşk dizileri varken hele o video mu buraya aykırı?.. (ben dizilerin konmasına da karşı değilim sadece burası bir paylaşım sitesiyse paylaşmak isteyen koyar isteyen izler isteyemeyen de izlemez bunu belirtmeye çalışıyorum..) bence fazla bilgi göz çıkarmaz..
Kullanıcı küçük betizi
yolcu87
Üye
Üye

İletiler: 64

İletigönderen Türk-Kan » Sal Mar 04, 2008 16:32

"Yakinda", "Az Sonra" gibi basliklar acmayiniz.

-kilitlendi- + cöp!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x